Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok aşko daha ekşına geçemedim ben 🤣🤣 mutfağı toparladım ya sabaha kadar kalmasınlar kuruyor yoksa bulaşıklar diye 🤣🤣
Ahahaha geç kalmışsın aşko koş koş bu saate bırakmazdın akşam 7 gibi olurdu sende aslında ahaha😂😂 kolay gelsin kuzum bende toparladım yattı burun tıkalı ya uyutmuyor😝

Beni Ginnys Ginnys de unuttu bugün herkes unutuyor 🤣
Aktif değilim ondan belki
Bakayım neresi
Ay hadi güzel haberler getir bize aşko bizden hiç net bilgiler gelmiyor senden gelsin inşallah😍🤲🏻 Aklıma gelmedi değil iki gündür burun tıkanıklığı var bu akşam daha ilerledi Size söylemedim kızmayın ama yoğundum 🙈Ben bu akşam 8 gibi falan test yaptım karnım ağrıyor adet mi oldum diye gittim bişey gelmeyince aman test yap bi tane dedim çok ince bi gölge gördüm yoğun olduğum İçin çektim size atacam diye az önce aklıma geldi kurumuş hali daha belirgin aynı yerde çizgi duruyor birleştirdim iki resmî atıyorum ilk 4 dakikada çıkan üstteki alttaki kurumuş hali görürmüsünüz bilmem 😂yarın sabah erken gebelik yapcam tekrar 🙈😀😀😀 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 @fnd_50 @miresl @Lale95 @sultansultan90 @iyilikperisi92 ve diğer canlar 🌸

Ahahaha geç kalmışsın aşko koş koş bu saate bırakmazdın akşam 7 gibi olurdu sende aslında ahaha😂😂 kolay gelsin kuzum bende toparladım yattı burun tıkalı ya uyutmuyor😝
Ahahahha aşko o bir seferlik ya normalde hep gece oluyor bizimki anca işten gel yemek ye dinlen felan derken 🤣🤣🤣 teşekkür ederim bebeğim 😍 aşko aman diyim hastalanma yaaa dikkat et kendine 😘 camı aç aşko kafanı dışarıya çıkar derin derin nefes al aşko beni hemen açardı dene bi istersen 😘😘
Yaa inşallah ya artık netleşsin kafayı yicem😂😂😂 huyumuz bu evet maliiiseeef😂
Ay valla teyze olacağımız netleşsin artıkkkk ama bugün iyice belli etmiş kendini aşko ya 😍😍 yarın daha da belli olacak kesin ❤️❤️ Ay çok heyecanlııııı 😍❤️

Ahahahha aşko o bir seferlik ya normalde hep gece oluyor bizimki anca işten gel yemek ye dinlen felan derken 🤣🤣🤣 teşekkür ederim bebeğim 😍 aşko aman diyim hastalanma yaaa dikkat et kendine 😘 camı aç aşko kafanı dışarıya çıkar derin derin nefes al aşko beni hemen açardı dene bi istersen 😘😘

Ay valla teyze olacağımız netleşsin artıkkkk ama bugün iyice belli etmiş kendini aşko ya 😍😍 yarın daha da belli olacak kesin ❤️❤️ Ay çok heyecanlııııı 😍❤️
Ahahaha hadi öyle olsun bakalım 😂😂 aşko balkona çıktım az önce açıldı yatınca tıkanıyor grip iyice geliyorum diyor galiba 😳 evet Ya banada öyle geldi aşko heyecanlı ama umutlanmakta ürkütüyor hayırlısı bakalım😍❤️

Beni Ginnys Ginnys de unuttu bugün herkes unutuyor 🤣
Aktif değilim ondan belki
Bakayım neresi
Hayır beybi unutmadım ben hiç bir etiket yapmadım sabah 6 da yapmıştım hatta sonra yazdım kimseyi etiketlemeyi unutmuşum diye sadece içimdekileri yazdım testi koydum paylaştım.ama şu var belki etiket yapmazdım çünkü sen stres oluyorum dediğinden beri fark ettiysen sadece sen girdiğinde yazmaya özen gösteriyorum onun dışında stres olmanı istemiyorım.saygı duymaya çalışıyorum kendimce yani çünkü en son etiket yaptığımda demiştin.ama sen bardaysan ve o an yazıyorsan mutlaka yazıyorum kiiiii sana özel testi attım yeniden yaptım 🥰🌸 etiket köpeğin olsun ne olacak sen yap dersen yine devam yaparım senin kendini iyi hissetmene göre 🌸 ama herkesi unuttum odaaaaa ayrı konu 🙈

Ahahaha hadi öyle olsun bakalım 😂😂 aşko balkona çıktım az önce açıldı yatınca tıkanıyor grip iyice geliyorum diyor galiba 😳 evet Ya banada öyle geldi aşko heyecanlı ama umutlanmakta ürkütüyor hayırlısı bakalım😍❤️
Yatınca tıkanır kuzum ya burun tıkanıkkende uyumak zor olur inşallah yarın sabaha iyi kalkarsın ya salgın var herkes grip bebeğim çok dikkat et sıcak şeyler iç üşütmemeye çalış kuzum 😘
Evet bebeğim hayırlısı inşallah yarın sabah herşey belli olur inşallah öğleden önce seni kan vermeye göndeririz Allah’ın izniyle ❤️❤️

Yatınca tıkanır kuzum ya burun tıkanıkkende uyumak zor olur inşallah yarın sabaha iyi kalkarsın ya salgın var herkes grip bebeğim çok dikkat et sıcak şeyler iç üşütmemeye çalış kuzum 😘
Evet bebeğim hayırlısı inşallah yarın sabah herşey belli olur inşallah öğleden önce seni kan vermeye göndeririz Allah’ın izniyle ❤️❤️
Aynen aşko teşekkür ederim🌸 gözlerim ağrıyor artık uyumam gerek çokta yorgunum inşallah geçer sabah hafifler❤️ Aynen sabahın erken saatlerinde yapcam testi inşallah güzel haberler getiririm 🤲🏻❤️🌸 yatıyorum aşko ben yarın görüşürüz inşallah iyi geceler🥰🌸

Aynen aşko teşekkür ederim🌸 gözlerim ağrıyor artık uyumam gerek çokta yorgunum inşallah geçer sabah hafifler❤️ Aynen sabahın erken saatlerinde yapcam testi inşallah güzel haberler getiririm 🤲🏻❤️🌸 yatıyorum aşko ben yarın görüşürüz inşallah iyi geceler🥰🌸
Haklısın kuzum iki gündür çok yoruldun iyi dinlenmeler bebeğim ❤️ İnşallah güzel bir güne uyanacağız 😍 iyi geceler bebeğim yarın hayırlı haberlerle görüşmek üzere 😘❤️

Back
X