- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #13.401
Tamam bebeğim yazicam muhakkakTamam kuzum çok sağol bekliyorum
Valla evde biri varken kesin çöküyo aşkoBizim üstümüze de ne zaman ağırlık çökmüyor acaba
Tişikkir ederimAferin sanaben sana diyorum İnan bende aynıyım çokda kızamıyorum
Ahh kıyamam sana en başta bilmiyormuş gibi yapcaktın aşkoKız benim fikrimi soran oldumu ki yaael birliği ile konuşup beni seçmişler kabul etmedim öğretmen rica edince kıramadim
Herdan anlamanın sonucu budur
Olabilir kuzum belkideSon 2 3 senedir böyle oluyor
Hani aç karnına veriyorum ya çoğu zaman
Herhalde tansiyorum çok düşüyor ondan
Ayyy hadi inşallah bebiştir kuzum yaAşkımcımlar 2 ay önce hamile kaldığımda belirtilerimi soranlar hatırlar. Yumurtlamadan tam 1 hafta sonra kasığımda saniyelik anlık ama keskin ağrılar oldu demiştim, sadece o gün sürdü. Ve bugün yumurtlamadan tam 1 hafta geçti ve aynı ağrıları yaşadım bugün. O yüzden bi acaba dedim ama heveslenmek de istemiyorum. Bi de bugün ilişki oldu gündüz. İlişki esnasında ve sonrasında da ağrım oldu, normalde hiç olmazdı
Hahahah olsun benim işime göreYok bebeğim yaa risk olmadığı sürece son haftalara kadar ilişki serbest, sen de kandırma adamı
Kız benim akıntım tık diye kesildi çatlama sonrası seninde öyle oldu muYok bebeğim yaa risk olmadığı sürece son haftalara kadar ilişki serbest, sen de kandırma adamı
Aysun senmisin kuzu.Beybiler kızçeler M Mavimiresl @canancan11 @melek076 M mucizeOlduMucizemmm16 @ @wish2401 R raainbow R Random3 Lale95 @Veziir kızlar unuttuğum varsa kusuruma bakmayın yani hepimiz işte ben test yaptı. Birisi 4:30 diğeri 10:00 civarı ikiside negatif…. Malesef 3 numaralı yumurtam tutmadı yarın 14. Gün ama zaten ben çok nadiren regli oluyorum.4. Kez oluşan yumurtam olduğu için muhteremler yine olmam doktorun işaret ettiği 4. Yumurtaya kaldı iş ona bakıcaz artık onun için zaman sayımın 2 ekim en erken bakalım kısmet ben yine her gün hcg testi yapacağım 50 tane sipariş vermiştim 20 tanesi geldi inşallah bu sefer tutar.olabiliyor işte böyle şeyler testte yumurtlama görsemde bazen olmuyor ama yumurtlama harici bir pik durumu söz konusu Olmuştu doktor güzel demişti inşallah oradan bir yol bir şey çıkar bekleyelim görelim aşkolarım
Ben klomen kullandim. Bi belirtim olmadi hamilede degildim 3 yumurtam vardi ama olmadiİyi akşamlar canlar size bi sorum vardı klomen kullanıp iğne olmayan ve adete 9-10 gün kala belirtisi olan belirtileriniz nelerdi??
Benim 10 gün kaldı ama hiç bir belirti yok
Evwt kuzum haklisin. Sanirim bende grip olcam burnum gozlerimin içi yaniyor basim agriyorEn son kardeşimle eşi korona olduğunda aramadılar bile kuzum. Denk geldiğim gerçekten ilgilenen çok az doktor var bi ümraniye de denk geldim ilk zayıfım diye gitmiştim çok güzel ilgilenmişti kadın doktordu hatta adını bile hatırlıyorum hala bide bu tarafta kadın doğumcu vardı oda çok ilgiliydi sormadan herşeyi anlatmış söylemişti sonra gittiklerim hep başından atar gibiydi. Ama bazı insanlarla da uğraşılmıyo bu şiddet olayları çıktığından beri doktorlarda insanlarla çok fazla muhattap olmak istemiyorlar haklı olarak kurunun yanında bizde yanıyoruz işte
Aysun kim kızzzz asunny isim değiştirdimAysun senmisin kuzu.
Ayy dikkat et kendine kuzum havalar bi sıcak bi soğuk tam hastalık havası yaEvwt kuzum haklisin. Sanirim bende grip olcam burnum gozlerimin içi yaniyor basim agriyor
Aşko sen regli olmadın dimi dahaBen klomen kullandim. Bi belirtim olmadi hamilede degildim 3 yumurtam vardi ama olmadiSadece geç regl olmustum
Kiz ben söylemedim ki,eşimin akrabası da bizim velilerden ,o söylemiş herAhh kıyamam sana en başta bilmiyormuş gibi yapcaktın aşkoben hiç yeltenmedim başıma gelecekleri bildiğim için
Ayyy akrabalar komşular yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı beKiz ben söylemedim ki,eşimin akrabası da bizim velilerden ,o söylemiş herbildiğimi digerleri de oy vermiş
Sen nasılsin?napiyosun?
Benim öyle bir gaz şişkinliğim varki 4-5aylik gebe gibi dolaniyorum evde ,kv bir karnıma bakiyor bir banaeşim dalga geçiyor bu ne hal diye
Adetin 25günu bu kadar şişkinlik normalmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?