Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrr helööğğğğ dr dan çıktım kromozom testleri temiz çok şükür. Pıhtılaşmada da 2 gende mutasyon var kan sulandırıcı hergün iç dedi ve de gebeliği öğrenir öğrenmez gel karından iğne başlayacağız dedi.
Kızımda neden sorun yaşamadım dedim yolda yürürken yanından geçen arkadaşını görmemen gibi bir şey dedi rastlamamışlar dedi.. Allah’ın mucizesi işte ne diyim
Bir adet miyomun var ama önemsiz bir yerde dedi
Bu arada korunmasız birliktelik oldu ya bugün 5. Gün alttan muayenenin bir etkisi olur mu acaba?
Tişikkirlir…
@miresl @Random3 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Mucizemmm16 Mucizemmm16 Lale95 Lale95
Ayy Kuzum bak korktuğun gibi olmadı işte 😍❤ çok şükür kuzum çok sevindim iyi olmana ❤❤ olmaz bebeğim zannetmiyorum bişey olucağını içini ferah tut❤🤗😘

Kız deliiii Japon yapıştırıcı nasıl sürcen iyice kötü olursaaaağ🤣🤣🤣 aaaa bak kızarım sana böyle hemen vazgeçecek misin Bu yolda sen bize destekçisin topiğimizin sahibi bile sensinnnn olur mu hiç vazgeçmek kaç sene deneyenler var aşko çocuğun olmuyor da değil maşallah bir tane kızın var olmasa sorun olsaydı oda olmazdı zamanını bekliyorlar işte kuzum biraz nazlılar bizde anneleri olarak nazlarını çekeceğiz mecbur ❤️❤️
12 sene önceydi aşko sonrasında olmadı ki zaten 🙄 olmuyo işteeğğ topiği başkasına devredemiyoz mu 🤣🤣
Bebeğim burdayım zaten gitmem bi yere yanınızdayım her zaman ❤❤ ama bırakıyoring valla üzülüyorum artık ya 😕

12 sene önceydi aşko sonrasında olmadı ki zaten 🙄 olmuyo işteeğğ topiği başkasına devredemiyoz mu 🤣🤣
Bebeğim burdayım zaten gitmem bi yere yanınızdayım her zaman ❤❤ ama bırakıyoring valla üzülüyorum artık ya 😕
Aşko üzülüyoruz diye hepimiz bırakırsak kim doğurcak bebişleri🫢🫢🫢 çok takmadan ilerlememiz gerekiyor

Bende gördüm hemde efektsiz olanda gördüm kuzummmm 🥰 ay hayırlısı olsun n aglıcammm simddiiii ❤️ Rabbim saglıklı sekilde kucagına almayı da nasip etsin. Hemen kan mı versen yada testi 2 gün sonra tekrarlayıp Koyulasma sına göre mi kan versen 🥰 ay napıcaz simdi kız heyecan sardı heryerimi 😂 ay sanki benim testim böyle cıkmıs gibi sevindim ❤️
Kuzum sorma bende çok heyecanlandım vallahi yaa ellerim falan titredi görünce 🥰 Amin kuzum 2 gün sonra tekrarlıcam testi sendende aynı şeyi bekliyorum en yakın zamanda 🥰

Kizlar ben karar aldım. Uygulama takvimimi sildim. Esimlede konustum bundan sonra canimiz istediginde birliktelik olacak. BEbek icin de bu onumuzdeki aylarda asilama yaptirmayi düşünmüyorum. Biraz daha kendimize zaman ayırmayı planlıyorum. Ovulasyon takibi vs almadim reglimin 4. Gunundeyim iki hafta sonra nasip olursa doğu turu planliyoruz eşim ve arkadaşlarla. Sonrasinda cilt bakimi guzellik vs gibi acilan kurslar var onlara katilmayi (hayalim olan guzellik merkezi) acamasamda en azindan bu konular hakkinda bilgi edinmek pratik yapmak istiyorum 🥰
Oohh en güzelini yaparsın bebeğim ❤❤❤ inşallah hayalini de gerçekleştirebilirsin bebeğim 🤲🏻🤲🏻❤❤ şu hayatta herşey mümkün yeterki sen iste Rabbim nasip edicektir❤❤❤

Günaydın aşkımm asıl sen nasılsın nasıl oldun bebeğim hafifledi mi biraz daha? 🌸
Sağol aşko bugün bir tık daha iyiyim burnum açık en azından yani daha rahat nefes alabiliyorum onun dışında benden WC’de yine peçeteye hafif leke geldi az önce acaba adet mi olcam🫢😳

Kuzum sorma bende çok heyecanlandım vallahi yaa ellerim falan titredi görünce 🥰 Amin kuzum 2 gün sonra tekrarlıcam testi sendende aynı şeyi bekliyorum en yakın zamanda 🥰
İnşaAllah 4 Ekim pazartesiye kadar adet olmazsam bende yapıcam kuzumm. Çünkü suan ben de adet gibi. Belirtiler var özellikle cok kuruyum hiç akıntım yok 😏

Sağol aşko bugün bir tık daha iyiyim burnum açık en azından yani daha rahat nefes alabiliyorum onun dışında benden WC’de yine peçeteye hafif leke geldi az önce acaba adet mi olcam🫢😳
Ağrın var mı aşko bide ikinci bebende tutunuyomuş ikiz doğuruyomuşsun bi taşla iki kuş 🤭😍😍😍

Kızlarrr helööğğğğ dr dan çıktım kromozom testleri temiz çok şükür. Pıhtılaşmada da 2 gende mutasyon var kan sulandırıcı hergün iç dedi ve de gebeliği öğrenir öğrenmez gel karından iğne başlayacağız dedi.
Kızımda neden sorun yaşamadım dedim yolda yürürken yanından geçen arkadaşını görmemen gibi bir şey dedi rastlamamışlar dedi.. Allah’ın mucizesi işte ne diyim
Bir adet miyomun var ama önemsiz bir yerde dedi
Bu arada korunmasız birliktelik oldu ya bugün 5. Gün alttan muayenenin bir etkisi olur mu acaba?
Tişikkirlir…
@miresl @Random3 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Mucizemmm16 Mucizemmm16 Lale95 Lale95
Hellööğ bebeeğim, çok şükür 🤲🏻🤲🏻 demiştik sana kendini yipratma diye,igneyle hall olan bir şey, inşaallah bu atdığınız gol olur🤪🤪🤪çaktırmadan gebe kalırsın.
Altdan muayenenin de hiç bir zarari yok merak etme

Olmuyo işte olur mu bebeğiiiiimmm eğer yorulduysan bi doktora git kuzum detaylı baksınlar belki ilaç kullanırsın hemen hamile kalırsın lütfen bırakıyorum felan deme ya sen bırak ben bırakayım eee ne zaman doğacak bu çocuklar 😥😥 biz yanımızda yorulmuş bırakmış birini istemiyoruz aşko silkelen ve kendine gel sen Bihter ziyagilsin saçmalamağğğğ🤣🤣😍❤️❤️

Back
X