- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #14.121
Gökalp hoca instgramdan gir bak genetik tanılı tüp bebekte çok başarılı çok iyiler bu arada evet isim değiştirdimAşko sen isim değiştirmiştin demi ya sürekli unutuyorum seniiidoğru doğru hatırladım şimdi bebeğim kız ben Kayseri’deyim kimmiş o doktor olacak inşallah kuzum tedaviye gerek bile kalmayacak
Kaç gün kaldık dostum ona göre al.sen diğer tavsiye ettiklerimden sipariş verdin mi şimdi elinde bir sürü olurduBende öylegidip clearblue 6 gün önce testi alsam mı ya
Yok sipariş veremedim canm baktım elimde 2 tane vardı 2 Side 4 gün öncesine kadar zaten birini kullandım diğeride çıkarmaz ama yarın 6 gğn kalıyor Ya o yüzden acaba clearblue mu alsam dedim bide cumartesi Ya kapanmadan gitsem miKaç gün kaldık dostum ona göre al.sen diğer tavsiye ettiklerimden sipariş verdin mi şimdi elinde bir sürü olurdu
8 gün var kız çokta değil gibi bilemedim ki 5. Gelirse şaşırmam ahahah 10 gün arayla yumurtlama şok şok yumurta insana döndüm iyice 6 ekimde doktor çağırdı bakalım o ne diyecek muhtemelen regli sonrası olmuş oluyor inşallah bebek çıkarda konu bebek okurCanım daha varmış acaba ikinci yumurtlama mı olacak
Ben senin yerinde olsam 3 gün üst üste değerlendirdim kuzumCanlarımMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ @Safiye19 @melek076 R Random3 @raainbow @miresl @Lale95 M mucizeOldu @sevdaluk1911 Ginnys ve diğer canlarımmm bugün benim ovu testim yine pik hatta dünden daha koyu geldi bana dün gece değerlendirme oldu normalde yarın değerlendirme günümüz ama bugün mü olsa diye düşündüm sizce?? Eki Görüntüle 3134865
Aşko şu pike çok takılmasanız mı değerlendirme günü yarınsa değiştirme çatlama daha önemli yani daha bu çatlayacak ya o 24 saat önemliCanlarımMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ @Safiye19 @melek076 R Random3 @raainbow @miresl @Lale95 M mucizeOldu @sevdaluk1911 Ginnys ve diğer canlarımmm bugün benim ovu testim yine pik hatta dünden daha koyu geldi bana dün gece değerlendirme oldu normalde yarın değerlendirme günümüz ama bugün mü olsa diye düşündüm sizce?? Eki Görüntüle 3134865
Ozman aklında kalmasın git ikili olan varya ondan al ultrafrüh olan dm yakınsa birde ben öyle olunca birini çişimi tutup akşam diğerini sabah yapıyorum. Sen bilirsin yinede al pazar heryer kapalı in cün top oynuyor testsiz kalmaYok sipariş veremedim canm baktım elimde 2 tane vardı 2 Side 4 gün öncesine kadar zaten birini kullandım diğeride çıkarmaz ama yarın 6 gğn kalıyor Ya o yüzden acaba clearblue mu alsam dedim bide cumartesi Ya kapanmadan gitsem mi
Aynen çatladı an 24 saatlik döllenme dilimi başlıyor sperm fullemek gerek o vakitteAşko şu pike çok takılmasanız mı değerlendirme günü yarınsa değiştirme çatlama daha önemli yani daha bu çatlayacak ya o 24 saat önemli
Ayy gel artık aşkoBen sizi unutur muyum aşkolaaarDemgey3
Buranın wifisi çok güçlü çekmiyor kendi internetimi açsam daha beter şebekede pek iyi çekmiyor o yüzden aktif olamıyorum giriyorum sayfa açılsın diye bekliyorum açılmayınca çıkıyorumyarın geliyorum bende özledim sizi Ya
Çok güzel anlattın söylemek istediğimi ahahahahAynen çatladı an 24 saatlik döllenme dilimi başlıyor sperm fullemek gerek o vakitte
