- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #15.981
Tamamdır insallah
Sen yarın ve ertesi günü ilişki olarak değerlendir mutlaka , rica ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen yarın ve ertesi günü ilişki olarak değerlendir mutlaka , rica ederim
Bende lacoste asigiyim chloe love da lacoste la cok benziyor kokusu. Diger kokulari hic bilmiyorum kuzumLacoste favorimchloe love kullanmadim ama chloe nomade
Sitrus kokularindan Versace versense,bide
Chanel Mademoiselle Leau Prive bayiliyorummmm![]()
Bunu tanımıyorum aşkoBak datlum bunları söylüyomm
Ayy bunu işte gözüm ısırıyo bir yerden aşko çok tanıdık geliyo şişesi ❤Favorimmmmm![]()
Bence gerek kalmıycak aşko onaAynen aşko napalım olursa da olmazsada nasip diyorum artık gittim aşko 9 ay önce korunmayı bıraktığım gibi ilk ay gittim çocuk düşünüyorum genel kontrol amaçlı geldim dedim ultrasonla baktı kan aldı herşey iyi folikasit yazıyorum dedi var dedim ben kullanıyorum dedim tamam öyleyse folikasit dışında bişey kullanmana gerek yok 1 sene olmazsa o zaman gel detaylı bakarız demişti
Anlamadm söylemiyorDeğeri öğrenmek istiyorum demedin mi aşko ne saçma neden söylemiyolar
Çokkk gölge vardı canm akşamına biraz daha nettiM mucizeOldu kuzu sen evde idrar yapmismiydin test olarak ne cikmisti
Aşko testin varsa yapsanaağAnlamadm söylemiyor
Ya benden sanki smear da aldı çünkü ilkin onu yaptı 2. Sinde ultrason baktı iki şeyle içeri girdi yani acaba onun bir etkisi olur mu? Hem istiyorum hem istemiyorum ya.bitliKedi kuzum okudum dönemedim cok yogunum. Yumurta kontrolu yapmislardi banada yumurtlama sonrasi. Bebek olusursa zarar olmuycagini düşünüyorum sonucta ilk kontrolleride vajinal yapiyolar gebelikte. Sen ne olur olmaz basla kan sulandiricilara. Bide erken gebelik al bata yakin bakarsin erken gidersin en azindan bebis varsa insallah vardir
![]()
Yaptım canm aslında dr atamadan önce gidip test aldım çıkmadı bende su falan içmiştim belki ondandır dedim hatta gruba attım yok galiba diye. Neyse Ya aslında kendime eziyet ettim ben dr çok yüksek şansı deyince o beni aşırı ümitlendirmişti çünkü doktora gitmeden önce clearblue falan yapmıştım geç silik çıkmıştı ya onlarda üstüne eklendi .Aşko testin varsa yapsanaağ
kan almıyorlarki idrar sadece 6 ekime gün verdi bakalım idrarda çıkınca bide kan alayım dermi bilmiyorım.Canım isnhaAllahhh busefer o kötü şeyleri yaşamiycaksin Allah'ın izniyle .. kan verdin miydi gülüm ?
Mutlaka yaz bana yaptıklarını
Yaptım teyzesi attım gördün müGinnys test yaptinmi bugun
Yaaa cok güzellYaptım teyzesi attım gördün mü
Yaa canım benim sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al inşallah aşkoYaptım teyzesi attım gördün mü
Kuzum smear icin sürüntü aliyor sknti yapma derinden zarar verecek bisey degil. Ya sen oluruna birak bebek gelecekse zaten seni dinlemez o vaktini zamanini iyi biliyor. Bak olmadiktan sonrada olmuyo iste planli yapmaya kalkinca ya cok gecikiyor yada biseyler doğru gitmiyor bence herseyi oluruna birakYa benden sanki smear da aldı çünkü ilkin onu yaptı 2. Sinde ultrason baktı iki şeyle içeri girdi yani acaba onun bir etkisi olur mu? Hem istiyorum hem istemiyorum ya.![]()
Canım hayırlı olsun çok sevindimYaptım teyzesi attım gördün mü
Doğru söylüyorsun canım çoookkk haklısınKuzum smear icin sürüntü aliyor sknti yapma derinden zarar verecek bisey degil. Ya sen oluruna birak bebek gelecekse zaten seni dinlemez o vaktini zamanini iyi biliyor. Bak olmadiktan sonrada olmuyo iste planli yapmaya kalkinca ya cok gecikiyor yada biseyler doğru gitmiyor bence herseyi oluruna birak