- 26 Temmuz 2017
- 4.210
- 8.847
- 158
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #13.261
İnşallah herşey yolundadır ben de randevu aldım haftaya çarşambaya ins bana da iyi şeyler der ya kistimde büyüme yokturKuzum devam edicem elındkeıelre adetlıyken ins kzuum doktoruma randevu aldım cuma gidicem bakalım ne dicek bana hem yumoslarada baksın
Ben yapamıyorum asla aklım surekli ordaYa kafadan atmak gerçekten çok zor ya ben yapamıyorum yapabilen varmk
Keşke olsaydıAhahahahbana kalsa bata kadar hepinizin kollarını bağlarım aşko ama işteeee uzaktan olmuyorrre
Kuzum biraz daha iyiyim o geçen gün ki hali kalmadı eğilip kalktıkça artan bir ağrım var suanlık bakalım evi falan toplıycam şimdi inşallah artmaz yine sen nasılsın kuşum ❤❤M melek076 kuzum sen naptın var mı gelen giden ve hastalığın nasıl hala ağır mı
Ginnys sen tekrar test yaptın mı canm
Mucizemmm16 sen nasıl oldun canısı umarım onlar bebiş belirtileridir
Ve diğer canım kızlar sizler nasılsınız
Bakacağız bakalım bunlar tutuşmuş muHaydi 4. Yumurtaa görelim seni koçum sıkı sıkı tut spermlerii
4. Yumurtadan ümidi kesmiyoruuzz hadi 4. Yumurta görelim seni güldür yüzümüzüBeybiler kızçeler M Mavimiresl @canancan11 M melek076 M mucizeOlduMucizemmm16 @ W wish2401 R raainbow R Random3 Lale95 @Veziir kızlar unuttuğum varsa kusuruma bakmayın yani hepimiz işte ben test yaptı. Birisi 4:30 diğeri 10:00 civarı ikiside negatif…. Malesef 3 numaralı yumurtam tutmadı yarın 14. Gün ama zaten ben çok nadiren regli oluyorum.4. Kez oluşan yumurtam olduğu için muhteremler yine olmam doktorun işaret ettiği 4. Yumurtaya kaldı iş ona bakıcaz artık onun için zaman sayımın 2 ekim en erken bakalım kısmet ben yine her gün hcg testi yapacağım 50 tane sipariş vermiştim 20 tanesi geldi inşallah bu sefer tutar.olabiliyor işte böyle şeyler testte yumurtlama görsemde bazen olmuyor ama yumurtlama harici bir pik durumu söz konusu Olmuştu doktor güzel demişti inşallah oradan bir yol bir şey çıkar bekleyelim görelim aşkolarım
Kuzum ne durumdasın şuan devam ediyo mu ? her zaman testte çıkmaz yerleşme olsa bileEki Görüntüle 3133153 günaydın aşkolar
Yerleşme kanaması değil
Gebelik de degil canlar
Ginnys
M mucizeOldu
Mucizemmm16
Lale95
_Umutlu_Pozitif_ @loirily
Demgey3
R Random3
Ümraniye’de denk geldiğim doktor ismi ney canım bende iyi bi doktor bulmak istiyorum daEn son kardeşimle eşi korona olduğunda aramadılar bile kuzum. Denk geldiğim gerçekten ilgilenen çok az doktor var bi ümraniye de denk geldim ilk zayıfım diye gitmiştim çok güzel ilgilenmişti kadın doktordu hatta adını bile hatırlıyorum hala bide bu tarafta kadın doğumcu vardı oda çok ilgiliydi sormadan herşeyi anlatmış söylemişti sonra gittiklerim hep başından atar gibiydi. Ama bazı insanlarla da uğraşılmıyo bu şiddet olayları çıktığından beri doktorlarda insanlarla çok fazla muhattap olmak istemiyorlar haklı olarak kurunun yanında bizde yanıyoruz işte
Hadi bakalım aşko bu 4. Yumurta da olcak benceBeybiler kızçeler M Mavimiresl @canancan11 M melek076 M mucizeOlduMucizemmm16 @ W wish2401 R raainbow R Random3 Lale95 @Veziir kızlar unuttuğum varsa kusuruma bakmayın yani hepimiz işte ben test yaptı. Birisi 4:30 diğeri 10:00 civarı ikiside negatif…. Malesef 3 numaralı yumurtam tutmadı yarın 14. Gün ama zaten ben çok nadiren regli oluyorum.4. Kez oluşan yumurtam olduğu için muhteremler yine olmam doktorun işaret ettiği 4. Yumurtaya kaldı iş ona bakıcaz artık onun için zaman sayımın 2 ekim en erken bakalım kısmet ben yine her gün hcg testi yapacağım 50 tane sipariş vermiştim 20 tanesi geldi inşallah bu sefer tutar.olabiliyor işte böyle şeyler testte yumurtlama görsemde bazen olmuyor ama yumurtlama harici bir pik durumu söz konusu Olmuştu doktor güzel demişti inşallah oradan bir yol bir şey çıkar bekleyelim görelim aşkolarım
