Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum devam edicem elındkeıelre adetlıyken ins kzuum doktoruma randevu aldım cuma gidicem bakalım ne dicek bana hem yumoslarada baksın
İnşallah herşey yolundadır ben de randevu aldım haftaya çarşambaya ins bana da iyi şeyler der ya kistimde büyüme yoktur

Kuzum biraz daha iyiyim o geçen gün ki hali kalmadı eğilip kalktıkça artan bir ağrım var suanlık bakalım evi falan toplıycam şimdi inşallah artmaz yine sen nasılsın kuşum ❤❤

4. Yumurtadan ümidi kesmiyoruuzz hadi 4. Yumurta görelim seni güldür yüzümüzü

Ümraniye’de denk geldiğim doktor ismi ney canım bende iyi bi doktor bulmak istiyorum da

Hadi bakalım aşko bu 4. Yumurta da olcak bence vurduğunuz gol olsun bebeğim inşallah güzel haberler verirsin ❤❤❤

Demgey3 M melek076 Mucizemmm16 M mucizeOldu Ginnys Lale95 R Random3 ucge W wish2401 _Umutlu_Pozitif_ M Mavimiresl nicklerini hatırlayamadığım herkes kontrolden geliyorum ptesi 520 çıkan betam bugün 240 çıktı doktor bikere daha muayene etti kanaman gelmiş dahada artıcak inşallah dedi betan çok güzel düşmüş kesin olarak dış gebelik değil artık eminiz buna dedi cuma tekrar kan ver betanın düşmesini beklicez dedi ne kdar süre dikkat etmemiz gerekiyor bidaha denemek için dedim beklemenize gerek yok dedi tam gaz geri dönücem

Ümraniye’de denk geldiğim doktor ismi ney canım bende iyi bi doktor bulmak istiyorum da
Aşkım ben sana onu bu gece yazayım mı test kağıtlarımda ismi yazıyodu kağıtlar bazanın altında cok ağır kaldıramıyoring eşim gelince emin olmak için bakıp adını soyadını yazayım sana. İç hastalıkları doktoruydu

Olsun daha 4 numara varmış onu beklemeye devam edelim bakalım inşallah o güzel tutmuştur

Ayy kuzum çok sevindim inşallah kolaylıkla atlat şu dönemi bitsin gitsin ❤❤ sonra tabikide dönüceksin zaten bırakmayız seni ❤❤

Ayyy hadi bakalım beklemedeyiz yeni bebiş için tam gaz devam lütfen

Yaaaa kuzum çok çok sevindim hiç bir işleme gerek kalmadı çok şükür dış gebelik olmayıp normal gebelik olduğunu ve normal yollarla gebe kalabildiğini öğrendin kuzum bu çok güzel birşey Ayrıca bu olanlardan sonra bence rahmin gebeliği gördüğü için çok bekletmeyecek tekrar gebelik oluşacak Allah’ın izniyle oh oh kuzum ne güzel tam gaz devam bol bol değerlendirmeler yapın

Aşko sen nasıl oldun ağrıların var mıııı lütfen yorma kendini yaaa

Ayy kuzum çok sevindim inşallah kolaylıkla atlat şu dönemi bitsin gitsin ❤❤ sonra tabikide dönüceksin zaten bırakmayız seni ❤❤
Amin kuzum inşallahBidaha bi hafta test yapmam artık ben aldım ağzımın payını delirir bekleriz burda hep birlikte sen nasıl oldun ağrılrın nasıl
Ayyy hadi bakalım beklemedeyiz yeni bebiş için tam gaz devam lütfen
Evet evet bitsin şu süreç tamamen kocayı darlamaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…