Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy kuzum inşallah bebiş belirtisidir ya😍😍
Zannetmiyorum kuzu ya bizim yatak çok belimi ağrıtıyor benim. Eşimin bel fıtığına iyi gelecek diye aldık bu sefer ben bel fıtığı olucam gibi 🤣🤣🤣
Yaaa kötü olmuş kuzum ya 😥 o kadar umutlanıp sonunda regl olmak gerçekten çok moral bozuyor 😥 ilaca başladın mı peki kuzum
Sorma bebişim ya valla bide lekelenmem oldu 13. Gün gittim kan verdim hep 0 çıkan değer 3.6 çıktı beta. Progesteron da 15 küsürdü hemşire de progesteronun çok iyi beta şuan negatif ama yükselebilir dedi bana progestan yazdı tutunsun diye ben nasıl umutlandım anlatamam. İki gün sonra regl oldum malesef. Sabah doktor yazınca hemen aldım kullandım aşkım 45 gün kullanıcam sonra kontrole çağırdı

Aşkolar sürekli topik topik gezmekten sıkıldık burası artık bizim kalıcı topiğimiz burda her zaman birlikte olalım😍 güzel bekleyişlerimizi haberlerimizi burda birbirimize verelim. Sizi seviyorum ❤
@venevv M Mavimiresl Veziir Veziir @Cgh _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @mucizeyimben @Random3 iyilikperisi92 iyilikperisi92
@mehrunnisa3 Eylül:emir_bebek:
@raainbow5 Eylül:emir_bebek:
@loirily6 Eylül:emir_bebek:
@mia35376 Eylül
@zeynepmuh7 Eylül
@Safiye197 Eylül:emir_bebek:
fnd_50 fnd_50 13 Eylül
@fatsek13 Eylül
@Lockaw16 Eylül
@Aden202317 Eylül
@mavilihayat0018 Eylül
A ad000 20 Eylül
@Ardnlina21 Eylül
@ecevekedileri22 Eylül
@Cgh23 Eylül
@partalina_25 Eylül
M Mavimiresl 26 Eylül
@caca334427 Eylül
iyilikperisi92 iyilikperisi92 27 Eylül
_Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ 27 Eylül
@melek07624 Eylül
Lale95 Lale95 28 Eylül
@Random328 Eylül
@sevdaluk191130 Eylül
@Sevgicik30 Eylül
@Marget-harry1 Ekim
@mucizeyimben1 Ekim
@Emine Ozcan2 Ekim
Mucizemmm16 Mucizemmm16 3 Ekim
Veziir Veziir 4 Ekim
@Sevm576 Ekim
@Marulkafakz7 Ekim
@My_Moonlight068 Ekim
Demgey3 Demgey3 10 Ekim
@1fafeyla10 Ekim
@Minicikfzt11 Ekim
@Fang11 Ekim
Ginnys Ginnys
benide eklermisiniz listeye bat 18 ekim

Eklentiler

• 66E441B1-7620-461C-894A-6B9AB0B9E2F0.webp
    66E441B1-7620-461C-894A-6B9AB0B9E2F0.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 62
  • 76013848-D591-451F-ABC9-A47266D37A23.webp
    76013848-D591-451F-ABC9-A47266D37A23.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
Günaydın aşkolar canlar🌸 gripli gözlerle yazıyorum size test yaptım ama silikten ve gölgeden fazlası yok yine o yüzden batı bekliyorum artık şu 2-3 gün bekleyeceğim🌸
Günaydın canim malesef bunu pozitif sayamıyoruz☹️o kadar çok oldu ki, böyle aldatıcı çizgiler
Pembiş çizgi görmeden inanmaz olduk
En iyisi bat bekle güzelim
Benimde ateşim düştü bu sabah artık ateşli hatun değilim 🤣🤣🤣 yarın regl olucam

Günaydın canim malesef bunu pozitif sayamıyoruz☹️o kadar çok oldu ki, böyle aldatıcı çizgiler
Pembiş çizgi görmeden inanmaz olduk
En iyisi bat bekle güzelim
Benimde ateşim düştü bu sabah artık ateşli hatun değilim 🤣🤣🤣 yarın regl olucam
Yani aşko bu ay hepsi gölge çıktı birisi bile daha düz beyaz çıkmadı bakalım nasipte ne varsa olsun yarın gelsin bakarsın ona göre aşko önce sağlık olsun sonrası gelir elbet🤲🏻🌸 yatıyorum ben canım çok uykum var ve grip beni yorgun düşürdü bu gün maalesef

