- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #14.001
Hiç yakıştıramadım burç ikizimBu konuda ben daha çok tutuyorum kendimigün geçmeden asla yapmadim test
Sağlıkla olsun da kuzum..Canımmmm ben aralıkta denemeye başlarım belki kasım ama öncesi yok izin denk getirmekten dolayı. Hem haftaya doktora da gideceğim bakalım ne diyecek. Ben kocayı bu ara uyumadan az önce görüyorum valla yine bankaya köle olma modundalar. Ben ardınızdan geleceğim inşallah
Çoğunluk onu önerdi aslında ya yalnız bişe soracam bizim evde wi-fi yok şart mıBeb roborock s5 max kullanıyorum cok memnunum canim silme özelliği de var haliya falan da cikmiyor haritada ayarliyorsun
Hiç duymadım canım nasıl bişeymiş oKızlar lütfen yardimci olurmusunuz
Buharlı temizleyici almak istiyorum ama yararli birşeymi bilmiyorum
Instagram da hep karşıma çıkıyor temizlikde çok işe yarıyormuş
@miresl @bitliKedi @CghVeziir Ginnys Mucizemmm16 R raainbow @Safiye19 ve diğer güzeller
Dümdüz yol gitsinler işte onuda mı biz gösterelimAhahahah ayyy inşallah kuzum ya valla herhalde yolu bulamıyorlar en sonunda ellerinden tutup ben götürcem kavuşturcam az kaldı
Darısı tüm isteyenlereÇok şükür çıktılar bebeğim
Bence günaşırıya dön kuzum bende öyle yaptım mfk uyguluyordum gün aşırıya döndüm bugün itibari ile 1 hafta sonra tekrar mfk ya dönerimDün değerlendirdim şimdi üç gün sonra olucak ama kaçırmış olurum yarın degerlendiririm
Kız bulamıyorlar ya işteDümdüz yol gitsinler işte onuda mı biz gösterelim
Gebelik testimi ben 50 tane sipariş ettim gece gündüz canım istedikçe işiyorum oh hiç sıkılmıyor canım yoksa testim ozaman stres oluyorum.merak ediyorum cevap yok negatif yada papzitif benim için sonuçta bir cevap almak önemli düşününce sevmiyorum şimdi mutluyum birde pozitif olunca çok sevineceğimKızlar ne alemdesinizbiz dün ekşınlara tekrar başladık bugün adet döngüsünün 10. Günü. Mfk 3-2-3-2 yöntemine uymaya çalışacağız aksilik olmazsa. Bakalım umutlar ekime kaldı az önce bin beş yüz tane test sipariş ettim
Evet canım şimdi girebildim daha
Aynen öyle canımÇok sevindimgelsin yeni yumurtalar
Bende de var o canımBeb roborock s5 max kullanıyorum cok memnunum canim silme özelliği de var haliya falan da cikmiyor haritada ayarliyorsun
Cnm hoşgeldin iyimisin ballı çöreğimEvet canım şimdi girebildim daha
Biz de değerlendirmelere başlayalı 1 hafta oldu canımKızlar ne alemdesinizbiz dün ekşınlara tekrar başladık bugün adet döngüsünün 10. Günü. Mfk 3-2-3-2 yöntemine uymaya çalışacağız aksilik olmazsa. Bakalım umutlar ekime kaldı az önce bin beş yüz tane test sipariş ettim
Kuzum çıktın mı hastaneden nasılsın??Bende de var o canım
Kıııızzzzz atşli yine mi bozdun günleri aşko ahahahahaBiz de değerlendirmelere başlayalı 1 hafta oldu canımbizde 3-2-3-2 mfk yöntemine uyacaktık ama uyamadık inşallah siz uyabilirsiniz Umutlar her zaman var kuzum inşallah bu ay güzel haberler alacağız inanıyorummmm Ahahah iyi yapmışsın kuzum benim elimde hiç test yok ne yapacaksam
Ahahahah yakalandımKıııızzzzz atşli yine mi bozdun günleri aşko ahahahaha
Oo bak o göğüs ucuna elektrik çarpması hissi benim ilkinde de olmuştu hatta daha önce hiç yaşamadığım için gariplik olduğunu anlamıştım inşallah sende de öyle olurBende idrarda tortu rahimde(alt karında rahim bölgesinde)batma ve vajinal batma var çok az süt gibi akıntı geldi dün bugün biraz daha artı ve hafif süt kesiği gibi de oldu onun dışında pek bir durum yok bende ha bide sabah göğüs acıması ara ara oluyor yada göğsümün içinden ucuna elektrik çarpmış gibi bir his arada
Aşkımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?