Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gerçekten sistem çok kötüymüş her yerin bi kötülüğü var işte... Yine de sen iyi düşün bu bebiş sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah
Amin canım yok ben endişeli değilim aşırı sevinçliydi değil çünkü alıştım çok böyle silik gördüm burdan döndü ama zaman aralıklı olarak bu markada arka arkaya silik ilk defa görüyorum bu sadece minimal bir Umut o kadar yani bakalım bekliyoruz bizde

Röntgen falan çekiyorlar kuzum ama önemli olan bakmaları

Ne sen sor ne ben söyliyim aşko düşündüklerimi geldim aşko kendime ya inşallah yani hep internet yüzünden aşko ordan baktım nevrim döndü

Ay yazamadım eşim evde ya okusam da her zaman yazamıyoring aşko şimdi dönebildim. Ayyy valla dövelim aşko kesin dövelim

Ağıyorsun kız parmaklarım durma sakın rahat bırak
Ay yok kız deli misin şeytan diyor ama ben nau nau diyorum
Çok güzel haberler alacağına inanıyorum canım kötü bişey aklına bile getirme
Aşkım erken yumurtladım ama 11. Gün bugün 16. Günüm daha
Deli kız ben aşılama olduğum zaman okuyordum hamile kalanlar hep aşılamadan hemen sonra beli ağrıyan hasta olanlardı. Ben maşallah ne belim ne başka yerim ağrıyordu. Hiç gebelik olmadı ama ortam ağrıyo buram acıyo diyenler hep gebe kaldılar

İnşallah canım yolumuza tedbirli devam edelim bakalım

Sen neye alındın ki ben anlamadım sana bisey demedim ki

İnşallah canım yolumuza tedbirli devam edelim bakalım
Hadi inşallah bu günler geçer de Bebeleri bir yandan uyutmaya çalışırken ne günler yaşadık be diye yazışırız burda.
Bende doktorlara tedaviye ara vermiştim histereskopiden sonra. Bi kaç doktora gittim ara ver bi dinlen olmayacak diye bişey yok olur dediler ama temmuzdan beri öyle kendimiz denedik olmadı batta tekrar şu yumurta geliştirici ilaçlarla devam edicem bi kaç ay daha

İnşallah canım

Bi enerji verdi bu mesaj bi enerji Allah Allah

En iyisi yapmamak bence sonuçta folik asit çoğu kişide yeterli oluyor bence

Bu sistem geri kalmış evet ama bu sayede burada devlet hiç birşey de israf etmiyor
Her gelip baktıran gebelik var mı yok mu derse devlet iflas eder tibbi madde kullanmaktan sürekli
Ben bu sistemi bazen kınasam da bazen çok şükür diyorum
En aZından böyle ayakta kalıyorlar burada

Ahahah nau nau güzel olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…