Günaydın aşkolar canlar🌸 gripli gözlerle yazıyorum size test yaptım ama silikten ve gölgeden fazlası yok yine o yüzden batı bekliyorum artık şu 2-3 gün bekleyeceğim etiketledilerim etiketliyemediklerime haber verir mi lütfen gözlerim açılmıyor gripten😳 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 Ginnys Ginnys fnd_50 fnd_50 Lale95 Lale95

Aşko günaydın tam gününü bilmiyorsun ki belkide yeni oluşuyor hangi yaptığında oluştu.çok değerlendirdin belkide sona doğru bir yumjrtlamandı o nedenle bence bat beklemek daha doğru belki de bata doğru gelişecek biz yanlış hesapladık tam yumurtla gününü bilmiyoruz ki o nedenle dinlen bol bol geçmiş olsun grip olmuşsun çabuk iyi ol🥰🌸💕😘

Aşko günaydın tam gününü bilmiyorsun ki belkide yeni oluşuyor hangi yaptığında oluştu.çok değerlendirdin belkide sona doğru bir yumjrtlamandı o nedenle bence bat beklemek daha doğru belki de bata doğru gelişecek biz yanlış hesapladık tam yumurtla gününü bilmiyoruz ki o nedenle dinlen bol bol geçmiş olsun grip olmuşsun çabuk iyi ol🥰🌸💕😘
Kuzum test yaptinmi bugun

Anammm baaaa niye vurıyorsun kızzzz🙈🙈🙈 bende tek çocuktan şikayetçiyim 🙈🙈 ama bak benim oğlan tam da oyun çağında olduğundan bide kreş bulamadık etrafta bitane bile arkadaş I yok ( almanyadayım ve hiç kimse yok dilde bilemediğim için komşuluk da yok 😒) inan bazen gına geliyor oyun da oyun dediği zaman 🙄🙄 bari kardeşi falan olsa birlikte zamanları geçer 🙏
Kuzum ben senin hic cocugundan şikayetçi olduğunu gormedimki. Cevremde cok var epi topu bi cocuklari var anlatirlarda anlatirlar sanki canavar yetistiriyolar. Yok şu işimi yapamadim yok yemek yapamadim yok bilmem ne yani kendi tembelliklerinide cocuga yuklemeye calisiyolar misal.
Yeri geliyor bizlerde yapamıyoruz yeri geliyor uykusuzluktan sikayetci oluyoruz her donemin bi zorlugu var ama bu kadar abartmaya gerek varmi? Bu arada oglum cok uslu kızımda cok hareketli, anne bagimlisi, surekli merakli dagitan bi cocukdu. Halen daha dagitan gunde 5 sefer kiyafet degistiren bi kız

Kuzum test yaptinmi bugun
Evet kızım sabah öğlen akşam yapıyorum kan almadıkları için böyle takip ediyorum düzenli gidiyor bugün biraz daha yüksek ml Li test ile yaptım onda da çıktı çok şükür perşembe 25 ml olan bir test ile yapıcam ozaman daha çok artmış olmasını Ümit ediyoruz günden güne artıyoruz 🥰🤲

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 51
  • image.webp
    image.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 56
Zannetmiyorum kuzu ya bizim yatak çok belimi ağrıtıyor benim. Eşimin bel fıtığına iyi gelecek diye aldık bu sefer ben bel fıtığı olucam gibi 🤣🤣🤣

Sorma bebişim ya valla bide lekelenmem oldu 13. Gün gittim kan verdim hep 0 çıkan değer 3.6 çıktı beta. Progesteron da 15 küsürdü hemşire de progesteronun çok iyi beta şuan negatif ama yükselebilir dedi bana progestan yazdı tutunsun diye ben nasıl umutlandım anlatamam. İki gün sonra regl oldum malesef. Sabah doktor yazınca hemen aldım kullandım aşkım 45 gün kullanıcam sonra kontrole çağırdı
Ayyy kuzum anlatırken bile hissettim o umutlanmayı sonraki üzüntüyü 😥😥 işte doktorun dikkatsizliği ilgisizliğinden dolayı kötü bir anı yaşamışsın ama demek ki hamile kalabiliyorsun kuzum öyle düşünmek lazım inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın bebeğim ilaçları düzenli kullanmaya dikkat et bebeğim 🌸❤️

