Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kızım sabah öğlen akşam yapıyorum kan almadıkları için böyle takip ediyorum düzenli gidiyor bugün biraz daha yüksek ml Li test ile yaptım onda da çıktı çok şükür perşembe 25 ml olan bir test ile yapıcam ozaman daha çok artmış olmasını Ümit ediyoruz günden güne artıyoruz 🥰🤲
Ayy ne güzel pembiş çizgi bunlar 😍😍😍 çok şükür bir hamişimiz oldu😍😍bu ay gebesiz kapatmadik çok şükür

Evet 6 ay icin yumurtlama gebelik suphesi adet bekleme stresi olamicak 🙁 ama 6 ay sonra tekrar sizinle burda ayni heyecanlari yasamak icin sabirsizlaniyorum 😍❤️ ama hic bir yere gitmiyorum burda aranizda olmayi seviyorum. canlarım insallah sizlerin guzel haberlerinizi alırım 🤲❤️
Aa gitme zaten bebeğim ❤❤ gitsene muhakkak etiketleyip rahatsız ederiz aşko o yüzden gidemezsin😂😂🤭❤ güzel olan neyse o olsun kuzum inşallah olsun stressiz geçicek en azından hem hormonlarda sakinleşir düzelir stres yokken 7. Ayda bi baktın gebesin😍😍😍

Evet psikolojik olarak insan cok etkileniyor. Dış gebelik çok zormuş insan yasamadan bilemiyor. Ama bebis olsunda istiyorum bakalim 😃 kistlerim ve dış gebelik hepsi denk gelmedi kotu oldu trkrar yasamam inşallah 🤲
Amin inşallah kuzum güzel düşün güzel olsun bebeğim ❤❤

Ay biri Kız biri erkek ikiz olsun kuzucum inşaAllah sana bana isteyen herkese Allah tez vakitte hayırlı saglı uzun ömürlü evlatlar versin 🥰adetine kaç gün kaldı belirtilerin var mı benim tahmini bat 3 veya 5 Ekim ❤️
Ayyy amin amin kuzum Allah isteyen herkese versin ❤️❤️ Valla kuzum normalde 10 ekimdi ama erken yumurtlama oldu 7 ekime kaydı 🌸 hiç bir belirtim yok kuzum ama bu ay yok gibi hissediyorum ben 🤣 sende var mı belirtiler bebeğim 😘

Aa gitme zaten bebeğim ❤❤ gitsene muhakkak etiketleyip rahatsız ederiz aşko o yüzden gidemezsin😂😂🤭❤ güzel olan neyse o olsun kuzum inşallah olsun stressiz geçicek en azından hem hormonlarda sakinleşir düzelir stres yokken 7. Ayda bi baktın gebesin😍😍😍
Canlarım ya cok iyisiniz cok seviyorum burada olmayi teşekkür ederim ❤️❤️
Amiin canim Allah'ım hakkimizda hayırlısını nasip etsin yasatsin. Evet dinlenmek bana iyi gelecek 🥰🙏

Normal kuzum regli gibi kırmızı pıhtısız önce ki reglilerime göre çok az aşko ay valla ben bi halt anlamadım ya kist oldu yada başka bişey böyle regli mi olur anasını satayım kafamı karıştırıyo 😅
Ayyyy zaten belirsizlikten nefret ediyoruz iyice belirsiz olmuş senin ki aşko ya 😖😖 bakalım yarına kadar gelmezse test mi yapsan acaba aşko ya 🙄

Eeh napalim canim oluyor bazen böyle (6 yıldır 🤣🤣)benim psikoloji gitdi galiba 🤣🤣🤣 inşaallah Rabbim ne zaman isterse o zaman da olucak🤲🏻
Ayyy kuzum valla baya olmuş bu konuda takdir ediyorum seni beklemek sabretmek çok zormuş 😖😖 psikoloji gitmesin bebeğim en önemli şey o 😍😍 evet bebeğim nasip ne zamansa inşallah sağlıkla gelsinler ❤️

Hmm baktır kuzum o önemli diyorlar çünkü gebelik sürecinde de öncesinde de ama ilaçla kontrol altında tutuluyor hiç bozma moralini benm öyle 2 arkdşm var biri dogum yapcak birinin 10 aylk bebeği var 😊

bu ayda nasip değilmiş bozma moralini inşallah yaza kadar bebişleri kucagımıza alcaz biz inanıyorum 🥰 bizimkilerin spermlerinin yol bulmada sıkıntısı var aşko anladm ben artk😂
Evet bebeğim baktıracağım inşallah doktorum izindeymiş gelir gelmez baktırıp ilaç isteyeceğim 🥰 teşekkür ederim bebeğim 😘😘

