- 15 Mayıs 2022
- 3.551
- 2.907
- 83
- 29
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #13.721
Geldi geldiYok yok yok yat uyu aklına getirme hele gidemedin dimi kan vermeye canım yaaa böyle zor oldu sana baya ama bak şunu unutma en en en hayırlısı olacaktamam mı şuan herşey regliye gebeliğe benziyor aynı gidiyor o nedenle beklemeliyiz heyecanda yok sakin sakin tamam mı
Evet aşkım takip et gol olsun artıııkkkkAy demiiiiiiBugünden sonra takip edeceğim aşko sen ne yaptın gittin mi kardeşinin yanınaaa
Şyinede dinlen yorucu oldu senin için bu süreç buna hakkın var şimdi kendine çay yap rahatla güzel bir dönem geliyor buna İnan vitamin depolar d vit omega 3 magnezyum bunlar önemli hormonlar dışında herbirşeyinw baktır sonra güzel gelecek vakti bekle çok güzle olacakGeldi geldineyse napalım ayın 7sine şehir hastanesinden randevu buldum yumurtlama dönemine denk geliyor gider bi muayne olurum tekrar bu sefer çocuk düşündüğümüzü söylerim ona göre bir yol izleriz. Olması gereken günde olduğu için mutluyum en azından
Zaten d b12 demir folik asit kullanıyorum canım. Hastaneye gittiğimde hormon testi istesem illa adetliyken mi gitmek gerekŞyinede dinlen yorucu oldu senin için bu süreç buna hakkın var şimdi kendine çay yap rahatla güzel bir dönem geliyor buna İnan vitamin depolar d vit omega 3 magnezyum bunlar önemli hormonlar dışında herbirşeyinw baktır sonra güzel gelecek vakti bekle çok güzle olacak
Yaaa ama testinde gölge vardı dimiGeldi geldineyse napalım ayın 7sine şehir hastanesinden randevu buldum yumurtlama dönemine denk geliyor gider bi muayne olurum tekrar bu sefer çocuk düşündüğümüzü söylerim ona göre bir yol izleriz. Olması gereken günde olduğu için mutluyum en azından
Evet yani öyle görmüştük amaYaaa ama testinde gölge vardı dimisıkma canını inşallah en kısa zamanda en güzel haliyle olur
Ay valla olsun artık yaEvet aşkım takip et gol olsun artıııkkkkyeni geldim aşkım bi saat oluyo ❤❤❤
2. Yada 3. Günü vermen gerekli tabi adetin 2.yada3. Günü olması çok önemli senin yarın 1. Günün ertesi gün vermelisinZaten d b12 demir folik asit kullanıyorum canım. Hastaneye gittiğimde hormon testi istesem illa adetliyken mi gitmek gerek
Zamanında olduğu için sevindim en azından geç olmadı teşekkür ederim önümüzdeki ay inşallahSöküldün galiba kuzum yazdıklarını okudum dahayırlısı olsun kuzum umutlarımız diğer aya inşallah Üzme kendini inşallah en hayırlı zamanda gelecekler
Anladım ama yarın için randevu bulmam çok zor2. Yada 3. Günü vermen gerekli tabi adetin 2.yada3. Günü olması çok önemli senin yarın 1. Günün ertesi gün vermelisin
Geçmiş olsun Canım inan bende bilmiyorum hsg falan nasıl olur. Herşey yolundadır emin olEvet yani öyle görmüştük amaben 2-3 yıl önce kürtaj oldum daha sonra muayneye falan gittim bi sorun yok dedi. Acaba tüplerdemi bi problem oldu hsg mi çektirsem
Zaten yarın değil ertesi gün veya sonraki gün bugğn 1. Gün sayılmıyor yarın birinci gün olur daha yeni geliyor bugün sen ertesi güne bulmaya çalış sağlıkovakları sabah erken test alıyor ama kadın doğum alırsa amh falanda verebilirsin iyi olurAnladım ama yarın için randevu bulmam çok zor
İnşallah ben çok kendini dinleyen ve takıntılı hastalık hastası bir tipim ya ne olacak bu halim bilmemGeçmiş olsun Canım inan bende bilmiyorum hsg falan nasıl olur. Herşey yolundadır emin ol
Teşekkür ederim bakayım ben bi canımZaten yarın değil ertesi gün veya sonraki gün bugğn 1. Gün sayılmıyor yarın birinci gün olur daha yeni geliyor bugün sen ertesi güne bulmaya çalış sağlıkovakları sabah erken test alıyor ama kadın doğum alırsa amh falanda verebilirsin iyi olur
Hsg içinde şunu diyeyim ederim sonrasındaki 3-5 gün arası çekiyorlar hem böylece doktorla konuşmuş olursun uygun görürse onada randevu alırsın.yazdıklarından okudum söyleyim dedimTeşekkür ederim bakayım ben bi canım
Yaa dimi aşkoAy valla olsun artık yabenimde değerlendirmeler bi bitseydi hayırlısıyla yaaaa ne güzel kuzum bizim yerimize de sev bebişiiii o ne güzel kokar şimdiiiii
Bak o yok işteEvet canim olabilir. İdrar esnasinda da sonradan belirgin bir baski hissi olmustu. Hatta kendimi idrar yolu enfeksiyonu oldum sanmistim.
Teşekkür ederimHsg içinde şunu diyeyim ederim sonrasındaki 3-5 gün arası çekiyorlar hem böylece doktorla konuşmuş olursun uygun görürse onada randevu alırsın.yazdıklarından okudum söyleyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?