Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız benim rezervim çok iyi çıktı pco varya ama tembeller az büyüyüp çatlıyor spalarım ama biraz destek atınca fırlıyor bende işte böyle bekliyorum beklemelerdeyim.bu arada gerek kalmasın inşallah ama çok donanımlı hastane ciderdernekle geçen gün canlınyayın yaptı falan dinledim adam işinde iyi

Bugünde yap yarında Rosemary yakınsa orada oranın bir markasında var yedek olarak onsan da alaın fiyatında uygun Muş bende dm yollamıştım Ovulasyon bitti evde ahahah halimize bak
Ay hiç deme Ya halimiz clearblue almış kuponda vardı 11.20 ye gelmiş ayy sen yarın da ovü yap inşallah çizgiler kalınsa bebiş ihtimalinde var

Umarım dilerim öyledir ne bu arkadaş çok zorlandım bu sefer beklerken
Asko ovulasyon testim bugun ki. Adet sancim var hala regl olmadim. Dun aksamki hcg testlerim negatif. Takvime göre yarın bat yumurtlama ya göre dün battı

Eklentiler

• image.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 36
  • image.webp
    89,3 KB · Görüntüleme: 35
Canım istersen yarını değerlendir yada sabaha karşı bi saati değerlendir hani sabah saatleri daha iyiymiş Ya

Aaa kız bebiş olabilir mi ama neden hcg negatif ki yumurtlama olsa olabilir mi ki kafam karıştı valla
Benim regl zamani yaklastikcada koyulasiyor. Belkide regl olacam. Ama oda gelmiyor Agrimda cok var aslinda. Bide yumurtlama tarihim belli bebis olsaydi cikardi diyorum. İnanki benimde aklim cok karisik

Asko ovulasyon testim bugun ki. Adet sancim var hala regl olmadim. Dun aksamki hcg testlerim negatif. Takvime göre yarın bat yumurtlama ya göre dün battı
Kız gebelik sandım kalbim hopladı inşallah gebelik testinde de pozitife döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…