- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #14.161
Nebiliyim canim ya hiç sanmiyorum öyle olsa anlardimBakalım belli olmaz canım düşmeyecek belki
Kız az önce ufak bir kontrol yaptım şosyon kıvamında hafif bir akıntı gğnbe gün artıyor ama daha önce kontrol etme gereği duymamıştım şimdi ise kontrol ettiğim için mi var bilemiyorum ama ben bende ilk kez görüyorum çok garip bir his ne yapacam acaba hamilemiyim hamilemiyiz sabah bir ara kuruma çizgisi gördüm tansiyonum bir düştü allahtan kuruma çizgisi dedim gerçeği olsa inanmak için eve işerim heralde o kadar imkansızım ki mucize diyetim yani çünkü yağıyız yağıyız olmuyor ben ne yapayımAy hiç deme Ya halimizclearblue almış kuponda vardı 11.20 ye gelmiş ayy sen yarın da ovü yap inşallah çizgiler kalınsa bebiş ihtimalinde var
Yarın sabah hcg yine yap varsa elinde başka markayla yap bunun dışında Ovulasyon devam et değerlendirebiliyorsan değerlendir.fakat eğer imkan varsa bi kan ver en en basit böylece hcg olma ihtimalini de aradan kaldır herzaman da bu testler doğru değildir ya canım ama kan öyle değil hemen sonuç aklındakileri ayrıştırmak önemli birde doktor görünsen yumurtaysa ultrason İle bakılsa kaç mm olmuş hani bunlar önemli bizde burda kan olayı yok diye ben olabildiğince ultrason İle işimi yapıyorum farklı markalar ile test falan bu şekildeAsko ovulasyon testim bugun ki. Adet sancim var hala regl olmadim. Dun aksamki hcg testlerim negatif. Takvime göre yarın bat yumurtlama ya göre dün battı
Kız öyle deme kız ne olur belkide pozitif etme yaKasık ağrılarım tam gaz devam, hazır olun çiçeklerim pazar sabahınızı şenlendiricem yarın(negatif test fotosu attı)
Bence pozitif zaten bebeğimKız öyle deme kız ne olur belkide pozitif etme ya
İkinci kez yumurtlama olabilir mi kiAma yumurtlama belli 10. Döngü gününde yumurtlama gördüm. Bugun 26. Döngü gunum
İnşaallah canim müjdeli haberlerini bekliyoruzBence pozitif zaten bebeğimeşimi de gaza getirdim kesin hamileyim diye cinsiyet konuşmaya başladık
Ben de öyleyim işte hasta gibiyim ama değilim. Kafamı kaldıramıyorum. Umarım ikimize de bebişler yapıyordur bunlarıİnşaallah canim müjdeli haberlerini bekliyoruz
Benim halim bi tuhaf , değişik soğuk mu oldu aceba
Midem kötü gibi,yutkundugumda boğazım agriyor sanki bulanti ile karıştiriyorum
Yüzüm de sivilceler de artdi
Yarin sabah ateşimi ölçerim yine
İnşallah canim yaBen de öyleyim işte hasta gibiyim ama değilim. Kafamı kaldıramıyorum. Umarım ikimize de bebişler yapıyordur bunları
Kuzum bilemedim ya roborock çok uçuk geldi fiyat olarak inşallah güzel çıkarCanım roborock alsaydın keşke bendede var süper süpürüyor bu xiaominin iyi değil diye duymuştum
Çok sağol kuzum inşallah bu da güzel çıkarKuzu ben çok memnunum bir senedir kullanıyorum,hayırlı olsun
Yaa valla bunları okuyunca için rahatlıyor bi gelse de görsemCanim ben bunlari cok begeniyorum güle güle kullan kuzenimde vardi hatta
Canım geç döllenme falan olmasın baya pik gibiAsko ovulasyon testim bugun ki. Adet sancim var hala regl olmadim. Dun aksamki hcg testlerim negatif. Takvime göre yarın bat yumurtlama ya göre dün battı
Oooh ney peki cinsiyetiBence pozitif zaten bebeğimeşimi de gaza getirdim kesin hamileyim diye cinsiyet konuşmaya başladık
Testi kaçta yapıyorsun ona göre koşup geleyimBence pozitif zaten bebeğimeşimi de gaza getirdim kesin hamileyim diye cinsiyet konuşmaya başladık
Onun hisleri hep kız diyor, benim hislerim hep erkek diyor. Olmamış çocuğa don biçiyoruz işteOooh ney peki cinsiyeti
Hahaha ne biliyim genelde 8 gibi uyanırım en geç. Yarın test yapıcam diye uyuyamayabilirim amaTesti kaçta yapıyorsun ona göre koşup geleyim
Bat ne zamandı ki canım inşallah bebişe dönerBenim regl zamani yaklastikcada koyulasiyor. Belkide regl olacam. Ama oda gelmiyorAgrimda cok var aslinda. Bide yumurtlama tarihim belli bebis olsaydi cikardi diyorum. İnanki benimde aklim cok karisik
Çıkar çıkar sen korkma, hatta şuan evi süpürüyor benim elin. Ayağım..Kuzum bilemedim ya roborock çok uçuk geldi fiyat olarak inşallah güzel çıkar
Çok sağol kuzum inşallah bu da güzel çıkar
Yaa valla bunları okuyunca için rahatlıyor bi gelse de görsem
Yat uyu kız zaten sürekli uyanıyoruz gece uyanırsan yaparsın Seninki erkek benceHahaha ne biliyim genelde 8 gibi uyanırım en geç. Yarın test yapıcam diye uyuyamayabilirim ama
Valla bende hiç anlamıyodum o kadar çoklar nasıl bulamıyolar yolu diyeMucizemmm16 Lale95 @Demgey3 @miresl M mucizeOldu @000umutlu000 A ad000 @melek076 W wish2401 diğer kızçeler allah aşkına sorun bizde değilmiş bak kadn ne güzel açıklamış milyontane spermden bitanesi bile yolu bulamıyorsa o onlarn ayıbı ama yuh cidden eğitim vercem ben bu spremlere olmcak böyle
3 kayıptan sonra tek dileğim, nasip olacaksa sağlıklı olmasıYat uyu kız zaten sürekli uyanıyoruz gece uyanırsan yaparsın Seninki erkek bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?