- 6 Temmuz 2022
- 2.277
- 1.597
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #13.681
Kuzum benim insallah bir an once atlatirsin. Cok gecmis olsunCanım benim teşekkür ederim
Durumum iyi daha iyi
Adetim
Bu soylediklerin bir zamanlar ayni beni anlatiyor. Gebelik olabilir canim bat ne zamanKızlar belim kopuyor ağrıdan azıcık ayakta kaldım yemek yaptım 1.5 en fazla anam sanki saatlerdir ayaktayım sanarsın ağrıdan.belimin kemikleri ayrılıyor sanki.bacağıma vuruyor ağrısı
Bata çok var döllenme olduysa yeni tutunuyordur bile ama cidden bugün çok zor geçiyor bakalım sonrası güzel olsun inşallah başka ne belirtileriniz vardıBu soylediklerin bir zamanlar ayni beni anlatiyor. Gebelik olabilir canim bat ne zaman
Sizde batma oluyormuydu içerden iğne batırıyorlar gibi oluyor bir yarım saat oldu geçti inşallah tutuyordurBu soylediklerin bir zamanlar ayni beni anlatiyor. Gebelik olabilir canim bat ne zaman
Aynen aşko sen günlere devam et tam denk gelicekMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Lale95 M melek076 M Mavimiresl R Random3 Ginnys M mucizeOldu ve diğer aşkolar ovu testini yaptım bugün galiba bir kaç güne yumurtlama olacak hafif kızarmış gibi geldi bana siz ne diyorsunuz Eki Görüntüle 3134051
Yarın ya da öbür gün pik aşkısıMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Lale95 M melek076 M Mavimiresl R Random3 Ginnys M mucizeOldu ve diğer aşkolar ovu testini yaptım bugün galiba bir kaç güne yumurtlama olacak hafif kızarmış gibi geldi bana siz ne diyorsunuz Eki Görüntüle 3134051
Olabilir sıvı alımlarına çok dikkat ederek yap şimdi benim böyle olduktan 5 gün sonra Yumurtlama oldu 6. Günde pik seviyesine geldi bende şaştım inşallah çok güzel yumurtlama gelir burdan hadi bakalımMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Lale95 M melek076 M Mavimiresl R Random3 Ginnys M mucizeOldu ve diğer aşkolar ovu testini yaptım bugün galiba bir kaç güne yumurtlama olacak hafif kızarmış gibi geldi bana siz ne diyorsunuz Eki Görüntüle 3134051
Kuzum ben ovulasyon testlerinden anlamam ki hiç yapmadimMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Lale95 M melek076 M Mavimiresl R Random3 Ginnys M mucizeOldu ve diğer aşkolar ovu testini yaptım bugün galiba bir kaç güne yumurtlama olacak hafif kızarmış gibi geldi bana siz ne diyorsunuz Eki Görüntüle 3134051
Bugun yarin ve yarindan sonra degerlendir bikacMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Lale95 M melek076 M Mavimiresl R Random3 Ginnys M mucizeOldu ve diğer aşkolar ovu testini yaptım bugün galiba bir kaç güne yumurtlama olacak hafif kızarmış gibi geldi bana siz ne diyorsunuz Eki Görüntüle 3134051
Benimde yoğun akıntı var bugün ve leke şeklinde kahveyle karışık geldi yumurtlama mi anlayamadım kasıklarım da öyle agrimada yokMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Lale95 M melek076 M Mavimiresl R Random3 Ginnys M mucizeOldu ve diğer aşkolar ovu testini yaptım bugün galiba bir kaç güne yumurtlama olacak hafif kızarmış gibi geldi bana siz ne diyorsunuz Eki Görüntüle 3134051
Ay tamam aşko devam ediyorum bozmuyorum artıkAynen aşko sen günlere devam et tam denk gelicek
Ay inşallah kuzum bakalım tutar inşallah bu ayYarın ya da öbür gün pik aşkısı
Kuzum 2.5-3 saat neredeyse hiç bişey yemedim içmedim öyle yaptım çok dikkat ediyorumOlabilir sıvı alımlarına çok dikkat ederek yap şimdi benim böyle olduktan 5 gün sonra Yumurtlama oldu 6. Günde pik seviyesine geldi bende şaştım inşallah çok güzel yumurtlama gelir burdan hadi bakalım
Tamam kuzum teşekkür ederiiiiimmKuzum ben ovulasyon testlerinden anlamam ki hiç yapmadim
Sen her gün avakado, badem,ceviz,bol yeşillik tüket
Tutar tutarAy inşallah kuzum bakalım tutar inşallah bu ay
Yarın ve pazar değerlendircem kuzum mfk yöntemine uyuyorum bu ayBugun yarin ve yarindan sonra degerlendir bikac
Kuzum benim de öyle ya bir kaç gündür yoğun akıntı ve kasık ağrısı varBenimde yoğun akıntı var bugün ve leke şeklinde kahveyle karışık geldi yumurtlama mi anlayamadım kasıklarım da öyle agrimada yokerken mi yumurtladik bu ay
Tmm askoYarın ve pazar değerlendircem kuzum mfk yöntemine uyuyorum bu ay
Bel agrisi ozellikle sag kismimda ve sag kasigimda agri olmustu enn erken. Aglamistim agridan duramiyordum resmen. Ve bu belirtiler bende yumurtlamadan bir hafta sonra falan belirginlesmeye baslamisti. Arkadasimla bulusmustuk biraz yurudum belim koptu diyordum. O da sende fitik olabilir diyordu o kadar cok oldu ki cunkuBata çok var döllenme olduysa yeni tutunuyordur bile ama cidden bugün çok zor geçiyor bakalım sonrası güzel olsun inşallah başka ne belirtileriniz vardı
onu cok hatirlamiyorum ya demek ki cok olmadiSizde batma oluyormuydu içerden iğne batırıyorlar gibi oluyor bir yarım saat oldu geçti inşallah tutuyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?