Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ahahahah ay hayal ettmde öyle yakalandığımızı karnıma ağrılar girdi
Etme etme ben düşünemiyorum bile gözgöze gelsek adamların yüzündeki hayat kırıklığını görüp telaşlanıp kovanın içine otursak yedi düvel bir araya gelse bizi toparlayamaz

Adam evdeyken yaparmıyım kız aklını yitirir şiirler yazdığım kadın Buhara atıyor kendini ne hale geldi bu diye evet en son bahçede maydonozların içinde ultrasona girer
Sana yeni şarkı buldum aşko şiir diyince maydanoz tarlsındaa bi kadın gördüm aşk sanıptaa soyunup korkusuzcaaa diye devam edem bir şrkı düzenledim

Etme etme ben düşünemiyorum bile gözgöze gelsek adamların yüzündeki hayat kırıklığını görüp telaşlanıp kovanın içine otursak yedi düvel bir araya gelse bizi toparlayamaz
Ahahahahahha kız adamı uyandrcam kahkaha atcam diye şimdi yanan dötümüzemi yanalmm adamlarn gözünde hayal kırıklıgınamı yoksa doktora bu durumu anlatmaya çalşmayamı

Yavrum dur bunuda söylemeden geçemicem size pko olan varsa aranızda mutlaka inofolic combi kullansın ben bu ay onu kullandım birde
Pko yok diye düşünüyorum heralde Ya olsa söylerdi doktor ultrasonda yada kanda anlaşılıyor mu bu baktığında hiç bişey demedi bu konuda herşey iyi demiştide pko ile ilgili o yüzden çok bilgim yok açıkçası

Ahahahahahha kız adamı uyandrcam kahkaha atcam diye şimdi yanan dötümüzemi yanalmm adamlarn gözünde hayal kırıklıgınamı yoksa doktora bu durumu anlatmaya çalşmayamı
Doktorla eşler bir olur tımarhaneye yatırılırız heh alın size buluşma görüşme çok istiyorduk Ya görüştük şimdi ne halt yicez deriz

Peki bu durumu gören bebe gelmiyorum diye utanırmı hiç sanmam doğunca anlat anan senin için neler yaptı maydanoz suyunamı oturmadı kafasndan mı dökmedi diye seni dokuz ay krnmda taşıdımın üst levelı
Ne üst leveli ya bayağı level üstüne level atlayacağız hakkımız ya eskiler ceket atmayla hamiş kalıp taşıdık doğurduk diyordu biz neler çekiyoruz ah bi gelsinler hayırlısıyla bu günleri ezberleyecekler gün gün ay ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…