Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkımcımlar 2 ay önce hamile kaldığımda belirtilerimi soranlar hatırlar. Yumurtlamadan tam 1 hafta sonra kasığımda saniyelik anlık ama keskin ağrılar oldu demiştim, sadece o gün sürdü. Ve bugün yumurtlamadan tam 1 hafta geçti ve aynı ağrıları yaşadım bugün. O yüzden bi acaba dedim ama heveslenmek de istemiyorum. Bi de bugün ilişki oldu gündüz. İlişki esnasında ve sonrasında da ağrım oldu, normalde hiç olmazdı

Kız benim fikrimi soran oldumu ki yaael birliği ile konuşup beni seçmişler kabul etmedim öğretmen rica edince kıramadim
Her dan anlamanın sonucu budur
Ahh kıyamam sana en başta bilmiyormuş gibi yapcaktın aşko ben hiç yeltenmedim başıma gelecekleri bildiğim için

Ayyy hadi inşallah bebiştir kuzum ya

İyi akşamlar canlar size bi sorum vardı klomen kullanıp iğne olmayan ve adete 9-10 gün kala belirtisi olan belirtileriniz nelerdi??
Benim 10 gün kaldı ama hiç bir belirti yok

Aysun senmisin kuzu.

İyi akşamlar canlar size bi sorum vardı klomen kullanıp iğne olmayan ve adete 9-10 gün kala belirtisi olan belirtileriniz nelerdi??
Benim 10 gün kaldı ama hiç bir belirti yok
Ben klomen kullandim. Bi belirtim olmadi hamilede degildim 3 yumurtam vardi ama olmadi Sadece geç regl olmustum

Evwt kuzum haklisin. Sanirim bende grip olcam burnum gozlerimin içi yaniyor basim agriyor

Evwt kuzum haklisin. Sanirim bende grip olcam burnum gozlerimin içi yaniyor basim agriyor
Ayy dikkat et kendine kuzum havalar bi sıcak bi soğuk tam hastalık havası ya geçmiş olsun bebeğim ❤❤ ayağımda çorap patik var ona rağmen donuyolar ya kış erken geliyo

Ahh kıyamam sana en başta bilmiyormuş gibi yapcaktın aşko ben hiç yeltenmedim başıma gelecekleri bildiğim için
Kiz ben söylemedim ki,eşimin akrabası da bizim velilerden ,o söylemiş her bildiğimi digerleri de oy vermiş
Sen nasılsin?napiyosun?
Benim öyle bir gaz şişkinliğim varki 4-5aylik gebe gibi dolaniyorum evde ,kv bir karnıma bakiyor bir bana eşim dalga geçiyor bu ne hal diye
Adetin 25günu bu kadar şişkinlik normalmi?

Ayyy akrabalar komşular yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı be Ne bakıyon hiç mi gebe görmedin de aşko iyi sayılırım bebeğim babam anjiyo olmuş hastanedeymiş ona sıkıldım biraz şimdi öğrendim. Oturuyoring aşko bence gebesin aşko benimde ayaklarım buz kesiyo nasıl iş bu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…