Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen ya o testi yapmak inceden çizgi aramak bile çok heyecanlı daha yeni bitti adetim, yumurtlama bile olmadan testlerim hazır olsun dedim varlığı bile mutluluk veriyor

Enerjiniz bol olsun aşkooo inşallah sonucu güzel olacak inanıyorum muhtemelen biz de yönteme çok uyamıcaz eşimin işinden dolayı ama bakalım

Benim 5 suları mutlaka çişim geliyor bende ozaman yapıyorum genellikle
Kız o saatte yaparsam bi daha uyuyamam ki. Bi de negatif çıkarsa iyice kahrolurum. En iyisi kendimi zorlayıp hiç kalkmamak. Uyuyabildiğim kadar uyuyup sakin kalmam lazım. Şimdiden negatif çıkarsa pazarımız zehir olacak onu düşünüyorum

Yaa sabah kalktığımda görürüm o zaman inşallah pozitif çıkacak

Yaa çok iyi gerçekten varya sanırım eşya olarak en çok gerekli şey bu
Çookkk hemde elim.ayagim oldu.
Misafir gelmeden açıyorum tertemiz.
Gittiklerinde kırıntı oluyor hemen açıyorum.
Baya iyi ya ben çok memnunum aynısından kullanıyorum hatta bir buçuk sene olmuş şimdi baktım alalı

Hadi inşallah hayirliai ile pozitif çıksın canım ya
Yumurtlama sonrası kaçıncı gün yarın

sabah kalktığımda görürüm o zaman inşallah pozitif çıkacak
Yaa biliyo musun bence pozitif çıkacak midem ekşiyor yanıyor çok fena, kasıklarım sürekli ağrıyor, halsizim hep uykum var. Bunlar normalde yaşadığım şeyler değil o yüzden çok umutluyum. Olmazsa da napalım, alıştık zaten

Erken test aşko. Ama geçen sefer erken gebelikte de çıktı, kasette de çıktı 11.gün. artımedin ve laboquick in kasetleri çok hassas bilginiz olsun
Ayy internetten birsürü sipariş vercem ya habire test yapasım geliyor Ben yanlış çıkmasın diye hep 13 14. Günleri bekliyorum deli zoruyla

Bunlar çok güzel belirti kuzum inşallah bu kez yanılmayız

Ayy internetten birsürü sipariş vercem ya habire test yapasım geliyor Ben yanlış çıkmasın diye hep 13 14. Günleri bekliyorum deli zoruyla
Bekle tabii aşkısı ama ben 2 gebeliğimi 11.gün öğrendim. Sadece biri geç çıktı, o da dış gebelikti zaten. Allah sağlıkla, hayırlısıyla versin hepimize. Umarım yarın güzel bi gün olur ben yatıyorum kötü hissediyorum kendimi. Hepinize iyi geceler çiçeklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…