Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bi de ben testleri ögleden sonra yapıyorum yapmamak icin kendimi engellemek icin bi saat önceden cay su vs iciyorum sabaha yapayım vazgeceyim diye, sonra duramıyorum yapıyorum, yani bu farkeder mi yaptıgım saat, bir de agrımdan yola cıkarak 11 inde yumurtladım ben pazar günü, sizce hemen yumurtlama oldugu gün yani catladıgı gün mü döllenir yoksa döllenme ertesi günde olur mu of sorularım cok sacma ama napiyim cok heyecanlıyım Kusura bakmayın

Bugün ben de bi boğaz şişkinliği baş ağrısı eşliğinde sürekli yatakta geçirdim ıhlamur pastil harici bir şey de alamıyorum inşallah toparlayacağım sen nasılsın daha iyi misin
Beni hastaneye yatırdılar canım durumum düzelmeyince

Daha erken kızzzzz
Adet oldum canım kesin oldum
Ben onunl devam ediyorum ovulasyon testleriyle
M melek076 kuzum nasilsin?sesin solugun gelmiyor iyimisin?
canım benim hasteneye yattım

Tabi ki fark eder canım ilk idrarla yaparsan daha doğru sonuçlar alırsın, çünkü seyrelmemiş oluyor sabaha kadar birikmiş oluyor canım istersen kan ver istersen yarın sabah ilk idrarla testini tekrarla yumurtlamanın olduğu günden sayıyorsun canım o günden 14 gün sonra adet olunuyor 11-12. Günler hamilelik varsa çıkar genelde geç döllenme değilse

Cok tesekkür ederim canım, yarın artık ilk idrarla yapıcam yine cıkarsa kana giderim, insallah müjdeli haberlerle gelirim Darısı en kısa zamanda sizlerin başına insallah, Allah isteyen herkesin kucağını doldursun

Rica ederim canım inşallah güzel haberler alırız senden yarın yapınca yine at bizlere bizde bakalım amin canım amin inşallah

Kızlar belim kopuyor ağrıdan azıcık ayakta kaldım yemek yaptım 1.5 en fazla anam sanki saatlerdir ayaktayım sanarsın ağrıdan.belimin kemikleri ayrılıyor sanki.bacağıma vuruyor ağrısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…