- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #14.141
Kız benim rezervim çok iyi çıktı pco varya ama tembeller az büyüyüp çatlıyor spalarım ama biraz destek atınca fırlıyor bende işte böyle bekliyorum beklemelerdeyim.bu arada gerek kalmasın inşallah ama çok donanımlı hastane ciderdernekle geçen gün canlınyayın yaptı falan dinledim adam işinde iyiAaa ilk defa duydum o hocayıbende kayserideyim kuzum birşeye ihtiyacın olursa seve seve yaparım vaktin olursa görüşebiliriz İnşallah gerek kalmaz bebeğim ama eğer gerek olursa da inşallah hemen hallolur
Kız maşallah bütün yumurta haklarımızı sen kullanıyorsunaz bize de kalsın ayyy inşallah bebiş vardır yaaa
Kuzum istersen sperm kalitesi açısından yarın yap hem çatlamayada denk gelirCanlarımMucizemmm16 @000umutlu000 miraclebeyb @melek076 R Random3 @raainbow M Mavimiresl @Lale95 M mucizeOldu sevdaluk1911 Ginnys ve diğer canlarımmm bugün benim ovu testim yine pik hatta dünden daha koyu geldi bana dün gece değerlendirme oldu normalde yarın değerlendirme günümüz ama bugün mü olsa diye düşündüm sizce?? Eki Görüntüle 3134865
Yarın değerlendirme yap canımCanlarımMucizemmm16 @000umutlu000 miraclebeyb @melek076 R Random3 @raainbow M Mavimiresl @Lale95 M mucizeOldu sevdaluk1911 Ginnys ve diğer canlarımmm bugün benim ovu testim yine pik hatta dünden daha koyu geldi bana dün gece değerlendirme oldu normalde yarın değerlendirme günümüz ama bugün mü olsa diye düşündüm sizce?? Eki Görüntüle 3134865
Yaa gerçekten mi diğer kızlar da bundan varmış o yüzden sipariş verdim valla birde trendyol da en çok satılandı inşallah iyi çıkar yaYaaa vakum serisinden bizim bir arkadaş hic memnun degildi iyi arastirdin mj
Canım roborock alsaydın keşke bendede var süper süpürüyor bu xiaominin iyi değil diye duymuştum
Kuzu ben çok memnunum bir senedir kullanıyorum,hayırlı olsun
Mutlaka degerlendir canimCanlarımMucizemmm16 @000umutlu000 miraclebeyb @melek076 R Random3 @raainbow M Mavimiresl @Lale95 M mucizeOldu sevdaluk1911 Ginnys ve diğer canlarımmm bugün benim ovu testim yine pik hatta dünden daha koyu geldi bana dün gece değerlendirme oldu normalde yarın değerlendirme günümüz ama bugün mü olsa diye düşündüm sizce?? Eki Görüntüle 3134865
Canim ben bunlari cok begeniyorum güle güle kullan kuzenimde vardi hatta
Ay hiç deme Ya halimizBugünde yap yarında Rosemary yakınsa orada oranın bir markasında var yedek olarak onsan da alaın fiyatında uygun Muş bende dm yollamıştım Ovulasyon bitti evde ahahah halimize bak
Asko ovulasyon testim bugun ki. Adet sancim var hala regl olmadim. Dun aksamki hcg testlerim negatif. Takvime göre yarın bat yumurtlama ya göre dün battıUmarım dilerim öyledir ne bu arkadaş çok zorlandım bu sefer beklerken
Canım istersen yarını değerlendir yada sabaha karşı bi saati değerlendir hani sabah saatleri daha iyiymiş YaCanlarımMucizemmm16 @000umutlu000 miraclebeyb @melek076 R Random3 @raainbow M Mavimiresl @Lale95 M mucizeOldu sevdaluk1911 Ginnys ve diğer canlarımmm bugün benim ovu testim yine pik hatta dünden daha koyu geldi bana dün gece değerlendirme oldu normalde yarın değerlendirme günümüz ama bugün mü olsa diye düşündüm sizce?? Eki Görüntüle 3134865
Aaa kız bebiş olabilir mi ama neden hcg negatif kiAsko ovulasyon testim bugun ki. Adet sancim var hala regl olmadim. Dun aksamki hcg testlerim negatif. Takvime göre yarın bat yumurtlama ya göre dün battı
Benim regl zamani yaklastikcada koyulasiyor. Belkide regl olacam. Ama oda gelmiyorAaa kız bebiş olabilir mi ama neden hcg negatif kiyumurtlama olsa olabilir mi ki kafam karıştı valla
Erken gebelik yapsaydın canımAsko ovulasyon testim bugun ki. Adet sancim var hala regl olmadim. Dun aksamki hcg testlerim negatif. Takvime göre yarın bat yumurtlama ya göre dün battı
Ama yumurtlama belli 10. Döngü gününde yumurtlama gördüm. Bugun 26. Döngü gunumErken gebelik yapsaydın canım
Kız gebelik sandım kalbim hopladıAsko ovulasyon testim bugun ki. Adet sancim var hala regl olmadim. Dun aksamki hcg testlerim negatif. Takvime göre yarın bat yumurtlama ya göre dün battı
Aşkooo test vakti geldi miiKasık ağrılarım tam gaz devam, hazır olun çiçeklerim pazar sabahınızı şenlendiricem yarın(negatif test fotosu attı)
Bence geldiAşkooo test vakti geldi mii
Ne guzel olurdu ama dimiiii gebelik olsaydiKız gebelik sandım kalbim hopladıinşallah gebelik testinde de pozitife döner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?