- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #13.761
Aşko meraktan çok iyi cesaret sende kiiiiValla aşkoayy bi delilik yapıcığim cok merak ediyorum insanın başına ne gelirse ya meraktan ya başka bişeydenmiş aşko benimkine meraktan gelcek
Ay inşallah aşko bu sefer erken olacak yumurtlama herhaldeHemen hemen pik
Bende de tahmin ermiştim erken olsu diyeAy inşallah aşko bu sefer erken olacak yumurtlama herhalde
Ayyy doğum yarındı dimi ay hadi sağlıcakla inşallah aşkoEvet aşkım takip et gol olsun artıııkkkkyeni geldim aşkım bi saat oluyo ❤❤❤
Kuzum üzülme vardır bunda da bir hayır inşallah diğer ay daha güzel olacak umutlarımız bitmesinBende de tahmin ermiştim erken olsu diye
Gerçekten de erken oldu ve erken adet oldum
Haydaaa baştan şartlamasana kendini belki olmayacaksın aşko aaa sen değerlendirmelere ver aklını boşver şimdi batı adetiKuzum üzülme vardır bunda da bir hayır inşallah diğer ay daha güzel olacak umutlarımız bitmesinbelki bende erkenden adet olacağım ama erken yumurtlamak daha iyi en azından uzunca süre beklemiyorsun
Ama adet döngüm hep 28 anlamadım niye öyle olduKuzum üzülme vardır bunda da bir hayır inşallah diğer ay daha güzel olacak umutlarımız bitmesinbelki bende erkenden adet olacağım ama erken yumurtlamak daha iyi en azından uzunca süre beklemiyorsun
Evet bebeğim ayy amin inşallah bi kaç saat kaldı 6 da hastaneye gidicez 7 de doğuma alırız diye aradılarAyyy doğum yarındı dimi ay hadi sağlıcakla inşallah aşko
Çok heyecan verici bir durumEvet bebeğim ayy amin inşallah bi kaç saat kaldı 6 da hastaneye gidicez 7 de doğuma alırız diye aradılar
Aşko uyku sersemi olcam ya ondan cesaret geldi bi gözüm kapalı içerde uyurum görmem belkiAşko meraktan çok iyi cesaret sende kiiiigirebilirim diyorsan çok destek olmuş olursun kardeşine aşko bence çok iyi olur Bizi de haberdar et ya merak ediyorum
Amin bebeğim çok aminÇok heyecan verici bir durumşimdiden Allah analı babalı büyütsün Rabbim sağlıklı hayırlı mutlu bir ömür versin
BencedeeğğHaydaaa baştan şartlamasana kendini belki olmayacaksın aşko aaa sen değerlendirmelere ver aklını boşver şimdi batı adeti
Sen sağol kuzum naptım ki ❤Tamam kuzum sağol olsun artık nasipte yokmuş
İyiyim canısı ya güzel geçiyor günler eksiliyor bat yaklaşıyor Ya hoşuma gidiyor bu ahfta böyle gidiyorsa haftaya nasıl zaman geçecek diye düşünmeye başladım hızlıca geçseAmin bebeğim çok amin❤❤ sen napıyosun kuzum nasıl oldun ?
Ama pozitif çıktım demiştinCovid yok ağır grip
Ahahahha ay ne bileyim aşko alışmışım olmamasına sanki bu ayda olmayacak gibi his var içimde amannnn zaten bu ayda olmayacak diyorum sürekliHaydaaa baştan şartlamasana kendini belki olmayacaksın aşko aaa sen değerlendirmelere ver aklını boşver şimdi batı adeti
Bn normalde kokmaz ama yumurtala dönemi nadiren olurdu mesela bu dönem olmadı sadece bu sabah oldu bu durum şuan bir şey yok almıyorum koku garip yani.bekleyip göreceğizBen de burada bazilari daha net gorundugunu dusundukleri icin nasil beceriyorlarsa aciyorlar icini. Gozlerim normalde cok iyi goruyor ama boyle olunca hangi cizgi nerede anlayamiyorum. İnsalalh vardir sende. Kuzum terleme hic olmadi. Normalde de cok terleyen biri degilim ama bebekten sonra onun misligiyle mi ilgili bilmiyorum sifir terleme yasiyorum ben su anda. Ustumu hic degistirmesem mesela yine de rahatsiz etmiyor benisende boyle bir etki gostermis olabilir belki
Kuzum olabiliyor bazen benimde hep 27-28 di döngüm geçen ay 6 gün geciktim değişiyor bazen erken olabiliyoruz bazen geç olabiliyoruz ama bence erken olması daha iyiAma adet döngüm hep 28 anlamadım niye öyle oldu
Aman aşko oralarda tansiyonun düşüp bayılmadaaaaAşko uyku sersemi olcam ya ondan cesaret geldi bi gözüm kapalı içerde uyurum görmem belkihazır girmişken benide kesinde içime bebe koyun diyip yatmazsam iyidir bakalım aşkım ya inşallah içerde durabilirim yaa haber vercem aşkım sen napıyosun ❤
Ay bu 3 gün çok uzun geliyor bana yaa sanki kaçırıyor gibi hissediyorum aşkolar normal miiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?