Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar bir sorum olacak ama ben bu dünyalara yeni girdim ve 2 aylık evliyim daha.Haftasonu doktora gittim folik asit verdi 6 ay deneyelim dedi.Yaşım 34 bu arada.6 ay beklemek bana çok uzun süre gibi geldi.Bir kaç gündür buraları okuyorum klomen ve başka şeyler kullanıyorsunuz gibi gördüm.Gerçekten dediği gibi daha çok başında mıyım.Herkes başta folik asit mi kullandı sadece.Yaş itibariyle sanki başka testlerde istemeliydi gibi hissediyorum tedbir amaçlı.
Hoşgeldin canım bende 33 yaşındayım 3 yıl önce bi yavrum oldu ama şimdi hem benim hem eşimin yaştan dolayı galiba bizimde 1.5 yıldır olmuyor de bu ay klomene başlattı onlar bizim gibi değiller yavaş yavaş ilerletiyor herşeyi sen türkiyedesin detaylı tetkik iste başka doktora git fırsatın var ama 6 aydır deniyoruz deme bence 1 yıldır deniyoruz de

Hiç üzülme kuzum ya inşallah bu ay olur artık

Aynen öyle valla kuzum ben o yüzden geçtiğimiz ay hiç düşünmedim ilişki bile olmadı 1 ay dinlenmeye çekildim bu ay regl gelince tekrar mfk ya başladım 3 2 deniyoruz bakalım olursa olur artık zaten olmazsa ekim de aşılama Kasım da tüp bebek düşünüyoruz
Kuzum benimde kasım aşılama. Hayırlısı olsun hakkimizda

Kuzum kasette var g
Aşkolar bana yine gölgeler😂 geçen ay gibi mi olcam diyorum ama kötü düşünmek istemiyorum geçen ayda gölgelerden ileri gidememiştim. 1. Erken gebelik testim hiç oynama yapılmadan ve renk oynaması yaptığımıda attım 2. Kaset teste denemek istedim görebilir misiniz bilmiyorum ondada gölge görüyorum 🤷‍♀️ Nasip artık bekleyeceğiz ❤️ Normalde bat günüm bu gün ama geç yumurtlama gördüğüm İçin tahminen 4-5 gün var adete Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Demgey3 M mucizeOldu @raainbow @Random3 @melek076 @Veziir @Lale95 @bitliKedi M Mavimiresl iyilikperisi92 iyilikperisi92 ve etketleyemediğim diğer canlar 🌸
Kuzum kasette var gözüküyor inşallah bebişin seninledir 😍😍😍🙏🙏🙏

Aşkolar bana yine gölgeler😂 geçen ay gibi mi olcam diyorum ama kötü düşünmek istemiyorum geçen ayda gölgelerden ileri gidememiştim. 1. Erken gebelik testim hiç oynama yapılmadan ve renk oynaması yaptığımıda attım 2. Kaset teste denemek istedim görebilir misiniz bilmiyorum ondada gölge görüyorum 🤷‍♀️ Nasip artık bekleyeceğiz ❤️ Normalde bat günüm bu gün ama geç yumurtlama gördüğüm İçin tahminen 4-5 gün var adete Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Demgey3 M mucizeOldu @raainbow @Random3 @melek076 @Veziir @Lale95 @bitliKedi M Mavimiresl iyilikperisi92 iyilikperisi92 ve etketleyemediğim diğer canlar 🌸
Valla içime doğdu yA var ya bu ay bak gör kuzum ay vok sevindim yA cok cok oh be inss bardır bence yarın felan kan ver hatta bugunn

Back
X