Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz o pozisyonu eşimde ereksiyon kaybı olduğu için yapamıyoruz benim üstte olmam gerekiyo ancak öyle boşalma oluyo hamileliğe uygun pozisyon değil diyolar kadının üstte olması o yüzden ben de bunu takıyorum kafaya

Kız siz neden bebek odakli yapiyonuz işinizibi salın kendinizi relax olun
Kız bebek odaklı yapmıyoruz ki döngü uzun beybiiii o bahsettiğimiz pozisyon o pozisyon diğer günlerde güzel gidiyorken yumurtaşamzamanı gelince bu iyimiş deneyelim diyoruz yapamıyoruz bu sadece o pozisyona özel yoksa bizde bebeğe özel ilişki durumu yok zaten ben ay içinde sürekli yumurtluyorum ki öyle olsa hayat kalmaz kız sıkılırım

Kız kıyamam etmeyin sen gebesin herşey güzel niye öyle düşünüyorsunuz bu arada belli bizde unutursak yumurtlama olduğunu ozaman yapabiliriz bazen cidden komik anlar oluyor ben takmıyorum gülüyorum ama bu sefer olmazsa başlayacağım ilk dönemin yumurtlama günü yine denerim diğer günler yapabiliyoruz adı yumurtlama olunca olmuyor garip işte psikoloji diyelim ama inşallah yçtutarda bizde rahat rahat devam ederiz yolumuza aman sabahlar olmazsın

Valla şubatttan mayısa kadar diğer pozisyonları denedik tutmadı ne zaman ki hep diz dirsek denedik o ay tuttu hemen bence deneyebilen herkes için alternatif bu kesinlikle

Peki erreksiyon kaybı içim doktorla görüştünüz mü yapmanız gereken bir şey varmı bazen sinir bozucu olabiliyor benim eşimdede oluyor ama nedenini bilmiyoruz psikolojik ama nadiren yaşıyoruz bir dönem çok oldu sonra geçti o dönem canı çok sıkılıyordu bana belli etmiyordu ben bunu farke dince olumsuz herşeyden onu uzaklaştırdım adam düzeldi çünkü zaten biliyorum başta herşey yolundaydı sonradan bir anda olmaya başlamıştı geçti dönem dönem onlarda etkileniyorlar heralde

Ben ağzımın payını tam alamamışım aşko demekki daha iyiyim kuzum eğilip kalktıkça ağrım fazlalaşıyo yorumlamam lazım ama malesef ki ev işi bitmiyo

Kuzum biraz daha iyiyim o geçen gün ki hali kalmadı eğilip kalktıkça artan bir ağrım var suanlık bakalım evi falan toplıycam şimdi inşallah artmaz yine sen nasılsın kuşum ❤❤
Biraz dinlen uzan ev işi kaçmıyor ben sana diyorum bende öyleyim annem diyor kendine dikkat etsen herşey olacak

İnşallah bir an önce toparlarsın canım. Beslenmene dikkat et

Valla şubatttan mayısa kadar diğer pozisyonları denedik tutmadı ne zaman ki hep diz dirsek denedik o ay tuttu hemen bence deneyebilen herkes için alternatif bu kesinlikle
Evet bana da söylemiştin ilk gebe kaldığında bizde bu ay denedik inşaallah etkisi olur da sevinirim ay sonu

Ay bu çok güzel bi haber yani yanlış anlama kötünün iyisi bomba gibi dön Tam gaz devamkeee

Valla bilmiyorum doktor sorun yok diyene kadar rahat yok bize Tutmazsa mutlaka dene ama gönlüm inşallah tutmasından yana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…