Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız seninde mi sol yanın.banada soldan vurdu ağrısı krampı senin yöntemle yapınca sola mı odaklanıyor şaka bir tarafa cidden solda ağrım sol bacağıma vurdu hatta benim 5. Gün ama göğüslerimde acıdı bugğn kolaltımdan yanlardan dolmaya başladı yanlardan alttan ağrı yapıyor sürekli değil ara ara gelip gidiyor ya hayırlısı

Evet canim bence bel agrisi buyuk belirti. Herkeste olmayabilir ama sende de varsa dusundurucu tabii ki. Keske dis kismini cikarmasaydin boyle cikarinca hic anlayamiyorum ben. Ama sanki bir seyler var gibi geldi bana

Evet canim bence bel agrisi buyuk belirti. Herkeste olmayabilir ama sende de varsa dusundurucu tabii ki. Keske dis kismini cikarmasaydin boyle cikarinca hic anlayamiyorum ben. Ama sanki bir seyler var gibi geldi bana
Dış kısmı yok bu testlerin ben yurtdışındayım clear blue var hatta haftalık ölçüyor ondan aldım koydum pozitif görünce yapmak için bizim burada kan İle gebelik bakmıyorlar idrar bakıyor Almanya.neyse bu testi de yanında yollamışlardı yapayım dedim böyle çıktı.peki sende ter kokusu oldu mu bu sabah yani belirtilerimin dörtlediniz sabah diyorum ben buna terim bana acaip koktu eskiden yumurtlama dönemi olur du şuan yok ama ilk uyandığımda terim kokuyordu.inşallah tutar bu sefer

Kokulara karsi hassaslasmis olabilirmisin kuzum?
Yumurtlama ve regl donemi bile hormon degisikliginden kokulara karsi hassaslasirim.
Gebelikte tamamen basliyor cogu kiside koku hassasiyeti

Kokulara karsi hassaslasmis olabilirmisin kuzum?
Yumurtlama ve regl donemi bile hormon degisikliginden kokulara karsi hassaslasirim.
Gebelikte tamamen basliyor cogu kiside koku hassasiyeti
Benim burnum normaldede çok iyi koku alırda o yüzden karıştırıyorum emin olamıyorum ki ama ne diyeceğim losyon gibi demiştim ya şimdi ise böyle süt kesiği gibi ama çok çok azcık birazcık minnacık akıntı gelmiş miktarı az ama öyleeee

Kızlar losyon gibi olan minnacık akıntım süt kesiği gibi olmuş az önce fark ettim

Canım çok geçmiş olsun yaaa iyi misin pekiii
Çok şükür canım
M melek076 canım kankam nasılsın, neyin var? Dua ediyorum senin için inşallah çabucak iyileşirsin
canlarım ağır grip olmuşum
Şimdi beni eve bıraktılar gece kalmak istemedim
Antibiyotik kullanacağım bir hafta
Çok kötü değilim iyi de değilim ama
Kaçırdığım bir şey var mı

Ben de anca girebildim yeni durumlardan haberim yok. Senin mesajı görünce sana yazayım dedim

Ben de burada bazilari daha net gorundugunu dusundukleri icin nasil beceriyorlarsa aciyorlar icini. Gozlerim normalde cok iyi goruyor ama boyle olunca hangi cizgi nerede anlayamiyorum. İnsalalh vardir sende. Kuzum terleme hic olmadi. Normalde de cok terleyen biri degilim ama bebekten sonra onun misligiyle mi ilgili bilmiyorum sifir terleme yasiyorum ben su anda. Ustumu hic degistirmesem mesela yine de rahatsiz etmiyor beni sende boyle bir etki gostermis olabilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…