- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #13.281
Sağol kuzum evet kalmadı şükürYaaaa kuzum çok çok sevindimhiç bir işleme gerek kalmadı çok şükür dış gebelik olmayıp normal gebelik olduğunu ve normal yollarla gebe kalabildiğini öğrendin kuzum bu çok güzel birşey Ayrıca bu olanlardan sonra bence rahmin gebeliği gördüğü için çok bekletmeyecek tekrar gebelik oluşacak Allah’ın izniyle oh oh kuzum ne güzel tam gaz devam bol bol değerlendirmeler yapın
Evet 4 numaram 18 de çatladı bakalım bu bize bir ışık atacak mi bekliyorum onu keyifleOlsun daha 4 numara varmış onu beklemeye devam edelim bakalım inşallah o güzel tutmuştur
Olsun daha 4 numara varmış onu beklemeye devam edelim bakalım inşallah o güzel tutmuştur
Olsun olsun daha umut var dur bakalımBekliyoruz kendisini bizde umudumuzu ona yükledik mağlum yine test elimizde patlayınca
Super canim cok sevindim@Demgey3 @melek076Mucizemmm16 @mucizeyimben Ginnys Lale95 R Random3 ucge W wish2401 @000umutlu000 @miresl nicklerini hatırlayamadığım herkes kontrolden geliyorum ptesi 520 çıkan betam bugün 240 çıktı doktor bikere daha muayene etti kanaman gelmiş dahada artıcak inşallah dedi betan çok güzel düşmüş kesin olarak dış gebelik değil artık eminiz buna dedi cuma tekrar kan ver betanın düşmesini beklicez dedi ne kdar süre dikkat etmemiz gerekiyor bidaha denemek için dedim beklemenize gerek yok dedi tam gaz geri dönücem
Merhaba canim bir sey sorcagim dış gebelik sonrasi normal yollarla hamile kalinmiyor mu?Yaaaa kuzum çok çok sevindimhiç bir işleme gerek kalmadı çok şükür dış gebelik olmayıp normal gebelik olduğunu ve normal yollarla gebe kalabildiğini öğrendin kuzum bu çok güzel birşey Ayrıca bu olanlardan sonra bence rahmin gebeliği gördüğü için çok bekletmeyecek tekrar gebelik oluşacak Allah’ın izniyle oh oh kuzum ne güzel tam gaz devam bol bol değerlendirmeler yapın
Bebeğim çok sevindim yaaa şu haşimize bak benek olsun diye seviniyoruz kimyasal oluyor düşsün diye seviniyoruz yani bu hayatta herşey bizim için o nedenle ben eminim ki sen şimdi sahalara daha iyi bir dönüş yapacaksın şimdilik sağlığını takip etmeye devam et aman diyim ihmal etme kendini bu süreci güzel atlat ve sonra bam bam bam@Demgey3 @melek076Mucizemmm16 @mucizeyimben Ginnys Lale95 R Random3 ucge W wish2401 @000umutlu000 @miresl nicklerini hatırlayamadığım herkes kontrolden geliyorum ptesi 520 çıkan betam bugün 240 çıktı doktor bikere daha muayene etti kanaman gelmiş dahada artıcak inşallah dedi betan çok güzel düşmüş kesin olarak dış gebelik değil artık eminiz buna dedi cuma tekrar kan ver betanın düşmesini beklicez dedi ne kdar süre dikkat etmemiz gerekiyor bidaha denemek için dedim beklemenize gerek yok dedi tam gaz geri dönücem
Adamlar ekşından bıktı artık görev gibi oldu diyeAmin kuzum inşallahBidaha bi hafta test yapmam artık ben aldım ağzımın payını delirir bekleriz burda hep birlikte sen nasıl oldun ağrılrın nasıl
Evet evet bitsin şu süreç tamamen kocayı darlamaya devam