Günaydın aşkolar canlar🌸 gripli gözlerle yazıyorum size test yaptım ama silikten ve gölgeden fazlası yok yine o yüzden batı bekliyorum artık şu 2-3 gün bekleyeceğim etiketledilerim etiketliyemediklerime haber verir mi lütfen gözlerim açılmıyor gripten😳 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 Ginnys Ginnys fnd_50 fnd_50 Lale95 Lale95
Bebeğiiiiimmm günaydınnn sanki bu bir tık daha koyu önceki erken gebelik testinden inşallah daha da koyulaşır 🤲🏻❤️ Birde önündeki şu cam varya o çok etkiliyor görmeyi içini açıp çekebilir misin bebeğim öyle daha belli olur 😘❤️ Ama biz yine batı bekleyelim inşallah o zamana yükselir değer 🥰 ay bebeğim grip oldun mu yaaa nane limon iç bol bol bebeğim çok dikkat et kendine ❤️

Evet kızım sabah öğlen akşam yapıyorum kan almadıkları için böyle takip ediyorum düzenli gidiyor bugün biraz daha yüksek ml Li test ile yaptım onda da çıktı çok şükür perşembe 25 ml olan bir test ile yapıcam ozaman daha çok artmış olmasını Ümit ediyoruz günden güne artıyoruz 🥰🤲
Kuzummmm gölgeler gitmiş artık iyice çizgiler çıkmış ortaya maşallah maşallah ya 😍❤️❤️ İnşallah düzenli bir şekilde artar sağlıklı ilerler bebeğim ❤️

Kuzummmm gölgeler gitmiş artık iyice çizgiler çıkmış ortaya maşallah maşallah ya 😍❤️❤️ İnşallah düzenli bir şekilde artar sağlıklı ilerler bebeğim ❤️
İnşallah canım şimdilik herşey yolunda uyku yetmiyor sadece ve göğüslerim hergün biraz daha ağrıyor.ama bunlar bizi mutlu eden şeyler daha kimseye söylemedik ama heyecanla herkes ekimin ilk haftası demiştim o günü bekliyor daha erken söyleyeceğiz çünkü bı Mutluluktur kısa da olsa uzunda olsa birlikte yaşamak güzel aile olmak bunu gerektirir birlikte sevinelim istiyoruz.o nedenle herkese bir mektup yazıp posta geldiğini söyleyeceğim bebeğin ağzından herkes kendi mektubunu okuduğu aynı anda öğrenecek 🥰

Canım bi de predictor mı yapsan test
Kuzum maşallah baya baya var sağlıkla tutunsun inşallah 🙏🏻

Ay hadi güzel haberler getir bize aşko bizden hiç net bilgiler gelmiyor senden gelsin inşallah😍🤲🏻 Aklıma gelmedi değil iki gündür burun tıkanıklığı var bu akşam daha ilerledi Size söylemedim kızmayın ama yoğundum 🙈Ben bu akşam 8 gibi falan test yaptım karnım ağrıyor adet mi oldum diye gittim bişey gelmeyince aman test yap bi tane dedim çok ince bi gölge gördüm yoğun olduğum İçin çektim size atacam diye az önce aklıma geldi kurumuş hali daha belirgin aynı yerde çizgi duruyor birleştirdim iki resmî atıyorum ilk 4 dakikada çıkan üstteki alttaki kurumuş hali görürmüsünüz bilmem 😂yarın sabah erken gebelik yapcam tekrar 🙈😀😀😀 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 fnd_50 fnd_50 M Mavimiresl Lale95 Lale95 @sultansultan90 iyilikperisi92 iyilikperisi92 ve diğer canlar 🌸
Yaaaa evet ben de gördüm hem de normal testte böyle çıktıysa erken gebelikte daha belirgin çıkacaktır 😍😍😍😍 haf inşallah güzel güzel tutunsun bebişin sana aşko😍

Ay hadi güzel haberler getir bize aşko bizden hiç net bilgiler gelmiyor senden gelsin inşallah😍🤲🏻 Aklıma gelmedi değil iki gündür burun tıkanıklığı var bu akşam daha ilerledi Size söylemedim kızmayın ama yoğundum 🙈Ben bu akşam 8 gibi falan test yaptım karnım ağrıyor adet mi oldum diye gittim bişey gelmeyince aman test yap bi tane dedim çok ince bi gölge gördüm yoğun olduğum İçin çektim size atacam diye az önce aklıma geldi kurumuş hali daha belirgin aynı yerde çizgi duruyor birleştirdim iki resmî atıyorum ilk 4 dakikada çıkan üstteki alttaki kurumuş hali görürmüsünüz bilmem 😂yarın sabah erken gebelik yapcam tekrar 🙈😀😀😀 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 fnd_50 fnd_50 M Mavimiresl Lale95 Lale95 @sultansultan90 iyilikperisi92 iyilikperisi92 ve diğer canlar 🌸
Kızım sen bu sabah niye erken gebelik yapmadınnnnnnnnnnn

Back
X