- 26 Temmuz 2017
- 4.210
- 8.847
- 158
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #13.301
Biz o pozisyonu eşimde ereksiyon kaybı olduğu için yapamıyoruz benim üstte olmam gerekiyo ancak öyle boşalma oluyo hamileliğe uygun pozisyon değil diyolar kadının üstte olması o yüzden ben de bunu takıyorum kafayaEvet diz dirsek, bizde en başta çok gülüyoduk ama mecbur öyle yaptık tutsun diyeYa şu an hamileyim ama kendimi hiç hamile moduna sokmadım çünkü nerdeyse hiç belirtim yok pazartesi 7+0 ilk ultrason randevum var eğer sağlıklı bi gebelikse zaten kese de bebek de görülür o zamana kadar eşim de ben de hiç hamile modunda değiliz sevinemiyoruz bile
Kız bebek odaklı yapmıyoruz ki döngü uzun beybiiii o bahsettiğimiz pozisyon o pozisyon diğer günlerde güzel gidiyorken yumurtaşamzamanı gelince bu iyimiş deneyelim diyoruz yapamıyoruz bu sadece o pozisyona özel yoksa bizde bebeğe özel ilişki durumu yok zaten ben ay içinde sürekli yumurtluyorum ki öyle olsa hayat kalmaz kız sıkılırımKız siz neden bebek odakli yapiyonuz işinizibi salın kendinizi relax olun
Kız kıyamam etmeyin sen gebesin herşey güzel niye öyle düşünüyorsunuz bu arada belli bizde unutursak yumurtlama olduğunu ozaman yapabiliriz bazen cidden komik anlar oluyor ben takmıyorum gülüyorum ama bu sefer olmazsa başlayacağım ilk dönemin yumurtlama günü yine denerim diğer günler yapabiliyoruz adı yumurtlama olunca olmuyor garip işte psikoloji diyelimEvet diz dirsek, bizde en başta çok gülüyoduk ama mecbur öyle yaptık tutsun diyeYa şu an hamileyim ama kendimi hiç hamile moduna sokmadım çünkü nerdeyse hiç belirtim yok pazartesi 7+0 ilk ultrason randevum var eğer sağlıklı bi gebelikse zaten kese de bebek de görülür o zamana kadar eşim de ben de hiç hamile modunda değiliz sevinemiyoruz bile
Kız sen ne diyorsun premses veya prens gibi davranıyoruz önemli bir karakter o evimizde hahahah olursa güzel olacak çok güldüm yaaaYumurta yumurta olali böyle nazik davranış görmedi
Valla şubatttan mayısa kadar diğer pozisyonları denedik tutmadı ne zaman ki hep diz dirsek denedik o ay tuttu hemenBiz o pozisyonu eşimde ereksiyon kaybı olduğu için yapamıyoruz benim üstte olmam gerekiyo ancak öyle boşalma oluyo hamileliğe uygun pozisyon değil diyolar kadının üstte olması o yüzden ben de bunu takıyorum kafaya
Peki erreksiyon kaybı içim doktorla görüştünüz mü yapmanız gereken bir şey varmı bazen sinir bozucu olabiliyor benim eşimdede oluyor ama nedenini bilmiyoruz psikolojik ama nadiren yaşıyoruz bir dönem çok oldu sonra geçti o dönem canı çok sıkılıyordu bana belli etmiyordu ben bunu farke dince olumsuz herşeyden onu uzaklaştırdım adam düzeldi çünkü zaten biliyorum başta herşey yolundaydı sonradan bir anda olmaya başlamıştı geçti dönem dönem onlarda etkileniyorlar heraldeBiz o pozisyonu eşimde ereksiyon kaybı olduğu için yapamıyoruz benim üstte olmam gerekiyo ancak öyle boşalma oluyo hamileliğe uygun pozisyon değil diyolar kadının üstte olması o yüzden ben de bunu takıyorum kafaya
