Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen aşko hayırlısı bakalım

Normal aşko bende öyle düşünüyordum sonra alıştım merak etme içerde sperm var zaten şuan bişey kaçmıyor ben hep öyle diyorum kendime
Ay bunu duyduğum iyi oldu aşko sanki 1 hafta gibi geçti ya 3 gün iyi bari tek değilmişim aşko ya ne bileyim bazı yerlerde 1-2 gün yaşıyor içeride spermler diyor o aklımı karıştırdı ama koskoca doktor bilir yani yoksa niye yapsın 3-2-3-2 yöntemini diye düşündüm

Çıktıktan sonra çocuk istemiyorum diye ağlıyomuşum bide hahahahaha bayılmam aşko ya o kadar korkmuyorum

Bana da iki hafta gibiydi 1 hafta ayyy aman Ya Rabbim Aşko ben nette okudum 5 gün diyo herkes bişey diyo doğrusunu Allah bilir nasipte varsa her türlü oluyo bebeğim biz kendi kendimizi geriyoruz ya ❤❤❤

Ayy kuzu inşallah oldu bu iş tamam inşallah hepsi belirtidir bebeğim, fake atmıyodur vücudumuz yine bize

Bak bu akintidan benim yumurtlama doneminden 3-4 gun sonra olmustu. Ay insallah bebek vardir ya. Bide baska test kaldimi elinde baska marka

Bak bu akintidan benim yumurtlama doneminden 3-4 gun sonra olmustu. Ay insallah bebek vardir ya. Bide baska test kaldimi elinde baska marka
50 tane test var elimde takip için kan veremiyoruz ya onlardan yapıyorum sabah çekmedim yaptım henüz bir şey yok bakalım yavaştan patlar inşallah

Günaydın canım kızlar
Bata 8 gün var benim test böyle tertemizzzz

Eklentiler

• 11D1DAD6-B181-4AAF-BAA0-EB51F3884011.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…