Aşkım ben sana onu bu gece yazayım mı test kağıtlarımda ismi yazıyodu kağıtlar bazanın altında cok ağır kaldıramıyoring eşim gelince emin olmak için bakıp adını soyadını yazayım sana. İç hastalıkları doktoruyduÜmraniye’de denk geldiğim doktor ismi ney canım bende iyi bi doktor bulmak istiyorum da
Olsun daha 4 numara varmış onu beklemeye devam edelim bakalım inşallah o güzel tutmuşturBeybiler kızçeler M Mavimiresl @canancan11 M melek076 M mucizeOlduMucizemmm16 @ W wish2401 R raainbow R Random3 Lale95 @Veziir kızlar unuttuğum varsa kusuruma bakmayın yani hepimiz işte ben test yaptı. Birisi 4:30 diğeri 10:00 civarı ikiside negatif…. Malesef 3 numaralı yumurtam tutmadı yarın 14. Gün ama zaten ben çok nadiren regli oluyorum.4. Kez oluşan yumurtam olduğu için muhteremler yine olmam doktorun işaret ettiği 4. Yumurtaya kaldı iş ona bakıcaz artık onun için zaman sayımın 2 ekim en erken bakalım kısmet ben yine her gün hcg testi yapacağım 50 tane sipariş vermiştim 20 tanesi geldi inşallah bu sefer tutar.olabiliyor işte böyle şeyler testte yumurtlama görsemde bazen olmuyor ama yumurtlama harici bir pik durumu söz konusu Olmuştu doktor güzel demişti inşallah oradan bir yol bir şey çıkar bekleyelim görelim aşkolarım
Ayy kuzum çok sevindimDemgey3 M melek076 Mucizemmm16 M mucizeOldu Ginnys Lale95 R Random3 ucge W wish2401 _Umutlu_Pozitif_ M Mavimiresl nicklerini hatırlayamadığım herkes kontrolden geliyorum ptesi 520 çıkan betam bugün 240 çıktı doktor bikere daha muayene etti kanaman gelmiş dahada artıcak inşallah dedi betan çok güzel düşmüş kesin olarak dış gebelik değil artık eminiz buna dedi cuma tekrar kan ver betanın düşmesini beklicez dedi ne kdar süre dikkat etmemiz gerekiyor bidaha denemek için dedim beklemenize gerek yok dedi tam gaz geri dönücem
Ayyy hadi bakalım beklemedeyiz yeni bebiş için tam gaz devam lütfenDemgey3 M melek076 Mucizemmm16 M mucizeOldu Ginnys Lale95 R Random3 ucge W wish2401 _Umutlu_Pozitif_ M Mavimiresl nicklerini hatırlayamadığım herkes kontrolden geliyorum ptesi 520 çıkan betam bugün 240 çıktı doktor bikere daha muayene etti kanaman gelmiş dahada artıcak inşallah dedi betan çok güzel düşmüş kesin olarak dış gebelik değil artık eminiz buna dedi cuma tekrar kan ver betanın düşmesini beklicez dedi ne kdar süre dikkat etmemiz gerekiyor bidaha denemek için dedim beklemenize gerek yok dedi tam gaz geri dönücem
Yaaaa kuzum çok çok sevindimDemgey3 M melek076 Mucizemmm16 M mucizeOldu Ginnys Lale95 R Random3 ucge W wish2401 _Umutlu_Pozitif_ M Mavimiresl nicklerini hatırlayamadığım herkes kontrolden geliyorum ptesi 520 çıkan betam bugün 240 çıktı doktor bikere daha muayene etti kanaman gelmiş dahada artıcak inşallah dedi betan çok güzel düşmüş kesin olarak dış gebelik değil artık eminiz buna dedi cuma tekrar kan ver betanın düşmesini beklicez dedi ne kdar süre dikkat etmemiz gerekiyor bidaha denemek için dedim beklemenize gerek yok dedi tam gaz geri dönücem
Aşko sen nasıl oldun ağrıların var mıııı lütfen yorma kendini yaaaAşkım ben sana onu bu gece yazayım mı test kağıtlarımda ismi yazıyodu kağıtlar bazanın altında cok ağır kaldıramıyoring eşim gelince emin olmak için bakıp adını soyadını yazayım sana. İç hastalıkları doktoruydu
Bekliyoruz kendisini bizde umudumuzu ona yükledik mağlum yine test elimizde patlayınca4. Yumurtadan ümidi kesmiyoruuzz hadi 4. Yumurta görelim seni güldür yüzümüzü
Burduk vurduk ama belleyeceğiz bakalımHadi bakalım aşko bu 4. Yumurta da olcak bencevurduğunuz gol olsun bebeğim inşallah güzel haberler verirsin ❤❤❤
Amin kuzum inşallahAyy kuzum çok sevindiminşallah kolaylıkla atlat şu dönemi bitsin gitsin ❤❤ sonra tabikide dönüceksin zaten bırakmayız seni ❤❤
Evet evet bitsin şu süreç tamamen kocayı darlamaya devamAyyy hadi bakalım beklemedeyiz yeni bebiş için tam gaz devam lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?