- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #13.601
DüzceTmm kuzum anladım sen nereden katılıyorsun belki tanıdık çıkarız
Aynen kız yazık vallaAy ben ona ne para döküyorum her ay bir sürü yapıyorum yazık günah valla daha yapamıcam sadece bunlarla sonra emin olunca hafta ölçenini alırım çok şeker olur ozaman o kadar daha vermişsem ona para o kadar
Kuzum haftalik ne kadara tuttunuz sormasi ayip yada günlük ne kadar. Bize cok yakin sapanca esimle kacmak istiyorum bir iki günlükYaaa yirim sizi biz galiba cumartesi döncez aşkolar hava bozdu bu gün yağmurlu yani bakalım açmazsa cumartesi döncez
Hep dizilerin yan etkisiOhooo sen de çok şey istiyorsunonlar anca 6.haftadan sonra başlıyor. Herkeste olmaz sabırsız kuşum
Yaa yerimmm ne tatlıııBende saklıyorum oğlumunkini geçen baktım arkasına not yazmışım” bebeğim bu ikinci testim inanamadım “ yazmışım
Dua edelim onda da olmasın, bulantı zor..Hep dizilerin yan etkisitest yapmadan bulantıdan şak diye anlıyorlar
Ben oglumda 11hafta sonra tiksinme oldu 18haftaya kadar,bikez bile olsun istifra ,ögürme falan olmadi
Aceba ikinci nasıl olucak
Eveeeet ben enim konum seni hamile sanıyorumTemmuzda hamileydim aşkısı düşük yaptım sonra, ordan kalmıştır aklına ama biz Allah söyletiyor diyelim
Ben hiç bişey izlemiyorum aşko hep kapalı tv izliycek adam akıllı bişey yok ki millet hep zıvanadan cıkmışProgramı sevmiyorum ama izliyorum bazen mecbur
Ay bana bildirimler gelmiyor yaaa
Aşko sen beni meraktan öldürcen miiiğğğ pazartesi yapayım çarşamba yine yaparım olmaz mıığğAşko aslında bende kasetçiyim erken gebelikler çok pahalı yaama kaset regl gününde bile çıkmayabiliyor aşko o yüzden senin Pazartesi iptal anca Çarşamba olur yaaa ay bu bir işaret olsun aşkoooo belki yanına ikinciyi koyarsın saklarsın
Tamam kuzum sağol olsun artık nasipte yokmuşsevdaluk1911 bebeğim ya kağıtları bulamadım heryere baktım bi yerde bıraktım kesin ya hepsi alttaydı bi saattir arıyorum yok yaa yanlış hatırlamıyosam adı neslihandı doktorun hepsi var bi o yok ya delircem bir sürü tahlildi bide e nabızdanda baktım ama bulamadım başka bir doktorun adını buldum onunda adı fatma keren
aşko hafta içi günlük 2000 tl haftasonu 2250 TL kahvaltı içinde değil ama olan işletmelerde var canım instagramdan savibuorg sayfasının takip ettiği bütün işletmeler güvenilir ordan beğendiğin işletmelere msj atıp yada arayı bilgi alabilirsinizKuzum haftalik ne kadara tuttunuz sormasi ayip yada günlük ne kadar. Bize cok yakin sapanca esimle kacmak istiyorum bir iki günlük
Bence varsa çıkar canım ya yap at bakalım yoksada sonraki aya diyip üzülmemek gerekli hepimiz için durumlar aynıGinnys merhaba en geç bugün adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım. 20si gecesi bir iki damla pembe akıntım oldu ama daha sonra kesildi sizce test yapsam bugün çıkar mı elimdeki son test
O zaman ben test e kaçaar atarım varsada yoksadaBence varsa çıkar canım ya yap at bakalım yoksada sonraki aya diyip üzülmemek gerekli hepimiz için durumlar aynı
İnşallah güzel haberlerin olur bekliyorumO zaman ben test e kaçaar atarım varsada yoksada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?