- 12 Kasım 2021
- 3.647
- 4.434
- 83
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #13.981
Bak yine beni tribe sokma hesabını ele geçirmişler gibi şeyler yazıpNerelerdesin sen kaç zamandır senden haber alamıyorum çok merak ettim. Ne doktoru bu kbb mi? Allah şifa versin canım tez vakitte iyileşirsiniz inşallah. İzmire gelirseniz beklerim
Hahah animasyon çarptı çiçeğim benim benBak yine beni tribe sokma hesabını ele geçirmişler gibi şeyler yazıpyaşlılık işte, tansiyon şeker falan bi check yaptırayım diyorum, o ara da bi embriyo koyarlar artık ellerine mi yapışacak
Pazar gününden sonra hormon manyağı olurken enerjim tavan yapacak, sabaha kadar yazarım artık sen merak etmeeeHahah animasyon çarptı çiçeğim benim benaz geyik yapam dedim yazmanın şerefine
Üç yüz beş yüz üç yüz beş yüzPazar gününden sonra hormon manyağı olurken enerjim tavan yapacak, sabaha kadar yazarım artık sen merak etmeeeparta in da hauuuzz
Ne için kullanacağım önemli ben temizlik yapıyorum onunla daha iyi dezenfekte için üzerinden gidiyorum kısa ve pratik kardeşim dersler için kıllanıyor ben yapmadım dertleri onunla bunun dışında pencere kenarlarına kullanıyorum falan iyi oluyor ama ben Türkiye’den almadım Almanyada yaşıyorum burada Satürn den aldım.media markt var orada da bulunuyor.annemler Arçelik kendi mağazasından almıştı böyle yaniRahat temizliyormu?az önce baktim elektronik magazaya bulamadimtrenyoldan da sipariş etmek istemiyorum riskli bozuk çıkar falan iade olmuyor malesef
Maşallah ama bekle yinede ne olur ne olmaz bazısının batı geçince çıkıyor olabiliyor ne yapacnAaa doğdu muRabbim analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah Darısı hepimize
4 gün önce erken gebelik testiBence yinede çıkardı diğer grupta batı benle aynı olan arkadaşın çıkmış maşallah
Bende temizlik için istiyorum canim,trendyoldan sipariş riskli,bizim buralarda da çeşit cok az ,karcher 1. Var yalnız onu da tereddüt ediyorum almaya haznesi küçük diyeNe için kullanacağım önemli ben temizlik yapıyorum onunla daha iyi dezenfekte için üzerinden gidiyorum kısa ve pratik kardeşim dersler için kıllanıyor ben yapmadım dertleri onunla bunun dışında pencere kenarlarına kullanıyorum falan iyi oluyor ama ben Türkiye’den almadım Almanyada yaşıyorum burada Satürn den aldım.media markt var orada da bulunuyor.annemler Arçelik kendi mağazasından almıştı böyle yani
Sağol tatlım. Ne zaman tutabildik ki Allah aşkınaGeçmiş olsun canım. Tutun be kuzular kendinizi tutabildiğiniz kadar
Kafam da deli sorular
Bu konuda ben daha çok tutuyorum kendimiSağol tatlım. Ne zaman tutabildik ki Allah aşkınaen fazla 11.güne kadar tutabildim kendimi en fazla. Sen ne zaman yapıyosun bakiyim? Salmıştın bu aralar bildiğim kadarıyla. Korunmuyosun dimi
Ya ben çok sabırsız biriyim hemen olsun bitsin istiyorumKuzum sen sorularina cevap bul ama gerçekleşdirmek işini retrodan sonraya sakla bende retro bitsin öyle alıcam
Canımmmm ben aralıkta denemeye başlarım belki kasım ama öncesi yok izin denk getirmekten dolayı. Hem haftaya doktora da gideceğim bakalım ne diyecek. Ben kocayı bu ara uyumadan az önce görüyorum valla yine bankaya köle olma modundalar. Ben ardınızdan geleceğim inşallahSağol tatlım. Ne zaman tutabildik ki Allah aşkınaen fazla 11.güne kadar tutabildim kendimi en fazla. Sen ne zaman yapıyosun bakiyim? Salmıştın bu aralar bildiğim kadarıyla. Korunmuyosun dimi
İradene hayranım gerçektenBu konuda ben daha çok tutuyorum kendimigün geçmeden asla yapmadim test
Tabi sana hangisi rahatsa ona göre bak karşılaştır benim bilgim bu kadar ama ben çok memnunum ben elektronik severim ev aletleri çünkü işi e yarıyor inşallah içine sinen bir şey bulutsun canımBende temizlik için istiyorum canim,trendyoldan sipariş riskli,bizim buralarda da çeşit cok az ,karcher 1. Var yalnız onu da tereddüt ediyorum almaya haznesi küçük diye
Bende idrarda tortu rahimde(alt karında rahim bölgesinde)batma ve vajinal batma var çok az süt gibi akıntı geldi dün bugün biraz daha artı ve hafif süt kesiği gibi de oldu onun dışında pek bir durum yok bende ha bide sabah göğüs acıması ara ara oluyor yada göğsümün içinden ucuna elektrik çarpmış gibi bir his aradaKızlar selamm hala bakamıyorum telefona çok fazla. Sizde ne var ne yok bebiş haberi ya da başka gelişmeleri olanlar var mıı
Beb roborock s5 max kullanıyorum cok memnunum canim silme özelliği de var haliya falan da cikmiyor haritada ayarliyorsunYaa kızlar zamanlanız o kadar harika ki günelrdir robot süpürge arıyorum karar veremiyorum biraz da uygun fiyatlı arıyorum buraya yazmayı düşündüm sonra konuyla alakalı değil vazgeçmiştim siz hangisinden kullanıyorsunuz memnun musunuz bana da bir fikir verin
Ayyyy kuzum sende bol bol değerlendir bu araÇatladı bugün sanırım opak oldu akıntım ve kasıklarım ağrıyordu hangi taraf çatladı bilmem anlayamadım iki tarafa da ağrı girdi bugün sol sa geçmiş olsun bana bu ay olmaz
Tamam canım çok teşekkür ederimOh bol bol değerlendir kuzum havuç yemeyede başla aynı zamanda
Ahahahah ayyy inşallah kuzum ya valla herhalde yolu bulamıyorlar en sonunda ellerinden tutup ben götürcem kavuşturcam az kaldıHadi spremcikler hızlı hızlı koşsun da yumurtayı dölleyiversin hemencecik
Dün değerlendirdim şimdi üç gün sonra olucak ama kaçırmış olurum yarın degerlendiririmAyyyy kuzum sende bol bol değerlendir bu araorasını bilemeyiz ki canım şimdiden böyle olumsuz düşünme yaaa belki de olacak pozitif düşünelimmmm
Tamam canım çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?