- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #13.961
Valla benide dürtüyolar aşko dayanamıyoooommmmValla beni dürtüyorlar yine, yarın yapayım diyorum ama dişimi sıkarsam ben de 11.gün yapıcam. Ay heyecan bastı yineya bugün çok kötüyüm başımı kaldıramıyorum. Oğlum hasta oldu, bana da bulaştırdı heralde.
Kiz aşkom bende öyleydimmAyy inşallah bebeğim❤❤ Yaa aşko biliyosun kupkuruydum yumurtlamadan sonra bende de hafif ağrı oluyo ama normalde bu günlerde akıntım falan olmaz benim garip geldi o yüzden hele gazdan patladım be inşallah kuzum çoook amin ❤❤
Yarın erken degilmi canim?bikaç gün sık dişini bata daha varValla beni dürtüyorlar yine, yarın yapayım diyorum ama dişimi sıkarsam ben de 11.gün yapıcam. Ay heyecan bastı yineya bugün çok kötüyüm başımı kaldıramıyorum. Oğlum hasta oldu, bana da bulaştırdı heralde.
Ya aşko bende öyleyim niye böyle olduk ki acaba bakalım yarın nasıl olucamKiz aşkom bende öyleydimmgaz balonu gibi dolaniyordum evde
Yumurtlamadan 6-7gun sonra başladı bende de
Ama şimdi yok gaz falan
Aklım hiç belli olmaz vallaValla benide dürtüyolar aşko dayanamıyoooommmmyaa geçmiş olsun bebeğim nesi var ki?
Bebeğim ben hep yumurtlamadan 11 gün sonra öğrendim hamileliklerimi. Yarın da 10.gün zaten. Muhtemelen pazar sabahı yaparım. Hadi bakalım hayırlı haberlerimiz olsunYarın erken degilmi canim?bikaç gün sık dişini bata daha var
Bende yarın vücut ısımi ölçerim her halde yarın 28.günüm bakalim kaç çikicak
Buharli temizleyici kullanmadim bilmiyorum. Ama benim robot supurgem var cok memnunum bide mi magazasindan fisfisli vileda türü bisey aldim cook pratik.
Yaa kızlar zamanlanız o kadar harika ki günelrdir robot süpürge arıyorum karar veremiyorum biraz da uygun fiyatlı arıyorum buraya yazmayı düşündüm sonra konuyla alakalı değil vazgeçmiştim siz hangisinden kullanıyorsunuz memnun musunuz bana da bir fikir verinAynı işlevi süpürge veya nemli bez de görüyor ya gerekli görmedim ben onun yerine robot süpürge al şuan benim en yakin dostum
Ay inşaallah kuzumYa aşko bende öyleyim niye böyle olduk ki acaba bakalım yarın nasıl olucamayy gebe miyiz yoksa
Aşko sen konu başlığına takilma,burda tek gebelik değil tüm sorularimizi soruyoruz arada kiybet time yapiyoruz rahat ol yaniYaa kızlar zamanlanız o kadar harika ki günelrdir robot süpürge arıyorum karar veremiyorum biraz da uygun fiyatlı arıyorum buraya yazmayı düşündüm sonra konuyla alakalı değil vazgeçmiştim siz hangisinden kullanıyorsunuz memnun musunuz bana da bir fikir verin
Regl olmayaydın eyiydi tabii kuzum ama o beklenen zaman geldi demekKızllaaar takip edemedim, çabuk kimler gebe el kaldırsın
Benim bata 2 gün vardı bugün test yaptım, tabiki negatif.. bi kaç saate de regl oldum malesef..
pazar günü için hastaneden randevumu aldım, artık kendimi türk doktorlarına emanet ediyorum
Ay hadi canim müjdeli haberlerini bekliyoruzAklım hiç belli olmaz vallasoğuk algınlığı kuzum ya baya kötü kıyamam. Ateşlenmesin de.. tek derdim o
Bebeğim ben hep yumurtlamadan 11 gün sonra öğrendim hamileliklerimi. Yarın da 10.gün zaten. Muhtemelen pazar sabahı yaparım. Hadi bakalım hayırlı haberlerimiz olsun
Çok sağol valla kuzu bayadır yazmayı bu yüzden yazmaya çekindim valla sende de var mııııAşko sen konu başlığına takilma,burda tek gebelik değil tüm sorularimizi soruyoruz arada kiybet time yapiyoruz rahat ol yani
Robot süpürge çok iyi can kurtaran birşey
İnşaallah gönlünce olani bulursun
çekinme aşkoÇok sağol valla kuzu bayadır yazmayı bu yüzden yazmaya çekindim valla sende de var mıııı
Çok geçmiş olsun bebeğim kıyamam ❤ kolaylıkla atlatın inşallah aşkım❤❤ valla çıksa bugün yaparımAklım hiç belli olmaz vallasoğuk algınlığı kuzum ya baya kötü kıyamam. Ateşlenmesin de.. tek derdim o
Bebeğim ben hep yumurtlamadan 11 gün sonra öğrendim hamileliklerimi. Yarın da 10.gün zaten. Muhtemelen pazar sabahı yaparım. Hadi bakalım hayırlı haberlerimiz olsun
Ayy inşallah aşkoAy inşaallah kuzumgebeyizzz biz gebe
Hep şehzade dogurucazz
Kafam da deli sorularçekinme aşkoyok tatlim malesef yok, yeni eve çiktigimda alıcam inşallah
O zamana kadar philips marathon kullanıcimm
En iyisi Türk doktorlarıKızllaaar takip edemedim, çabuk kimler gebe el kaldırsın
Benim bata 2 gün vardı bugün test yaptım, tabiki negatif.. bi kaç saate de regl oldum malesef..
pazar günü için hastaneden randevumu aldım, artık kendimi türk doktorlarına emanet ediyorum
Geçmiş olsun canım. Tutun be kuzular kendinizi tutabildiğiniz kadarValla beni dürtüyorlar yine, yarın yapayım diyorum ama dişimi sıkarsam ben de 11.gün yapıcam. Ay heyecan bastı yineya bugün çok kötüyüm başımı kaldıramıyorum. Oğlum hasta oldu, bana da bulaştırdı heralde.
Nerelerdesin sen kaç zamandır senden haber alamıyorum çok merak ettim. Ne doktoru bu kbb mi? Allah şifa versin canım tez vakitte iyileşirsiniz inşallah. İzmire gelirseniz beklerimKızllaaar takip edemedim, çabuk kimler gebe el kaldırsın
Sağol canım benim.. biraz meşakatli olacak, en erken aralık inşallaaahhEn iyisi Türk doktorlarıhayırlısı ile diğer aya gebe kalırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?