- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.621
- 248
- 36
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #13.381
ben cok duydumm kimisi haifi sizliyor yada gerginlik var der kimiside dokunamiyorumm bile der yani degisiyorYahu ama herkes benim memem şişti benim memem acıyor falan diyor ama bunun bir ölçüsü varmı yoksa oy anam oy dedirtenden mi onu çok merak ediyorum bende ilki oy anam oydu
Son 2 3 senedir böyle oluyorArtık ne kadar uzun baygın kalıyorsan aşkoama neden oluyo acaba kan mı tutuyo yoksa
Bak bu da enteresan durum bunu araştıryorım şimdi buna takıldımbend eiki dusuk yaptim memede bir fiski olmadi hahahaha
Araştırılmaya tabi bir durum tecrübeli gebeler sayfası varsa yazalımben cok duydumm kimisi haifi sizliyor yada gerginlik var der kimiside dokunamiyorumm bile der yani degisiyor
Kız benim fikrimi soran oldumu ki yaaDövülesi değilse neylikler ona göre yapalım bişiler aşkoaşkım sen bana sorsaydın ben sana olma derdim ayyy delirtiyolar insanı
Evet senle döngülerimiz de ayni gidiyorAynıyız biliyo musunbende randevu aldım Cuma’ya bakalım bende gidiyim 1 ay ara vermiştim doktora bana ne dicek adetlıyken bakcak
Canim bu ay benimde boyledi ama gebelik yoktuKızlar selam bu grup daha aktif olduğu için buraya da atmak istedim, bata 3-4 gün var tahminime göre, artımed kaset testle test yaptım, hayali bir şey gördüğümü düşünerek ışıkla oynadım testle, siz bir şey görüyor musunuzEki Görüntüle 3133298
Benimde öyleBen yapamıyorum asla aklım surekli orda
Bizim üstümüze de ne zaman ağırlık çökmüyor acabaAşko bilmiyorum ama bende öyleyim yaannemler falan varsa da öyle kalıyo işlerim ağırlık çöker üstüme
En kısa zamanda güzel haberler alalım inşallahCanim bu ay benimde boyledi ama gebelik yoktu
Aferin sanaAyy aşko valla yaptım bitti duramadıığğğmmşimdi bişeyler yiycem kuzum evet kurtluyuz çünkü biz
Tamam kuzum çok sağol bekliyorumAşkım ben sana onu bu gece yazayım mı test kağıtlarımda ismi yazıyodu kağıtlar bazanın altında cok ağır kaldıramıyoring eşim gelince emin olmak için bakıp adını soyadını yazayım sana. İç hastalıkları doktoruydu
Evet cok guzel insallah degiyor zaten ama surekli gecmek bilmeyen bir bulanti da insani her acidan cok zorluyorOy kuzum ya zordur elbet ama sonucu çok güzel olacak birazcık sabretmen gerekiyormidenin bulantısına iyi gelecek şeyler yemeye çalış kuzum inşallah hemen geçer bu bulantılar bende iyiyim bebeğim aynı değişen birşey yok
İlk defa mi boyle oluyor kuzum kanamaOlabilir de olmayabilir de ben yinede ümitlenmek istemiyorum
22. Gün leke geldi ilk bir cizgi kadar dün de bir iki nokta bugün ped taktım bomboş normale dönmedi de akıntım
Karasız kaldım
Ney o kuzum ilac miCariban var bitkiseldir bulantıya iyi geliyor
Yok geçen ay da böyle olmuştu sonra adet oldumİlk defa mi boyle oluyor kuzum kanama
Evet bulantı içinNey o kuzum ilac mi
Yok bebeğim yaa risk olmadığı sürece son haftalara kadar ilişki serbest, sen de kandırma adamıAhahahha benimki doktora soracakmış kendisi yapabilirmiyiz diyecekmiş He anam he dedim ayrı doktor bulacak kesin kendine 9 ay yasak dedim çok diyor ilk ve 3 ay boş bırakırım ama arada çalışmam lazım diyor ahahaha napcaz bunlarla böyle bilemedim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?