- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.668
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #15.281
Ay kızlaaar ben artık öyle dalmışım ki ovulasyon testi yapiyorum sonucuna bakmayi unutuyorumAma çok erken geldi aşko bugün 23. Günüm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay kızlaaar ben artık öyle dalmışım ki ovulasyon testi yapiyorum sonucuna bakmayi unutuyorumAma çok erken geldi aşko bugün 23. Günüm![]()
Ayy cok iyi yaa bebek var cok sevindimm. Bariz belirgin cikmis hepsinde. Simdi nasil bi yol izliyceksin doktor konusundaEvet kızım sabah öğlen akşam yapıyorum kan almadıkları için böyle takip ediyorum düzenli gidiyor bugün biraz daha yüksek ml Li test ile yaptım onda da çıktı çok şükür perşembe 25 ml olan bir test ile yapıcam ozaman daha çok artmış olmasını Ümit ediyoruz günden güne artıyoruz![]()
Canim dün sordum bi merkeze 3500 dedi. Bide asilama icin acaba ilk adetliyken mi gitmek gerekiyor yumurta gelistirici falan veriyolarmi ki bende onu merak ediyorumCanım kızlar günaydın herkes iyi umarım
Özel de asılama yaptıranlar ne karara yaptırdınız
Ayyyy ne güzel testler bunla böyle maşallah çift çiftEvet kızım sabah öğlen akşam yapıyorum kan almadıkları için böyle takip ediyorum düzenli gidiyor bugün biraz daha yüksek ml Li test ile yaptım onda da çıktı çok şükür perşembe 25 ml olan bir test ile yapıcam ozaman daha çok artmış olmasını Ümit ediyoruz günden güne artıyoruz![]()
Kuzum günaydınGünaydın aşkolar canlargripli gözlerle yazıyorum size test yaptım ama silikten ve gölgeden fazlası yok yine o yüzden batı bekliyorum artık şu 2-3 gün bekleyeceğim etiketledilerim etiketliyemediklerime haber verir mi lütfen gözlerim açılmıyor gripten
![]()
Mucizemmm16 @Demgey3 @Ginnys
fnd_50
Lale95
Allah korusun aşko töbeZannetmiyorum kuzu ya bizim yatak çok belimi ağrıtıyor benim. Eşimin bel fıtığına iyi gelecek diye aldık bu sefer ben bel fıtığı olucam gibi
Sorma bebişim ya valla bide lekelenmem oldu 13. Gün gittim kan verdim hep 0 çıkan değer 3.6 çıktı beta. Progesteron da 15 küsürdü hemşire de progesteronun çok iyi beta şuan negatif ama yükselebilir dedi bana progestan yazdı tutunsun diye ben nasıl umutlandım anlatamam. İki gün sonra regl oldum malesef. Sabah doktor yazınca hemen aldım kullandım aşkım 45 gün kullanıcam sonra kontrole çağırdı
Aynen aşko artık test işini bitirdim adet olana kadarKuzum günaydınsilik var evet kuzum ama daha net olmalı biraz daha bekleyelim bakalım ❤❤ çok geçmiş olsun kuzum yat dinlen ❤
etiketlemişsin ama bildirim yok kuzum tesadüf gördüm valla.
Aşko yerleşme gibi değil ya lavaboya gidiyorum idrarla damlıyo ama pedim bomboş gece bile hiç bişey gelmemiş normalde o kadar çok oluyo ki üstüm başım kirlenir ama bu gece hiç bişey yoktu kaç kez kalktım yok sadece çiş yaparken geliyo kist falan mı oldu kiKız yerlesme falan olmasin
Yumurtlama günü ne zamandi kuUGünaydın aşkolar canlargripli gözlerle yazıyorum size test yaptım ama silikten ve gölgeden fazlası yok yine o yüzden batı bekliyorum artık şu 2-3 gün bekleyeceğim etiketledilerim etiketliyemediklerime haber verir mi lütfen gözlerim açılmıyor gripten
![]()
Mucizemmm16 @Demgey3 @Ginnys
fnd_50
Lale95
Ayy bebeğim dur bakalım belki adet gelmiycek ❤❤ kızımda hasta olmuş bütün gece ateşi vardı simdi de var ilaç verdim düşse de rahatlasakAynen aşko artık test işini bitirdim adet olana kadargriple mücadele başladı sağol canım
![]()
Hic basima boyle bisey gelmedi yaa bilmiyorum kuzu. Yada ara kanama oldu. İlk evlendiğim zamanlar cok oluyodu bende ara kanamaAşko yerleşme gibi değil ya lavaboya gidiyorum idrarla damlıyo ama pedim bomboş gece bile hiç bişey gelmemiş normalde o kadar çok oluyo ki üstüm başım kirlenir ama bu gece hiç bişey yoktu kaç kez kalktım yok sadece çiş yaparken geliyo kist falan mı oldu ki
Allah kolaylıklar versin sana kuzumAy toplasin hele sinirden geberiyorumguldugume bakmayin valla cok sinirliyim. Skntim yine kv de kizlar bu bizim herseyimize karisirdi biZde ciktik geldik merkeze tasindik 5 sene gecti aradan köyde kat kaloriferi var kp nakil hastasi kaynim yardimci oluyodu oda bu sene merkeze tasindi yakacak pahali ve kag kaloriferi yakimi cook zor. Bizimde ev kredimiz bitti demistikki esimle daha büyük villa tarzi evler yapildi yakinimizda ordan bi ev alalim yine oderiz bide evimiz büyük rahat yatirimimiz yukselmis olur diye konustuk. Ama kv demler yanliz kalinca biz bundan vazgecip kendimize 2+1 ev aldik yurume 15 dkka mesafede benim evime kv demlere dedik gelin siz oturun dogalgazli sıfır yerlesim yeri iyi marketler yakin dedik.