Kuzum değerlendir bugünü de kaçırma bebeğimCanlarımMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ @Safiye19 @melek076 R Random3 @raainbow @miresl @Lale95 M mucizeOldu @sevdaluk1911 Ginnys ve diğer canlarımmm bugün benim ovu testim yine pik hatta dünden daha koyu geldi bana dün gece değerlendirme oldu normalde yarın değerlendirme günümüz ama bugün mü olsa diye düşündüm sizce?? Eki Görüntüle 3134865
Bu arada sende bir test yapsan şöyle gözümüz ruhumuz bir kere daha sevinse çok zaman geçti zaten pozitif testimiz yok kırkı karışan karılar gibi olduk sayfacek anca değerlendir diyip duruyoruz birbirimize sonra tık yok bizi bi kurtar seni öncümüz seçtik hele eski testi at yada arada canımızın sıkıntısı gitsin bakalımÇok güzel anlattın söylemek istediğimi ahahahah
Yaaa vakum serisinden bizim bir arkadaş hic memnun degildi iyi arastirdin mj
Ahahhaa aşko sabır ben sabretmeye çalışıyorum pazartesi yapcam inşallahBu arada sende bir test yapsan şöyle gözümüz ruhumuz bir kere daha sevinse çok zaman geçti zaten pozitif testimiz yok kırkı karışan karılar gibi olduk sayfacek anca değerlendir diyip duruyoruz birbirimize sonra tık yok bizi bi kurtar seni öncümüz seçtik hele eski testi at yada arada canımızın sıkıntısı gitsin bakalım
Eşimi gönderdim vallaOzman aklında kalmasın git ikili olan varya ondan al ultrafrüh olan dm yakınsa birde ben öyle olunca birini çişimi tutup akşam diğerini sabah yapıyorum. Sen bilirsin yinede al pazar heryer kapalı in cün top oynuyor testsiz kalma
Doğru diyorsun kuzum haklısın yarın olması daha mantıklıYarın yapabilirsin çünkü çatlama yakalamak çok önemli büyümesini gözlemledin de çatlayıp çıkınca yumurta salınıyor o nedenle o zcakit döllenme gerek oluyor içerde sperm nasıl olsa var yarın devam et dinlenmiş olursunuz
Kuzum galiba günaşırıya uyacağım ya sperm kalitesi düşerse diye korktum kızlar öyle yazıncaBen senin yerinde olsam 3 gün üst üste değerlendirdim kuzum
Tamam hocam siz öyle diyorsanızAşko şu pike çok takılmasanız mı değerlendirme günü yarınsa değiştirme çatlama daha önemli yani daha bu çatlayacak ya o 24 saat önemli
Aaa ilk defa duydum o hocayıGökalp hoca instgramdan gir bak genetik tanılı tüp bebekte çok başarılı çok iyiler bu arada evet isim değiştirdimsöylemiştim ama bunu da ben eğer oraya gelirsem orada herşeyi ayarlayacağım annem Sivas’ta olur büyük ihtimalle neneme bakıyor ama bir kaç gün otelde kalırım transfer sonrası bir çok durum bar şimdiden herşeyi düşünüyorum ha umarım gerek kalmaz ama kalırsa orada olucam çok beğendim
Kız maşallah bütün yumurta haklarımızı sen kullanıyorsun8 gün var kız çokta değil gibi bilemedim ki 5. Gelirse şaşırmam ahahah 10 gün arayla yumurtlama şok şok yumurta insana döndüm iyice 6 ekimde doktor çağırdı bakalım o ne diyecek muhtemelen regli sonrası olmuş oluyor inşallah bebek çıkarda konu bebek okur
Ayyy aşko yarını değerlendircem galibaKuzum değerlendir bugünü de kaçırma bebeğim❤❤ hadi gol olsun inşaallah aşkım ❤❤
Bide pazartesi kızzz sen bizi öldürcen valla billlaAhahhaa aşko sabır ben sabretmeye çalışıyorum pazartesi yapcam inşallah
Bugünde yap yarında Rosemary yakınsa orada oranın bir markasında var yedek olarak onsan da alaın fiyatında uygun Muş bende dm yollamıştım Ovulasyon bitti evde ahahah halimize bakEşimi gönderdim vallarosmann var yakın ordan alacak canm ama bugğn yapsam mı yarını mu beklesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?