Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşko sen isim değiştirmiştin demi ya sürekli unutuyorum seniii doğru doğru hatırladım şimdi bebeğim kız ben Kayseri’deyim kimmiş o doktor olacak inşallah kuzum tedaviye gerek bile kalmayacak
Gökalp hoca instgramdan gir bak genetik tanılı tüp bebekte çok başarılı çok iyiler bu arada evet isim değiştirdim söylemiştim ama bunu da ben eğer oraya gelirsem orada herşeyi ayarlayacağım annem Sivas’ta olur büyük ihtimalle neneme bakıyor ama bir kaç gün otelde kalırım transfer sonrası bir çok durum bar şimdiden herşeyi düşünüyorum ha umarım gerek kalmaz ama kalırsa orada olucam çok beğendim

Kaç gün kaldık dostum ona göre al.sen diğer tavsiye ettiklerimden sipariş verdin mi şimdi elinde bir sürü olurdu
Yok sipariş veremedim canm baktım elimde 2 tane vardı 2 Side 4 gün öncesine kadar zaten birini kullandım diğeride çıkarmaz ama yarın 6 gğn kalıyor Ya o yüzden acaba clearblue mu alsam dedim bide cumartesi Ya kapanmadan gitsem mi

Canım daha varmış acaba ikinci yumurtlama mı olacak
8 gün var kız çokta değil gibi bilemedim ki 5. Gelirse şaşırmam ahahah 10 gün arayla yumurtlama şok şok yumurta insana döndüm iyice 6 ekimde doktor çağırdı bakalım o ne diyecek muhtemelen regli sonrası olmuş oluyor inşallah bebek çıkarda konu bebek okur

Aşko şu pike çok takılmasanız mı değerlendirme günü yarınsa değiştirme çatlama daha önemli yani daha bu çatlayacak ya o 24 saat önemli

Ozman aklında kalmasın git ikili olan varya ondan al ultrafrüh olan dm yakınsa birde ben öyle olunca birini çişimi tutup akşam diğerini sabah yapıyorum. Sen bilirsin yinede al pazar heryer kapalı in cün top oynuyor testsiz kalma

Ayy gel artık aşko

Kuzum değerlendir bugünü de kaçırma bebeğim ❤❤ hadi gol olsun inşaallah aşkım ❤❤

Çok güzel anlattın söylemek istediğimi ahahahah
Bu arada sende bir test yapsan şöyle gözümüz ruhumuz bir kere daha sevinse çok zaman geçti zaten pozitif testimiz yok kırkı karışan karılar gibi olduk sayfacek anca değerlendir diyip duruyoruz birbirimize sonra tık yok bizi bi kurtar seni öncümüz seçtik hele eski testi at yada arada canımızın sıkıntısı gitsin bakalım

Ahahhaa aşko sabır ben sabretmeye çalışıyorum pazartesi yapcam inşallah

Eşimi gönderdim valla rosmann var yakın ordan alacak canm ama bugğn yapsam mı yarını mu beklesem

Doğru diyorsun kuzum haklısın yarın olması daha mantıklı
Ben senin yerinde olsam 3 gün üst üste değerlendirdim kuzum
Kuzum galiba günaşırıya uyacağım ya sperm kalitesi düşerse diye korktum kızlar öyle yazınca
Aşko şu pike çok takılmasanız mı değerlendirme günü yarınsa değiştirme çatlama daha önemli yani daha bu çatlayacak ya o 24 saat önemli
Tamam hocam siz öyle diyorsanız aman aşko kaçmasın diye tedirgin oluyorum ama dediğin gibi çatlama önemli oda yarına denk gelir

Aaa ilk defa duydum o hocayı bende kayserideyim kuzum birşeye ihtiyacın olursa seve seve yaparım vaktin olursa görüşebiliriz İnşallah gerek kalmaz bebeğim ama eğer gerek olursa da inşallah hemen hallolur
Kız maşallah bütün yumurta haklarımızı sen kullanıyorsun az bize de kalsın ayyy inşallah bebiş vardır yaaa

Eşimi gönderdim valla rosmann var yakın ordan alacak canm ama bugğn yapsam mı yarını mu beklesem
Bugünde yap yarında Rosemary yakınsa orada oranın bir markasında var yedek olarak onsan da alaın fiyatında uygun Muş bende dm yollamıştım Ovulasyon bitti evde ahahah halimize bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…