- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #13.641
Kuzum normalde de gayet net gözüküyor ki maalesef yazdığından ben efekt yaptım ama efekte gerek bile yoktucans16 bizide kendinize can keş etme gidip kan ver bak bu testte bende görüyorum ama hep birlikte öğrenelim anahtar sende yani bir gidip görün yada bir kan ver gel be anam bizide derde soktun kendinide hadi yaa koş koş
Direk çektiğinden ben bir şey göremedim senin bu oynamanda gördüm pembelik varsa zaten bu efekt iz veriyor bunundışında olmuyorum geciktim diyor negatif diyor hani en iyi önce kendisi görür çıplak göz sonuçta buna dayanarak bende endişe ediyorum gidip kan verip doktora bir sormasını istiyorum ısrarla varsa var yoksa yok ama bu kızda yoluna bakabilsin sevinecekse sevinsin üzülecekse üzülsün cankeş olmasın yani uzar da uzar bu durum en güzeli netleştirmekKuzum normalde de gayet net gözüküyor ki maalesef yazdığından ben efekt yaptım ama efekte gerek bile yoktuahahah ama yazdıkların çok doğru bizi de kendini de rahatlat kızzzz cans16
Kesinlikle muallakta kalmak çok kötü ona göre yoluna bakar canım haklısınDirek çektiğinden ben bir şey göremedim senin bu oynamanda gördüm pembelik varsa zaten bu efekt iz veriyor bunundışında olmuyorum geciktim diyor negatif diyor hani en iyi önce kendisi görür çıplak göz sonuçta buna dayanarak bende endişe ediyorum gidip kan verip doktora bir sormasını istiyorum ısrarla varsa var yoksa yok ama bu kızda yoluna bakabilsin sevinecekse sevinsin üzülecekse üzülsün cankeş olmasın yani uzar da uzar bu durum en güzeli netleştirmek
Valla bende efektsiz ve daha resmî açmadan gördüm ama sadece 2 resimde diğer resimlerde göremedim kuzum inşallah vardırKuzum ben net çizgi görüyorum hatta ben efektsiz gördüm ama yine de sen de gör diye efekt yaptım hatta işaretledim
Eki Görüntüle 3133823
İşte kafamı karıştıran sen çok net görüyorsun Canan niye görmüyor telaşları yapıyor testi anlamadım ki kıızzzz Canan çık o evden hemen bakayım kan vermeye çabukKesinlikle muallakta kalmak çok kötü ona göre yoluna bakar canım haklısınResimde net gözüküyor normalde çıplak gözle çok çok daha net gözüküyordur birde sanırsam ilk idrar değil yaptığı saate bakınca oda etki eder
İnşallah bebeğiiimmAhahah tamam aşko tamam şakacık yaptım tamam pazartesi yapay inşallah Pazartesi çıkarda çarşambaya gerek kalmaz aşko
Hee anladım bebeğim zorla izlemek zorunda kalıyosun kıyamam❤Öylede genelde kaynanamda olduğumda mecbur izliyoruz
Aynen kuzum bende 2 resimde gördüm sadece diğerleri biraz çok yakın olmuş ve çok ışık düşmüş gibi geldiValla bende efektsiz ve daha resmî açmadan gördüm ama sadece 2 resimde diğer resimlerde göremedim kuzum inşallah vardır
Kaç dakika sonra çıktı canım ? Bence var canım belli oluyor bayaEki Görüntüle 3133972
Kızlar ben dün de bi test atmıstım belki dikkat eden vardır, bugün tekrarladım, sizce var mı
Bilmiyorum ya olsaydı çıkardı artıkCanım ben 2 resimde gölge görüyorum amabaşka gören var mı
Var mı diye soru mu olur kız ben burdayım diye bağırıyor resmenEki Görüntüle 3133972
Kızlar ben dün de bi test atmıstım belki dikkat eden vardır, bugün tekrarladım, sizce var mı
Ama gözle göremiyorum ki pembeliği gözlerim bozuldu testlere bakmaktan artıkDirek çektiğinden ben bir şey göremedim senin bu oynamanda gördüm pembelik varsa zaten bu efekt iz veriyor bunundışında olmuyorum geciktim diyor negatif diyor hani en iyi önce kendisi görür çıplak göz sonuçta buna dayanarak bende endişe ediyorum gidip kan verip doktora bir sormasını istiyorum ısrarla varsa var yoksa yok ama bu kızda yoluna bakabilsin sevinecekse sevinsin üzülecekse üzülsün cankeş olmasın yani uzar da uzar bu durum en güzeli netleştirmek
Kaç dakika sonra çıktı canım ? Bence var canım belli oluyor bayadün ki yaptığın testin resmini de atabilir misin görmemişim ben
Bence gidip kan ver canım
Canım gidebilirsem değil bence kesin gitmelisinDemgey3 gidebilirsem akşam gidip kan vereyim bakalım
Ya aglıcam gercekten mi, ama korkuyorum 15 dkda netlesti, ya kuruma cizgisiyse ama daha önceki aylar hic kuruma cizgisi vs yaşamadım, korkuyorum yanlıssa eger, allahım en kısa ve hayırlı zamanda hepimize nasip etsinVar mı diye soru mu olur kız ben burdayım diye bağırıyor resmen
Yok canım 15 dakika içerisinde çıktıysa kuruma değildirEki Görüntüle 3133981
Dün böyleydi canım ama gözle bakınca belli değildi, ben oynama yapmıştım bunda, bugünkü 7-8 dkda bi şey görür gibi oldum sonra 15 dk böyle oldu, kuruma olabilir mi 15 dkda bi de bunlar kaset testler o da farkeder mi gösterme açısından bat cumartesi ya da pazar bekliyorum
Tamam ara sor kim müsait bir şekilde kendini bir hastaneye at otobüs dolmuş vs yokmu hangi şehirdesinAma gözle göremiyorum ki pembeliği gözlerim bozuldu testlere bakmaktan artıkakşam eşim yok arkadaşlarımdan biri müsaitse gidip kan vereyim yakınımda hastane yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?