Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol kuzum evet kalmadı şükür inşallah öyle olur çok fazla kimyasaldan hemen sonra bir iki ay içinde hamile kalıp sağlıklı gebelik yaşayan var umudum o yönde Rabbim sağlıklısını nasip etsin inşallah şurda bat tarihini beklerken heyecanlanmayı bile özledim

Super canim cok sevindim beta guzel düşmüş regli sonrası sahalara geri dönüş

Merhaba canim bir sey sorcagim dış gebelik sonrasi normal yollarla hamile kalinmiyor mu?

Bebeğim çok sevindim yaaa şu haşimize bak benek olsun diye seviniyoruz kimyasal oluyor düşsün diye seviniyoruz yani bu hayatta herşey bizim için o nedenle ben eminim ki sen şimdi sahalara daha iyi bir dönüş yapacaksın şimdilik sağlığını takip etmeye devam et aman diyim ihmal etme kendini bu süreci güzel atlat ve sonra bam bam bam

Adamlar ekşından bıktı artık görev gibi oldu diye

Hadi bakalım o 4.yumurta döllenecek kuzum bazen bütün şartlar olgunlaşmış olsa da olmuyor, bazen de doktorların bu ay yumurta yok olmaz dediğinde bile oluyor. Çok var böyle arkadaşımız. Çok kafaya takmadan, sakince ekşın dıkşın devam gerisi Allah'a kalmış
Hıhh bu süper haber. Dedim ben sana kanama geldiyse korkma düşecek diye. Prof olduk düşüklerde evelallah genelde en az 1 adet bekletirler ama biz de korunmadık, Allah sağlıkla bi an önce nasip etsin bebeğim

Ohh bee çok iyi kuzum çok şükür düşmüş dönüşün mıhtışem olucakRabbim saglikli ve hayirli evlatla sevindirsin hepimizi

İnşaallah 4 numarali yumoşun bu işi bitirir tam gaz devammmm

Koz yoruldum devam edemiyorum dün ara verdim bugğn diyor ki benim ki bugün devam dimi 5. Yumurta varsa boş kalmasın diyor yol dedim Ovulasyon takip etmiyorum dedim hadi yaaa diyor en eğlenceli kısmı gitti prim yapamıcam diyor dedim ki çocuk yapıyoruz aşkım dedim o sırada oluyor o kendi kendine çocuğun kafasını da karıştırıyorsun böyle şeyler yapma diyor adam şaka gibi yaaa bu arada ne diyicem aşırı heyecanlıyım ya nasıl bekleyeceğim hiç bunkadar heyecan olmamıştım bende hem test hem doktor hem ateş yumurta olgunlaştığını onayladığı gibi rahimde iyi bir kalınlığa gelmişti ya bu bile heyecan yaptırıyor şimdi bana kız sakinleşemiyprım sanki hamileyim ortada bir şey yok kendi kendime deliriyorım anam içimde bir sevinç sanki yerleşme kanaması olacak gibi sürekli öyle bir beklenti var içimde heralde aklımı yiyorum hayrolsun artık ben hangi günden sayayım sence yumurtam yükselişe geçtiği cuma mi pik yaptığı cumartesi mi çatladığı pazar mi bu günler bitmiyooooorrr

Bizimki bıkmadık hala soruyor dün ara verdin ya devam ediyormuşuz belki yumurta çıkar dedim dur 5 numaralı yok
Biz belli bir pozisyon deniyoruz tutsun diye bizimki ondan sıkıldı farklı yapalım diyo bende sadece o pozisyonda tuttu diye başkasına izin vermiyorum

Bitirsin yaaa acaip heyecan oldum zaten yeter gören hamile sanar bir haller falan kız ben uslanmam valla sabah öğlen akşam hcg ile bakarım oldu mu oldu mu piştimi piştimi diye
Yapma tatlim vallahi o testler strese sokuyor, stres oldukca maalum hormonlarimiz etkileniyor

Biz belli bir pozisyon deniyoruz tutsun diye bizimki ondan sıkıldı farklı yapalım diyo bende sadece o pozisyonda tuttu diye başkasına izin vermiyorum
Diz dirsek mi kız ben onu deneyeceğim ama normalde yapsam da bebek için olunca beni alıyor gülme eşimide salak salak gülüyoruz olmuyor bir türlü yani normal yapınca ve bebek için yapınca farklı oluyor ama başka pozisyon aklıma gelmiyor en popüler bu. Sen zaten gebe değilmisin ben seni kafamda hep gebe yazdım hamilesin diye düşünüyorum sürekli

Yapma tatlim vallahi o testler strese sokuyor, stres oldukca maalum hormonlarimiz etkileniyor
Yok ya ben Ovulasyon da hcg de stres olmuyorum 2 sene geçti kız stres olursam ayıp artık daha alıştı bünye sadece bu sefer hcg yaparken heyecanlınikerkiyor çünkü iki sene önce bu denli olgun bir yumurtam oldu harbi altın yumurtaydı acaip heyecanlı değil mi mükemmellik abidesi gibi davranıyorum yumurtalarıma kendileri kıymetli olduklarını bilsinler diye daha ne yapayım be

Kız siz neden bebek odakli yapiyonuz işinizibi salın kendinizi relax olun

Yumurta yumurta olali böyle nazik davranış görmedi

Evet diz dirsek, bizde en başta çok gülüyoduk ama mecbur öyle yaptık tutsun diye Ya şu an hamileyim ama kendimi hiç hamile moduna sokmadım çünkü nerdeyse hiç belirtim yok pazartesi 7+0 ilk ultrason randevum var eğer sağlıklı bi gebelikse zaten kese de bebek de görülür o zamana kadar eşim de ben de hiç hamile modunda değiliz sevinemiyoruz bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…