Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nerelerdesin sen kaç zamandır senden haber alamıyorum çok merak ettim. Ne doktoru bu kbb mi? Allah şifa versin canım tez vakitte iyileşirsiniz inşallah. İzmire gelirseniz beklerim
Bak yine beni tribe sokma hesabını ele geçirmişler gibi şeyler yazıp yaşlılık işte, tansiyon şeker falan bi check yaptırayım diyorum, o ara da bi embriyo koyarlar artık ellerine mi yapışacak

Bak yine beni tribe sokma hesabını ele geçirmişler gibi şeyler yazıp yaşlılık işte, tansiyon şeker falan bi check yaptırayım diyorum, o ara da bi embriyo koyarlar artık ellerine mi yapışacak
Hahah animasyon çarptı çiçeğim benim ben az geyik yapam dedim yazmanın şerefine

Kızlar selamm hala bakamıyorum telefona çok fazla. Sizde ne var ne yok bebiş haberi ya da başka gelişmeleri olanlar var mıı

Rahat temizliyormu?az önce baktim elektronik magazaya bulamadimtrenyoldan da sipariş etmek istemiyorum risklibozuk çıkar falan iade olmuyor malesef
Ne için kullanacağım önemli ben temizlik yapıyorum onunla daha iyi dezenfekte için üzerinden gidiyorum kısa ve pratik kardeşim dersler için kıllanıyor ben yapmadım dertleri onunla bunun dışında pencere kenarlarına kullanıyorum falan iyi oluyor ama ben Türkiye’den almadım Almanyada yaşıyorum burada Satürn den aldım.media markt var orada da bulunuyor.annemler Arçelik kendi mağazasından almıştı böyle yani

Maşallah ama bekle yinede ne olur ne olmaz bazısının batı geçince çıkıyor olabiliyor ne yapacn

Bende temizlik için istiyorum canim,trendyoldan sipariş riskli,bizim buralarda da çeşit cok az ,karcher 1. Var yalnız onu da tereddüt ediyorum almaya haznesi küçük diye

Geçmiş olsun canım. Tutun be kuzular kendinizi tutabildiğiniz kadar
Sağol tatlım. Ne zaman tutabildik ki Allah aşkına en fazla 11.güne kadar tutabildim kendimi en fazla. Sen ne zaman yapıyosun bakiyim? Salmıştın bu aralar bildiğim kadarıyla. Korunmuyosun dimi

Sağol tatlım. Ne zaman tutabildik ki Allah aşkına en fazla 11.güne kadar tutabildim kendimi en fazla. Sen ne zaman yapıyosun bakiyim? Salmıştın bu aralar bildiğim kadarıyla. Korunmuyosun dimi
Bu konuda ben daha çok tutuyorum kendimi gün geçmeden asla yapmadim test

Canımmmm ben aralıkta denemeye başlarım belki kasım ama öncesi yok izin denk getirmekten dolayı. Hem haftaya doktora da gideceğim bakalım ne diyecek. Ben kocayı bu ara uyumadan az önce görüyorum valla yine bankaya köle olma modundalar. Ben ardınızdan geleceğim inşallah

Bende temizlik için istiyorum canim,trendyoldan sipariş riskli,bizim buralarda da çeşit cok az ,karcher 1. Var yalnız onu da tereddüt ediyorum almaya haznesi küçük diye
Tabi sana hangisi rahatsa ona göre bak karşılaştır benim bilgim bu kadar ama ben çok memnunum ben elektronik severim ev aletleri çünkü işi e yarıyor inşallah içine sinen bir şey bulutsun canım

Kızlar selamm hala bakamıyorum telefona çok fazla. Sizde ne var ne yok bebiş haberi ya da başka gelişmeleri olanlar var mıı
Bende idrarda tortu rahimde(alt karında rahim bölgesinde)batma ve vajinal batma var çok az süt gibi akıntı geldi dün bugün biraz daha artı ve hafif süt kesiği gibi de oldu onun dışında pek bir durum yok bende ha bide sabah göğüs acıması ara ara oluyor yada göğsümün içinden ucuna elektrik çarpmış gibi bir his arada

Beb roborock s5 max kullanıyorum cok memnunum canim silme özelliği de var haliya falan da cikmiyor haritada ayarliyorsun

Çatladı bugün sanırım opak oldu akıntım ve kasıklarım ağrıyordu hangi taraf çatladı bilmem anlayamadım iki tarafa da ağrı girdi bugün sol sa geçmiş olsun bana bu ay olmaz
Ayyyy kuzum sende bol bol değerlendir bu ara orasını bilemeyiz ki canım şimdiden böyle olumsuz düşünme yaaa belki de olacak pozitif düşünelimmmm
Oh bol bol değerlendir kuzum havuç yemeyede başla aynı zamanda
Tamam canım çok teşekkür ederim

Ayyyy kuzum sende bol bol değerlendir bu ara orasını bilemeyiz ki canım şimdiden böyle olumsuz düşünme yaaa belki de olacak pozitif düşünelimmmm

Tamam canım çok teşekkür ederim
Dün değerlendirdim şimdi üç gün sonra olucak ama kaçırmış olurum yarın degerlendiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…