- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #13.741
Ahahahha beklemenin de zorluğu bu zaman geçmiyorYaa dimi aşkobenim bitti simdi de bekliyoring geçmiyo sanki bebeğim ya yaa dimi üüff çok heyecanlı belki doğuma girerim
Kız seninde mi sol yanın.banada soldan vurdu ağrısı krampı senin yöntemle yapınca sola mı odaklanıyorEneeee aha dünden beri bende olanlar bunlarbugün yumurtlamadan sonra 8.gün ve dünden beri sol kasığım ve belimin sol tarafında ağrı, popoma bacağıma vuran sızılar aynı taraftan. Bence bende birşeyler olabilir
Evet canim bence bel agrisi buyuk belirti. Herkeste olmayabilir ama sende de varsa dusundurucu tabii ki. Keske dis kismini cikarmasaydin boyle cikarinca hic anlayamiyorum ben. Ama sanki bir seyler var gibi geldi banaBenimde yumurtlama sonrası 5. Gün bitiyor dediğin gibi bugğn ayakta duramıyorum bal şimdi 20 dk ayaktaydim çorbayı blend ettim oturdum ağrıyor akıntımda yenine varla yok arası olayın rengi ve test yaptım şimdi şöyle bir test çıktı hayrolsın inşallah çok erken biliyorum ama olmazsa değil diyorlar diye yaptım valla
Tabii ki. Ama bu dedigim bat a yakin zamanda olmustu zatenBak o yok işteolsun her şey aynı olmayabilir
Valla aşkoAhahahha beklemenin de zorluğu bu zaman geçmiyorayyyy aşko girebilir misin yaaa ben cesaret edemezdiiiiimmm
Dış kısmı yok bu testlerin ben yurtdışındayım clear blue var hatta haftalık ölçüyor ondan aldım koydum pozitif görünce yapmak için bizim burada kan İle gebelik bakmıyorlar idrar bakıyor Almanya.neyse bu testi de yanında yollamışlardı yapayım dedim böyle çıktı.peki sende ter kokusu oldu mu bu sabah yani belirtilerimin dörtlediniz sabah diyorum ben buna terim bana acaip koktu eskiden yumurtlama dönemi olur du şuan yok ama ilk uyandığımda terim kokuyordu.inşallah tutar bu seferEvet canim bence bel agrisi buyuk belirti. Herkeste olmayabilir ama sende de varsa dusundurucu tabii ki. Keske dis kismini cikarmasaydin boyle cikarinca hic anlayamiyorum ben. Ama sanki bir seyler var gibi geldi bana
Best kankam kavusamadik hic bugun cok uykum var yarin kavusalimAyy bebeğim yoldaydım yazamadım evet yumurtlama geliyoring
Guzel haberlerle gel canimKızlar tüm testleri yaptırdık dan sonra doktor da bende tatile gidince ara vermiştik bi ay
O boş ay da da yanı gecen ay da mfk denedim ve olmadı yarın randevu aldım bakalım doktor ne diyecek, adetlıyken gidiyorum muayeneye
Kokulara karsi hassaslasmis olabilirmisin kuzum?Dış kısmı yok bu testlerin ben yurtdışındayım clear blue var hatta haftalık ölçüyor ondan aldım koydum pozitif görünce yapmak için bizim burada kan İle gebelik bakmıyorlar idrar bakıyor Almanya.neyse bu testi de yanında yollamışlardı yapayım dedim böyle çıktı.peki sende ter kokusu oldu mu bu sabah yani belirtilerimin dörtlediniz sabah diyorum ben buna terim bana acaip koktu eskiden yumurtlama dönemi olur du şuan yok ama ilk uyandığımda terim kokuyordu.inşallah tutar bu sefer
Yat dinlen bebeğim iyi geceler yarın bencede kavuşalım ❤❤Best kankam kavusamadik hic bugun cok uykum var yarin kavusalim
Benim burnum normaldede çok iyi koku alırda o yüzden karıştırıyorum emin olamıyorum ki ama ne diyeceğim losyon gibi demiştim ya şimdi ise böyle süt kesiği gibi ama çok çok azcık birazcık minnacık akıntı gelmiş miktarı az ama öyleeeeKokulara karsi hassaslasmis olabilirmisin kuzum?
Yumurtlama ve regl donemi bile hormon degisikliginden kokulara karsi hassaslasirim.
Gebelikte tamamen basliyor cogu kiside koku hassasiyeti
Covid yok ağır gripHastanede mi kalacaksın ne dediler covidle alakalı
Çok şükür canımCanım çok geçmiş olsun yaaaiyi misin pekiii
canlarım ağır grip olmuşum
Sağol canım benimKuzum benim insallah bir an once atlatirsin. Cok gecmis olsun
Ben de anca girebildim yeni durumlardan haberim yok. Senin mesajı görünce sana yazayım dedimÇok şükür canım
canlarım ağır grip olmuşum
Şimdi beni eve bıraktılar gece kalmak istemedim
Antibiyotik kullanacağım bir hafta
Çok kötü değilim iyi de değilim ama
Kaçırdığım bir şey var mı
Teşekkür ederim canım eksik olmaBen de anca girebildim yeni durumlardan haberim yok. Senin mesajı görünce sana yazayım dedim
Hemen hemen pikMucizemmm16 @000umutlu000 @Lale95 M melek076 M Mavimiresl @Random3 Ginnys @mucizeyimben ve diğer aşkolar ovu testini yaptım bugün galiba bir kaç güne yumurtlama olacak hafif kızarmış gibi geldi bana siz ne diyorsunuz Eki Görüntüle 3134051
Ben de burada bazilari daha net gorundugunu dusundukleri icin nasil beceriyorlarsa aciyorlar icini. Gozlerim normalde cok iyi goruyor ama boyle olunca hangi cizgi nerede anlayamiyorum. İnsalalh vardir sende. Kuzum terleme hic olmadi. Normalde de cok terleyen biri degilim ama bebekten sonra onun misligiyle mi ilgili bilmiyorum sifir terleme yasiyorum ben su anda. Ustumu hic degistirmesem mesela yine de rahatsiz etmiyor beniDış kısmı yok bu testlerin ben yurtdışındayım clear blue var hatta haftalık ölçüyor ondan aldım koydum pozitif görünce yapmak için bizim burada kan İle gebelik bakmıyorlar idrar bakıyor Almanya.neyse bu testi de yanında yollamışlardı yapayım dedim böyle çıktı.peki sende ter kokusu oldu mu bu sabah yani belirtilerimin dörtlediniz sabah diyorum ben buna terim bana acaip koktu eskiden yumurtlama dönemi olur du şuan yok ama ilk uyandığımda terim kokuyordu.inşallah tutar bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?