Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu konuda ben daha çok tutuyorum kendimi gün geçmeden asla yapmadim test
Hiç yakıştıramadım burç ikizim koçlar çok sabırsızdır bi kere. O sabrına kurban olayım senin
Sağlıkla olsun da kuzum.. belki de ben senin ardından gelirim o işler hiç belli olmuyor. Bomba gibi gelecek benim dıkşınlar prensesim

Dün değerlendirdim şimdi üç gün sonra olucak ama kaçırmış olurum yarın degerlendiririm
Bence günaşırıya dön kuzum bende öyle yaptım mfk uyguluyordum gün aşırıya döndüm bugün itibari ile 1 hafta sonra tekrar mfk ya dönerim üç gün ara verince kaçırırım gibi geldi bana da
Dümdüz yol gitsinler işte onuda mı biz gösterelim
Kız bulamıyorlar ya işte yoksa şimdiye kaç kez hamile kalmıştık bizim yumurtalarda mı iş yok spermlerde mi bilemiyorum

Kızlar ne alemdesiniz biz dün ekşınlara tekrar başladık bugün adet döngüsünün 10. Günü. Mfk 3-2-3-2 yöntemine uymaya çalışacağız aksilik olmazsa. Bakalım umutlar ekime kaldı az önce bin beş yüz tane test sipariş ettim

Gebelik testimi ben 50 tane sipariş ettim gece gündüz canım istedikçe işiyorum oh hiç sıkılmıyor canım yoksa testim ozaman stres oluyorum.merak ediyorum cevap yok negatif yada papzitif benim için sonuçta bir cevap almak önemli düşününce sevmiyorum şimdi mutluyum birde pozitif olunca çok sevineceğim

Biz de değerlendirmelere başlayalı 1 hafta oldu canım bizde 3-2-3-2 mfk yöntemine uyacaktık ama uyamadık inşallah siz uyabilirsiniz Umutlar her zaman var kuzum inşallah bu ay güzel haberler alacağız inanıyorummmm Ahahah iyi yapmışsın kuzum benim elimde hiç test yok ne yapacaksam

Kıııızzzzz atşli yine mi bozdun günleri aşko ahahahaha

Oo bak o göğüs ucuna elektrik çarpması hissi benim ilkinde de olmuştu hatta daha önce hiç yaşamadığım için gariplik olduğunu anlamıştım inşallah sende de öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…