Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyy canim benim Allah bağışlasın uzun sağlıklı omurler dilerim 🤲❤️
Dış gebelik teshisi koydular bana ama kendisi dusmedi betam surekli artiyordu ama düzensizdi ilac verdiler bana düşmesi icin oda kanser tedavisinde kullanilan bir kemoterapi ilaciymis vücutta depolaniyormus bebek olursa sagligi icin zararli olabilir diye korunma veriyorlar. Cesaret edemem sanirim bir sure 🤔
O zaman doktorun dediği tarihe uyman en doğrusu olur 6 ay dediyse 6 ay önemli olan senin ve bebeğinin sağlıklı olması

Kizlar ben karar aldım. Uygulama takvimimi sildim. Esimlede konustum bundan sonra canimiz istediginde birliktelik olacak. BEbek icin de bu onumuzdeki aylarda asilama yaptirmayi düşünmüyorum. Biraz daha kendimize zaman ayırmayı planlıyorum. Ovulasyon takibi vs almadim reglimin 4. Gunundeyim iki hafta sonra nasip olursa doğu turu planliyoruz eşim ve arkadaşlarla. Sonrasinda cilt bakimi guzellik vs gibi acilan kurslar var onlara katilmayi (hayalim olan guzellik merkezi) acamasamda en azindan bu konular hakkinda bilgi edinmek pratik yapmak istiyorum 🥰

Ya troid ilacını alırken su içtim aşko. Test düşünecek halim de yok geceden beri 100 kere sancıyla uyandım. Kelimenin tam anlamıyla kıvranıyorum. İshal oldum sanırım ya. Ama öyle zırt pırt tuvalet ihtiyacım da gelmiyor cok saçma.

Evet aşko bende dinlediğim bi sohbette duymuştum. Şu hayalhanemin videolarında

Ayy bu devirde telefon almak da zor telefonu koru aşko. Öyle fırlatma öteyi beri 🤣🤣🤣
Kuzum ilacın yan etkisi olabilir mi? Bi baksana prospektüse

Günaydın aşko 😍 kız Allah seniiiii 🤣 valla ufak çaplı değil ben büyük çaplı kalp krizi geçirirdim aşko 🤣🤣 aman aman telefonlara birşey olmasın kızlar sonra buraya giremeyiz 🤣🤣🤣
Aşko cebime koyarken düştü ya takıldı cebime koyarken düzeltmeye çalıştım olmadı diğer elimde derece vardı tutamadım bi sekti sonra hoopp aşağı indim bide çalışmıyo ayy ben bittim dedim ama neyseki çok şükür yaşıyo🤣🤣🤣 benden sonra oda merdivenlerin tadına baktı🤣🤣🤣

Bende gördüm hemde efektsiz olanda gördüm kuzummmm 🥰 ay hayırlısı olsun n aglıcammm simddiiii ❤️ Rabbim saglıklı sekilde kucagına almayı da nasip etsin. Hemen kan mı versen yada testi 2 gün sonra tekrarlayıp Koyulasma sına göre mi kan versen 🥰 ay napıcaz simdi kız heyecan sardı heryerimi 😂 ay sanki benim testim böyle cıkmıs gibi sevindim ❤️

Aşko cebime koyarken düştü ya takıldı cebime koyarken düzeltmeye çalıştım olmadı diğer elimde derece vardı tutamadım bi sekti sonra hoopp aşağı indim bide çalışmıyo ayy ben bittim dedim ama neyseki çok şükür yaşıyo🤣🤣🤣 benden sonra oda merdivenlerin tadına baktı🤣🤣🤣
Ay iyi bari aşko sağlammış telefon birşey olmamış normalde parçalarına ayrılırdı 🤣🤣 insanın kalbi ağzına gelir ya şimdi gülüyoruz ama o an neler yaşamışsındır kuzum beniiimmm bir daha olmaz inşallah 😘😘
Demgey3 Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ M Mavimiresl Lale95 Lale95 R raainbow R Random3 Veziir Veziir ve diğer kızçelerim söküldüm sonunda hemde bildiğiniz kan boşaldı bugün 3. Günüm ikinci gün gibi yataktan kalkar kalkmaz fırtladı 🤣
Yaaaaa vicdansız kırmızılar 😤😤😤 neyse aşko en azından sökülmüşsün ya rahatlamışsındır ❤️ Umutlarımız artık ekime kaldı inşallah hayırlı haberi ekimde alacağız senden 😘❤️❤️

