- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #14.321
Bende kendimi üşüttüm diye düşünüp testi erteliyoringEvet bayağı anormaliz midemde dönüyor akşamdan beri bulanıyor diyemiyorum ama dönüyor sanki Bulancak gibi bişey üşütüyorum galiba buna yoruyorum Yani
Tamam bebeğimKorkma korkma aşko batarsakta beraber çıkarsakta beraber
İnşallah bebeğim
İlk yumurtlamadan eminim değilim aşko akıntı tarihi karışıktı ya ama bayağı geçmiş olcak ikinci yumurtlamadan 9. Gün olcak aslında yine erkende neyseeeeTamam bebeğim❤ pazartesi 11. Günüm yumurtlama dan sonra aşko senin kaçıncı günün ilk yumurtlamadan baya geçti dimi
Yok canım geçen ayda öyle boşver tarihlere göre erken halen Ya üşütmüşte olabilirim çok sık idrara sıkışıyorum tek taraflı ara ara kasık sızlıyor üşüyorum bunlar üşütmek yaBende kendimi üşüttüm diye düşünüp testi erteliyoringaşko senin yerleşme kanaman oldu hala üşüttüm diyosun senin yerinde olsam çoktan test yapmıştım ortalığı teste boğmuştum
Evet canım bir günBeeennn❤❤❤ aşkım hastanede miydin ben kaçırmışım ya afedersin nasılsın şimdi iyi misin?
Sen nasılsın sağlık durumun nasıl olduİnşallah bebeğim❤
Öyle canım tabi hak veriyorum gelsinler zaten ben çok seviyorum kendileriniOda kendince haklı bebeğim bide yaşları da varsa iyice kıyamıyodur
Ah aşkom tek derdimiz bu olsa keşke geldi geçti o bi anBoşver dertlenme şimdiden konuş belirle
Beybi iyi olmana sevindim bol bol dinlenKusura bakma ya canım şimdi girebildim ancak
Kız kışı boş geçme süründür üstelikÖyle canım tabi hak veriyorum gelsinler zaten ben çok seviyorum kendilerini
Ah aşkom tek derdimiz bu olsa keşke geldi geçti o bi an
Erken değil aşko ya daha nolsunİlk yumurtlamadan eminim değilim aşko akıntı tarihi karışıktı ya ama bayağı geçmiş olcak ikinci yumurtlamadan 9. Gün olcak aslında yine erkende neyseeee
Hadi ordan üşümüş müşYok canım geçen ayda öyle boşver tarihlere göre erken halen Ya üşütmüşte olabilirim çok sık idrara sıkışıyorum tek taraflı ara ara kasık sızlıyor üşüyorum bunlar üşütmek ya
Hadi vurduğunuz gol olsun bebeğimEvet canım bir gün
Oldun aşko
Yarın adet bitiyor
Ekşin a devam
Ne güzel bebeğim❤❤ hiç kendini strese sokma ❤❤Öyle canım tabi hak veriyorum gelsinler zaten ben çok seviyorum kendilerini
Ah aşkom tek derdimiz bu olsa keşke geldi geçti o bi an
Daha iyiyim kuzum valla koşturmaktan hiç bişey hissetmiyorum aşko kardeşim doğum yaptı ordayım bende yarın eve geçicem aşkoSen nasılsın sağlık durumun nasıl oldu
Aman aşko ayaklara dikkat et valla direk şifayı ordan alıyoruzBilmem ama genelde ateşim çıkınca benim yüzüm kızarır halsiz olurum iyiyim dincim ama ayaklar buzzz şurdan hasta olarak değil gebe olarak eve gitmek istiyorum
Ahaha aynen aşko ya aşırı heyecanlı oluyor
Ay kuzum çok sevindim çok geçmiş olsunÇıktım dün canım ancak şimdi kendime geldim
Hoşgeldin canım nasıl oldun sen iyimisin
Canımm bebiş nasıl kardeşin nasılDaha iyiyim kuzum valla koşturmaktan hiç bişey hissetmiyorum aşko kardeşim doğum yaptı ordayım bende yarın eve geçicem aşko
Aşkım çok şükür iyilerCanımm bebiş nasıl kardeşin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?