- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 63
- 36
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #15.781
Ben ben

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ben
O zaman doktorun dediği tarihe uyman en doğrusu olur 6 ay dediyse 6 ay önemli olan senin ve bebeğinin sağlıklı olmasıOyy canim benim Allah bağışlasın uzun sağlıklı omurler dilerim
Dış gebelik teshisi koydular bana ama kendisi dusmedi betam surekli artiyordu ama düzensizdi ilac verdiler bana düşmesi icin oda kanser tedavisinde kullanilan bir kemoterapi ilaciymis vücutta depolaniyormus bebek olursa sagligi icin zararli olabilir diye korunma veriyorlar. Cesaret edemem sanirim bir sure![]()
Hafif gölge gibi gördüm ama belli belirsiz
Kuzum ilacın yan etkisi olabilir mi? Bi baksana prospektüseYa troid ilacını alırken su içtim aşko. Test düşünecek halim de yok geceden beri 100 kere sancıyla uyandım. Kelimenin tam anlamıyla kıvranıyorum. İshal oldum sanırım ya. Ama öyle zırt pırt tuvalet ihtiyacım da gelmiyor cok saçma.
Evet aşko bende dinlediğim bi sohbette duymuştum. Şu hayalhanemin videolarında
Ayy bu devirde telefon almak da zor telefonu koru aşko. Öyle fırlatma öteyi beri![]()
Aşko cebime koyarken düştü ya takıldı cebime koyarken düzeltmeye çalıştım olmadı diğer elimde derece vardı tutamadım bi sekti sonra hoopp aşağı indim bide çalışmıyo ayy ben bittim dedim ama neyseki çok şükür yaşıyoGünaydın aşkokız Allah seniiiii
valla ufak çaplı değil ben büyük çaplı kalp krizi geçirirdim aşko
aman aman telefonlara birşey olmasın kızlar sonra buraya giremeyiz
![]()
Tamda sana yazdımDemgey3
_Umutlu_Pozitif_ M Mavimiresl
Lale95 R raainbow R Random3
Veziir ve diğer kızçelerim söküldüm sonunda hemde bildiğiniz kan boşaldı bugün 3. Günüm ikinci gün gibi yataktan kalkar kalkmaz fırtladı
![]()
Gördüümmm
Günaydın aşkım ❤
Kuzum ben görüyorum var çizgi
Bende gördüm hemde efektsiz olanda gördüm kuzummmm
Ay iyi bari aşko sağlammış telefon birşey olmamış normalde parçalarına ayrılırdıAşko cebime koyarken düştü ya takıldı cebime koyarken düzeltmeye çalıştım olmadı diğer elimde derece vardı tutamadım bi sekti sonra hoopp aşağı indim bide çalışmıyo ayy ben bittim dedim ama neyseki çok şükür yaşıyobenden sonra oda merdivenlerin tadına baktı
![]()
Yaaaaa vicdansız kırmızılarDemgey3
_Umutlu_Pozitif_ M Mavimiresl
Lale95 R raainbow R Random3
Veziir ve diğer kızçelerim söküldüm sonunda hemde bildiğiniz kan boşaldı bugün 3. Günüm ikinci gün gibi yataktan kalkar kalkmaz fırtladı
![]()
Ayy valla ne biliyim aşkoTamda sana yazdımbizim hangi umutlandığımız çıkacak acaba
neyse nasip ekime bakalım inşallah
![]()
Günaydın aşkımm asıl sen nasılsın nasıl oldun bebeğim hafifledi mi biraz daha?
Vallaha bi süre kalbim ağzımda attıAy iyi bari aşko sağlammış telefon birşey olmamış normalde parçalarına ayrılırdıinsanın kalbi ağzına gelir ya şimdi gülüyoruz ama o an neler yaşamışsındır kuzum beniiimmm bir daha olmaz inşallah
Yaaaaa vicdansız kırmızılarneyse aşko en azından sökülmüşsün ya rahatlamışsındır
Umutlarımız artık ekime kaldı inşallah hayırlı haberi ekimde alacağız senden
![]()
Çok iyi anlıyorum seni bebeğim burada hepimizin yorulduğu pes etmeyi düşündüğü çok zaman oluyor ama pes etme zamanı değil daha fazla emek verip takdiri Allah’a bırakma zamanı umudumuzu yitirmeyeceğiz ve her ay umutlarlar yeniden başlayacağız bebişler illa ki gelecekler sağlıklı gelsinler de hayırlı zamanda gelsinler bebeğim çok yakında gelecekler inanıyorumAyy valla ne biliyim aşkosağlık olsun napalim bugün çok ağrım var dün yoktu ya ayy pes etcem gibi artık ya çok yoruldum aşko
Kız deliiii Japon yapıştırıcı nasıl sürcen iyice kötü olursaaaağVallaha bi süre kalbim ağzımda attıneyse şükür düzeldi aşko şimdi japon yapıştırıcı alıp ekranı sağlamlaştırıcam bugün
Umut falan etmeyi bırakıyoring aşko çok yoruldum ya![]()