Hadi bakalım o 4.yumurta döllenecekBeybiler kızçeler @miresl @canancan11 @melek076 @mucizeyimbenMucizemmm16 @ W wish2401 R raainbow R Random3 Lale95 @Veziir kızlar unuttuğum varsa kusuruma bakmayın yani hepimiz işte ben test yaptı. Birisi 4:30 diğeri 10:00 civarı ikiside negatif…. Malesef 3 numaralı yumurtam tutmadı yarın 14. Gün ama zaten ben çok nadiren regli oluyorum.4. Kez oluşan yumurtam olduğu için muhteremler yine olmam doktorun işaret ettiği 4. Yumurtaya kaldı iş ona bakıcaz artık onun için zaman sayımın 2 ekim en erken bakalım kısmet ben yine her gün hcg testi yapacağım 50 tane sipariş vermiştim 20 tanesi geldi inşallah bu sefer tutar.olabiliyor işte böyle şeyler testte yumurtlama görsemde bazen olmuyor ama yumurtlama harici bir pik durumu söz konusu Olmuştu doktor güzel demişti inşallah oradan bir yol bir şey çıkar bekleyelim görelim aşkolarım
Hıhh bu süper haber. Dedim ben sana kanama geldiyse korkma düşecek diye. Prof olduk düşüklerde evelallah@Demgey3 @melek076Mucizemmm16 @mucizeyimben Ginnys Lale95 R Random3 ucge W wish2401 @000umutlu000 @miresl nicklerini hatırlayamadığım herkes kontrolden geliyorum ptesi 520 çıkan betam bugün 240 çıktı doktor bikere daha muayene etti kanaman gelmiş dahada artıcak inşallah dedi betan çok güzel düşmüş kesin olarak dış gebelik değil artık eminiz buna dedi cuma tekrar kan ver betanın düşmesini beklicez dedi ne kdar süre dikkat etmemiz gerekiyor bidaha denemek için dedim beklemenize gerek yok dedi tam gaz geri dönücem
Bizimki bıkmadık hala soruyor dün ara verdin ya devam ediyormuşuz belki yumurta çıkar dedim dur 5 numaralı yokAdamlar ekşından bıktı artık görev gibi oldu diye
Ohh bee çok iyi kuzum çok şükür düşmüş@Demgey3 @melek076Mucizemmm16 @mucizeyimben Ginnys Lale95 R Random3 ucge W wish2401 @000umutlu000 @miresl nicklerini hatırlayamadığım herkes kontrolden geliyorum ptesi 520 çıkan betam bugün 240 çıktı doktor bikere daha muayene etti kanaman gelmiş dahada artıcak inşallah dedi betan çok güzel düşmüş kesin olarak dış gebelik değil artık eminiz buna dedi cuma tekrar kan ver betanın düşmesini beklicez dedi ne kdar süre dikkat etmemiz gerekiyor bidaha denemek için dedim beklemenize gerek yok dedi tam gaz geri dönücem
İnşaallah 4 numarali yumoşun bu işi bitirir tam gaz devammmmBeybiler kızçeler @miresl @canancan11 @melek076 @mucizeyimbenMucizemmm16 @ W wish2401 R raainbow R Random3 Lale95 @Veziir kızlar unuttuğum varsa kusuruma bakmayın yani hepimiz işte ben test yaptı. Birisi 4:30 diğeri 10:00 civarı ikiside negatif…. Malesef 3 numaralı yumurtam tutmadı yarın 14. Gün ama zaten ben çok nadiren regli oluyorum.4. Kez oluşan yumurtam olduğu için muhteremler yine olmam doktorun işaret ettiği 4. Yumurtaya kaldı iş ona bakıcaz artık onun için zaman sayımın 2 ekim en erken bakalım kısmet ben yine her gün hcg testi yapacağım 50 tane sipariş vermiştim 20 tanesi geldi inşallah bu sefer tutar.olabiliyor işte böyle şeyler testte yumurtlama görsemde bazen olmuyor ama yumurtlama harici bir pik durumu söz konusu Olmuştu doktor güzel demişti inşallah oradan bir yol bir şey çıkar bekleyelim görelim aşkolarım
Koz yoruldum devam edemiyorum dün ara verdim bugğn diyor ki benim ki bugün devam dimi 5. Yumurta varsa boş kalmasın diyor yol dedim Ovulasyon takip etmiyorum dedim hadi yaaa diyor en eğlenceli kısmı gitti prim yapamıcam diyor dedim ki çocuk yapıyoruz aşkım dedim o sırada oluyor o kendi kendine çocuğun kafasını da karıştırıyorsun böyle şeyler yapma diyor adam şaka gibi yaaaHadi bakalım o 4.yumurta döllenecekkuzum bazen bütün şartlar olgunlaşmış olsa da olmuyor, bazen de doktorların bu ay yumurta yok olmaz dediğinde bile oluyor. Çok var böyle arkadaşımız. Çok kafaya takmadan, sakince ekşın dıkşın devam gerisi Allah'a kalmış
