Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@000umutlu000 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Demgey3 @miresl A ad000 M melek076 @Safiye19 ucge ucge ve diğer kızlaar naslsınız ay nickleri bile unutmuşum aşkolaaar bu aralar okuyamıyorum hiç yazılanları 🥲 kendimi derslerden geri kalmış öğrenciler gibi hissediyorum neler oldu kimler hamiş kimlerde hamişlik belirtileri var 😍
Dış gebelik tedavim bugun itibariyle bitti canim. Tekrar araniza geldim ama igne ile tedavi oldugum icin 6 ay korunmam gerekiyor. Durumlar suan bu sekilde sen nasilsin nerelerdeydin 😌

Selam kizlar ben geldim 💜 nasilsiniz ?
Hatırlayan bilen arkadaslarim vardir agustos ayinda hamile oldugumu ogrenmistim 5 haftalikken dış gebelik suphesi oluştu ve 7ci haftaya dogru duzgun yukselmeyen beta hcg degerim ve gozukmeyen kese sebebiyle 12 Eylül'de metotreksat denen ilac ile gebelik sonlandi. Bugun kontrolum vardi. Betam hcg degerim 15.83 cikti. Cok sukur bunuda atlattim. 30 yaşındayım 1.5 yillik evliyim ilk gebeligimdi cocuk isteyim var tabikide.😍 Ama doktorum bugun 6 ay korunmami önerdi başından gecen arkadaslar tecrubelerini paylasabilir mi ? 3 veya 4 ay diye okumustum internetten.
Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi Mucizemmm16 Mucizemmm16 Lale95 Lale95 @fnd_50 @iyilikperisi92 @Veziir @Safiye19 @000umutlu000 ve diger canim kızlar cevaplarinizi bekliyorum..
Kuzum benim doktorum 3regl dönemi korunma önerdi ❤️

Aşkilotalarım ben adet oldum,bu ayda gol olmadı 🤣🤣🤣zaten biliyordum olmadığını o yüzden hiç üzülmedim🤣🤣🤣3. Eş paketi ilaçlarim kalıyor onlari içicem ve kendim klomen ovitrelle tedavisi yapicam kendime zaten doktor kadar biliyorum neyi ne zaman yapacagimi, 600tl de doktor ücreti veremem🤣🤣🤣
@miresl @Demgey3 @Cgh @Veziir @bitliKedi Mucizemmm16 Mucizemmm16 @000umutlu000 R Random3 Ginnys Ginnys M melek076 ve diğer kuzular
Umutlar diğer aya kaldı yine bebeğim, napalım 🤷 ben regl olmadım bugün, hiç gecikmez, şaşmaz benim reglim ama niye gelmedi anlamadım, akşama kadar gelir heralde. Tatlım ovitrelle var mı ki elinde? Onları reçetesiz alamazsın.

Dış gebelik tedavim bugun itibariyle bitti canim. Tekrar araniza geldim ama igne ile tedavi oldugum icin 6 ay korunmam gerekiyor. Durumlar suan bu sekilde sen nasilsin nerelerdeydin 😌
Tatlım karışmak gibi olmasın ama ben de dış gebelik geçirdiğimde 3 ay korunma verdi doktor ve çok tanınmış bi prof kendisi. Keza bi arkadaşımız daha 2.kez dış gebelik geçirdi 3 ay korundu ve 3 ayın sonunda hemen hamile kaldı 🥰 zaman kaybetmemen açısından söylüyorum

Tatlım karışmak gibi olmasın ama ben de dış gebelik geçirdiğimde 3 ay korunma verdi doktor ve çok tanınmış bi prof kendisi. Keza bi arkadaşımız daha 2.kez dış gebelik geçirdi 3 ay korundu ve 3 ayın sonunda hemen hamile kaldı 🥰 zaman kaybetmemen açısından söylüyorum
Evet bende hep oyle okumustum forumda ve doktor sitelerinde ama benim ki 6 ay dedi ve bu donemde dogum kontrol hapi icmem gerektigini soyledi kistlerimin küçülmesine destek olurmuş

Umutlar diğer aya kaldı yine bebeğim, napalım 🤷 ben regl olmadım bugün, hiç gecikmez, şaşmaz benim reglim ama niye gelmedi anlamadım, akşama kadar gelir heralde. Tatlım ovitrelle var mı ki elinde? Onları reçetesiz alamazsın.
Evet canim elden ne gelir,hakkimizda hayirlisi böyleymiş demek😊 geç yumurtlamiş ola bilirsin o yüzden gecikiyor her halde
Yok canim elimde yok ama biz reçetesiz ala biliyoruz😅😅 şükür öyle sorun yok

Canim dün sordum bi merkeze 3500 dedi. Bide asilama icin acaba ilk adetliyken mi gitmek gerekiyor yumurta gelistirici falan veriyolarmi ki bende onu merak ediyorum
Kuzu 3 kez yaptırmış biri olarak anlatıyorum. Adetin 3. Günü gidiyorsun doktor yumurta geliştirici ilaç veriyor düzenli olarak hafta da 2-3 kontrole gidiyorsun yumurtaların büyüme durumuna göre çatlatma iğnesi veriyor aşılama günü belirliyor. Aşılama için sabah erken gidiyorsunuz eşin sperm veriyor onlar yıkanıp hazırlanıyor aşılama yapılıyor.
@000umutlu000 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Demgey3 @miresl A ad000 M melek076 @Safiye19 ucge ucge ve diğer kızlaar naslsınız ay nickleri bile unutmuşum aşkolaaar bu aralar okuyamıyorum hiç yazılanları 🥲 kendimi derslerden geri kalmış öğrenciler gibi hissediyorum neler oldu kimler hamiş kimlerde hamişlik belirtileri var 😍
Hoşgeldin canım bizde aynı bildiğin gibi regl bitti değerlendirme yapıyoruz mfk ile 🤗 sen neler yapıyorsun.

Back
X