Teşekkürler ederim canim hoşbuldum 🍀 Allah'ım kimseye yasatmasin yasamadigim icin bende bilemiyordum ama gercekten zormus🙁 6 ay icin yumurtlama ve adet donemi takip edemicem ama yinede buralardayim aranizda olmak beni motive ediyor. 💜 Sonra kaldigimiz yerden devam ✨🧿
Amin kuzum kimsecikler yaşamasın hep mutlu günler yaşayalım ❤️ Evet bebeğim bizi sensiz bırakma seni özleriz ❤️ Hemen geçer 6 ay kuzum bakmışsın tekrar başlamışsın hem bu sürece kafanı da toparlar dinlenirsin 😘

Sizin orda kan falan alınmıyorsa gebelik takibi nasıl oluyor kaçıncı ay gidiyosunuz mesela?
Aşko yeni öğreneceğim Dr testi idrar İle 5. Hafta yapıyor sadece buraya kadar öğrendim ayın 6 su Dr gidince devamını öğreneceğim bakalım bekliyorum

_Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 @miresl @ad000 @melek076 miraclebeyb miraclebeyb ucge ucge ve diğer kızlaar naslsınız ay nickleri bile unutmuşum aşkolaaar bu aralar okuyamıyorum hiç yazılanları 🥲 kendimi derslerden geri kalmış öğrenciler gibi hissediyorum neler oldu kimler hamiş kimlerde hamişlik belirtileri var 😍
Ahahaha yok aşko çokta geride kalmadın ders notlarını veririz biz sana 🤪🤪🤣🤣 biz iyiyiz kuzum sen nasılsın 😘 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ hamişimiz büyüm ihtimal 😍 birde Ginnys Ginnys hamişşşş 😍 Mucizemmm16 Mucizemmm16 bence hamiş 🤣 bu kadar galiba bebişim diğer kalanlar beklemede 🤣

Ayyy amin amin kuzum Allah isteyen herkese versin ❤️❤️ Valla kuzum normalde 10 ekimdi ama erken yumurtlama oldu 7 ekime kaydı 🌸 hiç bir belirtim yok kuzum ama bu ay yok gibi hissediyorum ben 🤣 sende var mı belirtiler bebeğim 😘
Kız daha 10 gün var senin nerdeyse 3-5 güne anca belirtiler başlar bende her ay ki gibi birsürü belirti var ama fos cıkar diye korkuyorum yine 😂 bu ay ne zaman yumurtladım oda belli değil çok düzensiz degerlendirme yaptık ev falan tasındık cok üstüne düşünemedim rahat geçti bu ay acıkcası kafa dagıtma konusunda 😂

Kız daha 10 gün var senin nerdeyse 3-5 güne anca belirtiler başlar bende her ay ki gibi birsürü belirti var ama fos cıkar diye korkuyorum yine 😂 bu ay ne zaman yumurtladım oda belli değil çok düzensiz degerlendirme yaptık ev falan tasındık cok üstüne düşünemedim rahat geçti bu ay acıkcası kafa dagıtma konusunda 😂
Ahahah bebeğim normalde her ay yumurtlamadan hemen sonra kendimin uydurduğu belirtiler başlardı ama bu ay inanılmaz saldım belirti aramıyorum 3-5 güne de belirti yaşasam da dikkat edeceğimi sanmıyorum 🤣🤣🤣 ay inşallah bu ay fos çıkmaz kuzum belli mi olur 😍 zaten çok üstüne düşmediğinde saldığında oluyor diyorlar sen salmaya devam et aşko düşünme boşver belki bu yöntemle bu ay olur 😍😍🤣

Ahahah bebeğim normalde her ay yumurtlamadan hemen sonra kendimin uydurduğu belirtiler başlardı ama bu ay inanılmaz saldım belirti aramıyorum 3-5 güne de belirti yaşasam da dikkat edeceğimi sanmıyorum 🤣🤣🤣 ay inşallah bu ay fos çıkmaz kuzum belli mi olur 😍 zaten çok üstüne düşmediğinde saldığında oluyor diyorlar sen salmaya devam et aşko düşünme boşver belki bu yöntemle bu ay olur 😍😍🤣
İnşaAllah kuzum cidden bariz belirti var geçen hamileliğime benzeyen ama her hamilelik farklı diyorlar

Back
X