Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geldi geldi neyse napalım ayın 7sine şehir hastanesinden randevu buldum yumurtlama dönemine denk geliyor gider bi muayne olurum tekrar bu sefer çocuk düşündüğümüzü söylerim ona göre bir yol izleriz. Olması gereken günde olduğu için mutluyum en azından

Şyinede dinlen yorucu oldu senin için bu süreç buna hakkın var şimdi kendine çay yap rahatla güzel bir dönem geliyor buna İnan vitamin depolar d vit omega 3 magnezyum bunlar önemli hormonlar dışında herbirşeyinw baktır sonra güzel gelecek vakti bekle çok güzle olacak

Zaten d b12 demir folik asit kullanıyorum canım. Hastaneye gittiğimde hormon testi istesem illa adetliyken mi gitmek gerek

Yaaa ama testinde gölge vardı dimi sıkma canını inşallah en kısa zamanda en güzel haliyle olur

Anladım ama yarın için randevu bulmam çok zor
Zaten yarın değil ertesi gün veya sonraki gün bugğn 1. Gün sayılmıyor yarın birinci gün olur daha yeni geliyor bugün sen ertesi güne bulmaya çalış sağlıkovakları sabah erken test alıyor ama kadın doğum alırsa amh falanda verebilirsin iyi olur

Teşekkür ederim bakayım ben bi canım

Kızlar tüm testleri yaptırdık dan sonra doktor da bende tatile gidince ara vermiştik bi ay
O boş ay da da yanı gecen ay da mfk denedim ve olmadı yarın randevu aldım bakalım doktor ne diyecek, adetlıyken gidiyorum muayeneye

Ay valla olsun artık ya benimde değerlendirmeler bi bitseydi hayırlısıyla yaaaa ne güzel kuzum bizim yerimize de sev bebişiiii o ne güzel kokar şimdiiiii
Yaa dimi aşko benim bitti simdi de bekliyoring geçmiyo sanki bebeğim ya yaa dimi üüff çok heyecanlı belki doğuma girerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…