Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa aşko senden ümitliydim ateşin düşmüyordu diye 🥺 neyse kuzum sağlık olsun inşallah diğer ay güzel haberler alırız umutlarımız diğer aya 🌸❤️
Eeh napalim canim oluyor bazen böyle (6 yıldır 🤣🤣)benim psikoloji gitdi galiba 🤣🤣🤣 inşaallah Rabbim ne zaman isterse o zaman da olucak🤲🏻

Aşkilotalarım ben adet oldum,bu ayda gol olmadı 🤣🤣🤣zaten biliyordum olmadığını o yüzden hiç üzülmedim🤣🤣🤣3. Eş paketi ilaçlarim kalıyor onlari içicem ve kendim klomen ovitrelle tedavisi yapicam kendime zaten doktor kadar biliyorum neyi ne zaman yapacagimi, 600tl de doktor ücreti veremem🤣🤣🤣
M Mavimiresl Demgey3 Demgey3 @Cgh @Veziir @bitliKedi Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Random3 @Ginnys M melek076 ve diğer kuzular
Yaa aşko sen bensin hahahhaha bende kendi kendimi tedavi ediyorum hep 🤣🤣 gel sarılalım aşko bende de bebe falan yok 😅😅😅 bi daha ki aya sağlam gircez o bize girmeden 🤣🤣🤣 bebişsiz cıkmıycaz ekimden ❤❤❤

Yaa aşko sen bensin hahahhaha bende kendi kendimi tedavi ediyorum hep 🤣🤣 gel sarılalım aşko bende de bebe falan yok 😅😅😅 bi daha ki aya sağlam gircez o bize girmeden 🤣🤣🤣 bebişsiz cıkmıycaz ekimden ❤❤❤
Gel kuzummm anca beraber kanca beraber🤣🤣🤣🤣evet yaa Recep dediği gibi kendi sorunumu kendim çözerim🤣🤣🤣
İnşaallah tatlim Rabbim hayirli evlatla sevindirsin bizleri🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Selam kuzum nasılsin?tabiiki hatirliyoruz seni😍😍 çok şükür canim değerin düşmüş,Rabbim birdaha yaşatmasin böyle ağır süreci🤲🏻 inşallah en kısa zamanda toparlanirsın yeniden bebiş işine başlarsın😍😍
İnsallah canim🤲 Bundan sonraki ilk adetimin 5 ci günü tekrar gidecegim. kistlerim buyumeye meyilli oldugu icin 6 ay dogum kontrol hapı kullanacağım. Dis gebelik riskim hic gecirmemis birine gire %5 daha fazlaymis buda %7 veya %10 luk kisma denk geliyormus

Kuzum ya tsh değeri ben yüksek olduğunu biliyordum hatta moralim bozulmuştu ama doktor normal demişti ilaç vermemişti dün kızlar konuşunca moralim bozuldu tekrar baktırıp ilaç isteyeceğiz
Hmm baktır kuzum o önemli diyorlar çünkü gebelik sürecinde de öncesinde de ama ilaçla kontrol altında tutuluyor hiç bozma moralini benm öyle 2 arkdşm var biri dogum yapcak birinin 10 aylk bebeği var 😊
Kızlar regli geliyo 😕 Demgey3 Demgey3 M Mavimiresl _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Lale95 Lale95 @mucizeyimben ve diğer kızlar dünden beri koyu sarı akıntı vardı simdi de regli oldum 😢
bu ayda nasip değilmiş bozma moralini inşallah yaza kadar bebişleri kucagımıza alcaz biz inanıyorum 🥰 bizimkilerin spermlerinin yol bulmada sıkıntısı var aşko anladm ben artk😂

Kuzum çok geçmiş olsun çok şükür iyisin ❤❤🤲🏻🤲🏻 bebeğim ben düşük yaptıktan ve kimyasaldan sonra biraz psikolojim bozulduğu için korunmuştum kendim ama bilemiyorum ki 🤔 6 ay uzunsa 3 4 ay yeter bence 🤭🤭 Rabbim bekletmeden bebişini göndersin sana kuzum 🤲🏻🤲🏻❤❤
Evet psikolojik olarak insan cok etkileniyor. Dış gebelik çok zormuş insan yasamadan bilemiyor. Ama bebis olsunda istiyorum bakalim 😃 kistlerim ve dış gebelik hepsi denk gelmedi kotu oldu trkrar yasamam inşallah 🤲

Kız zaten tirnaklarimin yapisi uzun benim lale tırnak derler ya herkeste cok begenir. Galiba kan cikana kadar kesmem gerekli. Diyecem kaynanama kizlara böyle demissin gecen gunde kardesinin yaninda dedin anne sanane benim tirnagimdan. Ayrica tabi sende haklisin millet kaynanasina bi bardak su vermez kaynanasi laf yapar saga sola. Senin beni elestircek biseyin yok tirnaklarimi görebiliyo bi tek gözün. Bi ordan dedikodumu yapiyosun
Aman boşver konuşsun aranızda kalan eşin olur. Gücüme gitti başkalarıyla benim hakkımda konusmussun de büyüklük sende kalsın. Aranızdaki saygı biterse senle eşin huzursuz olursunuz annesi sonuçta onun da huyu öyleymiş 😂 bu Kaynanalar hep öyle gelini cekemezler kiskanirlar 🤷🏼‍♀️

Selam canım ❤️ Hoş geldin 🤗 hatırlıyoruz tabi ki canımmm ❤️ Çok sevindim senin adına kendiliğinde düşmüş bir operasyon gerektirmeden ❤️ İnşallah en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde tekrar hamile kalırsın kuzum 🤲🏻 Valla kuzum başıma gelmedi Allah kimsenin başına vermesin o yüzden bilemiyorum bebeğim 🫤
Teşekkürler ederim canim hoşbuldum 🍀 Allah'ım kimseye yasatmasin yasamadigim icin bende bilemiyordum ama gercekten zormus🙁 6 ay icin yumurtlama ve adet donemi takip edemicem ama yinede buralardayim aranizda olmak beni motive ediyor. 💜 Sonra kaldigimiz yerden devam ✨🧿

He anladım bebeğim ❤ ucge ucge Aşko o zaman korunmak gerek bebeğim ❤
Evet 6 ay icin yumurtlama gebelik suphesi adet bekleme stresi olamicak 🙁 ama 6 ay sonra tekrar sizinle burda ayni heyecanlari yasamak icin sabirsizlaniyorum 😍❤️ ama hic bir yere gitmiyorum burda aranizda olmayi seviyorum. canlarım insallah sizlerin guzel haberlerinizi alırım 🤲❤️

Back
X