Ay iyi bari aşko sağlammış telefon birşey olmamış normalde parçalarına ayrılırdı 🤣🤣 insanın kalbi ağzına gelir ya şimdi gülüyoruz ama o an neler yaşamışsındır kuzum beniiimmm bir daha olmaz inşallah 😘😘

Yaaaaa vicdansız kırmızılar 😤😤😤 neyse aşko en azından sökülmüşsün ya rahatlamışsındır ❤️ Umutlarımız artık ekime kaldı inşallah hayırlı haberi ekimde alacağız senden 😘❤️❤️
Vallaha bi süre kalbim ağzımda attı🤣🤣🤣🤣 neyse şükür düzeldi aşko şimdi japon yapıştırıcı alıp ekranı sağlamlaştırıcam bugün 🤷🏻‍♀️😂
Umut falan etmeyi bırakıyoring aşko çok yoruldum ya😕

Ayy valla ne biliyim aşko 🙄 sağlık olsun napalim bugün çok ağrım var dün yoktu ya ayy pes etcem gibi artık ya çok yoruldum aşko
Çok iyi anlıyorum seni bebeğim burada hepimizin yorulduğu pes etmeyi düşündüğü çok zaman oluyor ama pes etme zamanı değil daha fazla emek verip takdiri Allah’a bırakma zamanı umudumuzu yitirmeyeceğiz ve her ay umutlarlar yeniden başlayacağız bebişler illa ki gelecekler sağlıklı gelsinler de hayırlı zamanda gelsinler bebeğim çok yakında gelecekler inanıyorum ❤️❤️ O minicik elleri ayakları minicik yüzlerini düşün onların sana aşkla baktığını düşün aşko daha da çok istersin bırak pes etmeyi 😘😘❤️

Kızlarrr helööğğğğ dr dan çıktım kromozom testleri temiz çok şükür. Pıhtılaşmada da 2 gende mutasyon var kan sulandırıcı hergün iç dedi ve de gebeliği öğrenir öğrenmez gel karından iğne başlayacağız dedi.
Kızımda neden sorun yaşamadım dedim yolda yürürken yanından geçen arkadaşını görmemen gibi bir şey dedi rastlamamışlar dedi.. Allah’ın mucizesi işte ne diyim
Bir adet miyomun var ama önemsiz bir yerde dedi
Bu arada korunmasız birliktelik oldu ya bugün 5. Gün alttan muayenenin bir etkisi olur mu acaba?
Tişikkirlir…
M Mavimiresl R Random3 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Mucizemmm16 Mucizemmm16 Lale95 Lale95

Vallaha bi süre kalbim ağzımda attı🤣🤣🤣🤣 neyse şükür düzeldi aşko şimdi japon yapıştırıcı alıp ekranı sağlamlaştırıcam bugün 🤷🏻‍♀️😂
Umut falan etmeyi bırakıyoring aşko çok yoruldum ya😕
Kız deliiii Japon yapıştırıcı nasıl sürcen iyice kötü olursaaaağ🤣🤣🤣 aaaa bak kızarım sana böyle hemen vazgeçecek misin Bu yolda sen bize destekçisin topiğimizin sahibi bile sensinnnn olur mu hiç vazgeçmek kaç sene deneyenler var aşko çocuğun olmuyor da değil maşallah bir tane kızın var olmasa sorun olsaydı oda olmazdı zamanını bekliyorlar işte kuzum biraz nazlılar bizde anneleri olarak nazlarını çekeceğiz mecbur ❤️❤️

Back
X