Ben ağzımın payını tam alamamışım aşko demekkiAmin kuzum inşallahBidaha bi hafta test yapmam artık ben aldım ağzımın payını delirir bekleriz burda hep birlikte sen nasıl oldun ağrılrın nasıl
Evet evet bitsin şu süreç tamamen kocayı darlamaya devam
Biraz dinlen uzan ev işi kaçmıyorKuzum biraz daha iyiyim o geçen gün ki hali kalmadı eğilip kalktıkça artan bir ağrım var suanlık bakalım evi falan toplıycam şimdi inşallah artmaz yine sen nasılsın kuşum ❤❤
İnşallah bir an önce toparlarsın canım. Beslenmene dikkat etKanama şuan için durdu eğer devam etmezse tam 2 gün sürmüş olacak
İyi olduğumu diyemem aşko başım ağrıyor ve bacaklarım tüm kemiklerim
Bu arada çok tuhaf şekilde pcr yine negatif çıktı bukadar belirtiye rağmen
Evet bana da söylemiştin ilk gebe kaldığında bizde bu ay denedik inşaallah etkisi olur da sevinirim ay sonuValla şubatttan mayısa kadar diğer pozisyonları denedik tutmadı ne zaman ki hep diz dirsek denedik o ay tuttu hemenbence deneyebilen herkes için alternatif bu kesinlikle
Ay bu çok güzel bi haber@Demgey3 @melek076Mucizemmm16 M mucizeOldu Ginnys Lale95 @Random3 @ucge W wish2401 @000umutlu000 @miresl nicklerini hatırlayamadığım herkes kontrolden geliyorum ptesi 520 çıkan betam bugün 240 çıktı doktor bikere daha muayene etti kanaman gelmiş dahada artıcak inşallah dedi betan çok güzel düşmüş kesin olarak dış gebelik değil artık eminiz buna dedi cuma tekrar kan ver betanın düşmesini beklicez dedi ne kdar süre dikkat etmemiz gerekiyor bidaha denemek için dedim beklemenize gerek yok dedi tam gaz geri dönücem
Şükür kuzum iyiyim iş güc bir yandan,veliler bi yandan deliriciimmmmmm sanırımLale95 aşkoomm napıyosun bebeğim
Babada öyle diyorlar bakalım kuzum herşeyin hayırlısı en kısa zamanda hepimize nasip etsin RabbimAy bilmiyordum kuzum vücûd cidden kendını hazırlıyor öyle diyorsan
Ay gozleırm doldu kız
İns kuzum benım kıst mı var sende yaaaaİnşallah herşey yolundadır ben de randevu aldım haftaya çarşambaya ins bana da iyi şeyler der ya kistimde büyüme yoktur
Valla bilmiyorum doktor sorun yok diyene kadar rahat yok bizeKız kıyamam etmeyin sen gebesin herşey güzel niye öyle düşünüyorsunuz bu arada belli bizde unutursak yumurtlama olduğunu ozaman yapabiliriz bazen cidden komik anlar oluyor ben takmıyorum gülüyorum ama bu sefer olmazsa başlayacağım ilk dönemin yumurtlama günü yine denerim diğer günler yapabiliyoruz adı yumurtlama olunca olmuyor garip işte psikoloji diyelimama inşallah yçtutarda bizde rahat rahat devam ederiz yolumuza aman sabahlar olmazsın
AminnnnnnnnnnnBabada öyle diyorlar bakalım kuzum herşeyin hayırlısı en kısa zamanda hepimize nasip etsin Rabbim
Bu seferkinde de öyle yaptıkEvet bana da söylemiştin ilk gebe kaldığında bizde bu ay denedik inşaallah etkisi olur da sevinirim ay sonu
Kız deme öyle benimki korku ondanBen ağzımın payını tam alamamışım aşko demekkidaha iyiyim kuzum eğilip kalktıkça ağrım fazlalaşıyo yorumlamam lazım ama malesef ki ev işi bitmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?