Hıhh bu süper haber. Dedim ben sana kanama geldiyse korkma düşecek diye. Prof olduk düşüklerde evelallahgenelde en az 1 adet bekletirler ama biz de korunmadık, Allah sağlıkla bi an önce nasip etsin bebeğim
Biz belli bir pozisyon deniyoruz tutsun diye bizimki ondan sıkıldı farklı yapalım diyo bende sadece o pozisyonda tuttu diye başkasına izin vermiyorumBizimki bıkmadık hala soruyor dün ara verdin ya devam ediyormuşuz belki yumurta çıkar dedim dur 5 numaralı yok
Bitirsin yaaa acaip heyecan oldum zaten yeter gören hamile sanar bir haller falan kız ben uslanmam valla sabah öğlen akşam hcg ile bakarım oldu mu oldu mu piştimi piştimi diyeİnşaallah 4 numarali yumoşun bu işi bitirir tam gaz devammmm
Yapma tatlim vallahi o testler strese sokuyor, stres oldukca maalum hormonlarimiz etkileniyorBitirsin yaaa acaip heyecan oldum zaten yeter gören hamile sanar bir haller falan kız ben uslanmam valla sabah öğlen akşam hcg ile bakarım oldu mu oldu mu piştimi piştimi diye
Diz dirsek mi kız ben onu deneyeceğim ama normalde yapsam da bebek için olunca beni alıyor gülme eşimide salak salak gülüyoruz olmuyor bir türlü yani normal yapınca ve bebek için yapınca farklı oluyor ama başka pozisyon aklıma gelmiyor en popüler bu. Sen zaten gebe değilmisin ben seni kafamda hep gebe yazdım hamilesin diye düşünüyorum sürekliBiz belli bir pozisyon deniyoruz tutsun diye bizimki ondan sıkıldı farklı yapalım diyo bende sadece o pozisyonda tuttu diye başkasına izin vermiyorum
Yok ya ben Ovulasyon da hcg de stres olmuyorum 2 sene geçti kız stres olursam ayıp artık daha alıştı bünye sadece bu sefer hcg yaparken heyecanlınikerkiyor çünkü iki sene önce bu denli olgun bir yumurtam oldu harbi altın yumurtaydı acaip heyecanlı değil mi mükemmellik abidesi gibi davranıyorum yumurtalarıma kendileri kıymetli olduklarını bilsinler diye daha ne yapayım beYapma tatlim vallahi o testler strese sokuyor, stres oldukca maalum hormonlarimiz etkileniyor
Kız siz neden bebek odakli yapiyonuz işiniziDiz dirsek mi kız ben onu deneyeceğim ama normalde yapsam da bebek için olunca beni alıyor gülme eşimide salak salak gülüyoruz olmuyor bir türlü yani normal yapınca ve bebek için yapınca farklı oluyor ama başka pozisyon aklıma gelmiyor en popüler bu. Sen zaten gebe değilmisin ben seni kafamda hep gebe yazdım hamilesin diye düşünüyorum sürekli
Yumurta yumurta olali böyle nazik davranış görmediYok ya ben Ovulasyon da hcg de stres olmuyorum 2 sene geçti kız stres olursam ayıp artık daha alıştı bünye sadece bu sefer hcg yaparken heyecanlınikerkiyor çünkü iki sene önce bu denli olgun bir yumurtam oldu harbi altın yumurtaydı acaip heyecanlı değil mi mükemmellik abidesi gibi davranıyorum yumurtalarıma kendileri kıymetli olduklarını bilsinler diye daha ne yapayım be
Evet diz dirsek, bizde en başta çok gülüyoduk ama mecbur öyle yaptık tutsun diyeDiz dirsek mi kız ben onu deneyeceğim ama normalde yapsam da bebek için olunca beni alıyor gülme eşimide salak salak gülüyoruz olmuyor bir türlü yani normal yapınca ve bebek için yapınca farklı oluyor ama başka pozisyon aklıma gelmiyor en popüler bu. Sen zaten gebe değilmisin ben seni kafamda hep gebe yazdım hamilesin diye düşünüyorum sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?