Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzumm sendeki bu belirtiler hamilelikten kaynaklaniyor olabilir mi acaba sen korona saniyorsun kendini belki ama

Oy kuzum ya zordur elbet ama sonucu çok güzel olacak birazcık sabretmen gerekiyor midenin bulantısına iyi gelecek şeyler yemeye çalış kuzum inşallah hemen geçer bu bulantılar bende iyiyim bebeğim aynı değişen birşey yok

Kuzumm sendeki bu belirtiler hamilelikten kaynaklaniyor olabilir mi acaba sen korona saniyorsun kendini belki ama
Olabilir de olmayabilir de ben yinede ümitlenmek istemiyorum
22. Gün leke geldi ilk bir cizgi kadar dün de bir iki nokta bugün ped taktım bomboş normale dönmedi de akıntım
Karasız kaldım

Sesli güldüm hahahaha aşko ben bayılcak kadar korkmuyorum ama yinede o iğneyi batırıyolar ya çok korkunclu geliyo bana
Gerçekten cidden bayılıyorum kan alınması bitikten sonra ama çok değişik hatta beni yatırıp kan alıyorlar artık eşim de hep benimle geliyor bazen de uzun zaman ayaklanmadığım için eşim bazen alışverişe gidip geliyor sonra beni alıyor

Cariban var bitkiseldir bulantıya iyi geliyor

Kizzzzz oncelikle Allah seni ne yapmasinn deluuu deminden beri seni ariyorummm alinti yapip cvb vermek icin diyorum bu kiz nereye kayboldu yaaa birde baktim ismini degismis; canim vallaha gelicemde firsat bulamadimm....ayy sevindimm canimmm o zaman beklemasyonnn ne zaman senin bat ? yaa benimadet biteli 3 gun oldu ilk gun bir test yaptim yumos varmi diye ama henuz yok biraz agrim vardi ama iki gundur test yapmadim akinti filan yok diye, sen neler yaptin

iyimmmmm canimm ne yapimmm senden ne var ne yok

Yaaa bu adamlar çok fena bebeklerimizi kötü emellerine alet ediyorlar. Ama o bi tutarsa hasret kalacaklar farkında değiller

Kız benim iki yumurtadan birisi negatif oldu bugün itibariyle 10 gün sonra yumurtladığım için 2 ekimi bekleyeceğim artık regli zaten olmuyorum arş arşı yumurtlarken öyle takılıyoruz yumurta kaçıyor biz kovalamaca adımında daha yeni değiştirdim sen şimdi girdin.bulun koz vakit ben ders çalışırken giriyorum yinede siz neden girmiyorsunuz insan merak ediyor.çalışmalara yeni başlayacaksın o halde sen.ben artık kuruyun akıntı falan biti tık kesildi çatlama sonrası bakalım ne olacak çok heyecanlıyım ya 2 sene sonra yumurtlama değilde pik görünce doktorda bu güzel yumurta diyince anam bi heyecan bende sorma ogün bu gündür heyecanlıyım işte

Yaaa bu adamlar çok fena bebeklerimizi kötü emellerine alet ediyorlar. Ama o bi tutarsa hasret kalacaklar farkında değiller
Ahahahha benimki doktora soracakmış kendisi yapabilirmiyiz diyecekmiş He anam he dedim ayrı doktor bulacak kesin kendine 9 ay yasak dedim çok diyor ilk ve 3 ay boş bırakırım ama arada çalışmam lazım diyor ahahaha napcaz bunlarla böyle bilemedim ki

Beybi birde ne soracak benim ilk kimyasalda göğüslerim çok şişti diğerlerinde okadar olmadı ama o şişlikten kıyafeti giyerken bile canım acıyordu acaip şimdi sence bunun olayı bu mudur bu göğüsler illa o kadar şişecek mi yoksa kimisinde az ara ara açıyor az şişiyor kimisinin ki çok şişip çok mu aciyor .yoksa şişme olayı olacaksa şişeninki tam şişiyor ve acıyor mu

ayy cok sevindimm ya mashallah arkadasima benimmm benimde zor oluyor daha dogrusu kolay kaliteli olmuyor bakalim kendim icin pek umutlu degilim ama deniyecuuukkk

bence herseferinde farkli bile olabilir belki hic olmayabilir sakin takilma bunlara belirtiler cok degisken kuzummm

ayy cok sevindimm ya mashallah arkadasima benimmm benimde zor oluyor daha dogrusu kolay kaliteli olmuyor bakalim kendim icin pek umutlu degilim ama deniyecuuukkk
Dene dene kuzum ben yediklerim içtiklerin bence yaptı diyorum ya dur bakalım tutarsa iyi şeyler yaptım demektir

bence herseferinde farkli bile olabilir belki hic olmayabilir sakin takilma bunlara belirtiler cok degisken kuzummm
Yahu ama herkes benim memem şişti benim memem acıyor falan diyor ama bunun bir ölçüsü varmı yoksa oy anam oy dedirtenden mi onu çok merak ediyorum bende ilki oy anam oydu

Artık ne kadar uzun baygın kalıyorsan aşko ama neden oluyo acaba kan mı tutuyo yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…