Bu arada kv demde eskisi gibi karışmayı bırakmıştı bize artik agzi susuyordu yada biz oyle saniyoduk. Cumartesi günü almanyadan kardesi geldi benide kahvaltiya cagirdi kahvalti yapiyoruz dediki bana tırnakların cok uzun milletin yanindadedimki tırnaklarim uzun degil tırnaklarımın yapisi uzun ve tertemiz uzun tirnak sevmiyorum zaten Yok inatlasiyor uzun diye degil dedim. Neyse sinirimi bozdu. Dünde esimin teyzesinin kızları geldi bana yenge diyolar yenge dediler teyzem bize dedi ki tırnakların uzunmus senin oyle dedi yav dedim geleli bir ay oldu basladi karismaya eşimlede bi dünya kavga ettim anana söyle dedim benim tirnagimdan ona ne hatta bugun manikur randevum var ve ben hep kestirip yaptiririm manikur yarin dedim tirnaklarimi kestirmeden yaptircam manikuru dahada uzatcam rahatsiz olan gelmesin yemesin icmesin elimden bisey dedim. Toplasin gıybet var kizlar.
Benimde ilk kez böyle oluyo kuzum anlamadım hiç bişey ya ağrım var ama sadece yumurtalıklarımda ağrı var gaz var o kadar normalde sökülemezsin rahimde de rahatsızlık hissi olur falan ya oda yokHic basima boyle bisey gelmedi yaa bilmiyorum kuzu. Yada ara kanama oldu. İlk evlendiğim zamanlar cok oluyodu bende ara kanama
Oh çok sevindim adına canım kürtaja gerek kalmamış sağlıklı gebelik olur ilk seferde inşallah. Kuzum ben üç ay diye biliyorum korunma. Bazilari da hiç korunmuyor vallaSelam kizlar ben geldimnasilsiniz ?
Hatırlayan bilen arkadaslarim vardir agustos ayinda hamile oldugumu ogrenmistim 5 haftalikken dış gebelik suphesi oluştu ve 7ci haftaya dogru duzgun yukselmeyen beta hcg degerim ve gozukmeyen kese sebebiyle 12 Eylül'de metotreksat denen ilac ile gebelik sonlandi. Bugun kontrolum vardi. Betam hcg degerim 15.83 cikti. Cok sukur bunuda atlattim. 30 yaşındayım 1.5 yillik evliyim ilk gebeligimdi cocuk isteyim var tabikide.Ama doktorum bugun 6 ay korunmami önerdi başından gecen arkadaslar tecrubelerini paylasabilir mi ? 3 veya 4 ay diye okumustum internetten.
Papatyamveben-Mavi
Mucizemmm16
Lale95
fnd_50
iyilikperisi92
Veziir
miraclebeyb
_Umutlu_Pozitif_ ve diger canim kızlar cevaplarinizi bekliyorum..
Test yaptın mı aşkoBenimde ilk kez böyle oluyo kuzum anlamadım hiç bişey ya ağrım var ama sadece yumurtalıklarımda ağrı var gaz var o kadar normalde sökülemezsin rahimde de rahatsızlık hissi olur falan ya oda yok
Aşko kırmızılar geldi gibi valla ben hiç bişey anlamadım tuvalete gidiyorum çille birlikte damlıyo ped boş kuzumMucizemmm16 bebeğiiiimm günaydın ne yaptın kırmızılar gelmedi demiiii
Kuzum geçen yapmıştım negatifti ya ben regli oldum aşkım ama garip oldum bu kezTest yaptın mı aşko
Yapilan igne kanser tedavisinde kullanilan bir kemoterapi ilaciymis vücutta depolaniyormus o yuzden 3 ay genelde korunun diyorlar ama 6 ay dedi cok gibi geldi bana ama beklemekte fayda vardir belki canim ne düşünüyorsun?Oh çok sevindim adına canım kürtaja gerek kalmamış sağlıklı gebelik olur ilk seferde inşallah. Kuzum ben üç ay diye biliyorum korunma. Bazilari da hiç korunmuyor valla