- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #16.201
Ozaman yoktur heralde ben yumurtalıktan kist aldırdım içine kadar girdiler ameliyattan bir kaç ay sonra esmada girdim hiç bir sorun bişey saptanmadı olsa görürdü heralde dimi doktor gözlüksüzdü ama normalde gözlük kullanıyor mu bilmiyorum o kadar güvenim kalmadı çoğuna ahahhahaYumurtalıklarda oluyor genelde
Evet kuzum maydonoz süt buharına oturma mevzusuKızlarrrr ben geldiiiimmm misafirlikteydiiimmm giremedim ama bi maydonoz mevzusu geçiyor anladığım kadarıyla sırada ne var ne yapıyoruz anlatın bakalımaşkolar ben ikinci kez yumurtluyorum galiba inanılmaz kasık ağrım ve akıntım varrrr Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow sevdaluk1911
Gece gece yine coşmuşsunuz aşko okumaya çalışıyorumAşko bende şimdi seni etiketliycektim aşkom nerdesin acayip makara dönüyo az geri gir oku
Tamam bebeğim teşekkür ederim ❤❤Kuzum folik asit ama bence çok iyi folik asit aynı zamanda yumurtalık kalitesi arttırıyor
Okuycam aşko sizde okuyun beniiiSen Allah için buhara oturmadan önce bi kendini oku üfle olur mukazasız belasız inşallah
ŞahaneKızlarrrr ben geldiiiimmm misafirlikteydiiimmm giremedim ama bi maydonoz mevzusu geçiyor anladığım kadarıyla sırada ne var ne yapıyoruz anlatın bakalımaşkolar ben ikinci kez yumurtluyorum galiba inanılmaz kasık ağrım ve akıntım varrrr Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow sevdaluk1911
HahahaOzaman yoktur heralde ben yumurtalıktan kist aldırdım içine kadar girdiler ameliyattan bir kaç ay sonra esmada girdim hiç bir sorun bişey saptanmadı olsa görürdü heralde dimi doktor gözlüksüzdü ama normalde gözlük kullanıyor mu bilmiyorum o kadar güvenim kalmadı çoğuna ahahhahaişin şakasını geçiyorum sağol kuzum bilgilendirdiğin için aydınlattın hepimizi
Kız he yaa şuna bi çözüm olsaydıHe vallaha burda zor oluyo yazması hahahhahha
Bak ne dicem biz hiç ceket atmayı denemedik hikmet cekettemi acaba yaNe üst leveli ya bayağı level üstüne level atlayacağız hakkımız yaeskiler ceket atmayla hamiş kalıp taşıdık doğurduk diyordu biz neler çekiyoruz ah bi gelsinler hayırlısıyla bu günleri ezberleyecekler gün gün ay ay
Etiketle bebeğim muhakkak sonra da bebişini ekleyeyim yuvarlansın buralarda ❤❤Kuzum şimdilik öyle gözüküyor bakalım nasip olursabugün çatlamam üzerinden 9. Günümdü içimden bi ses test yap dedi yaptım silik çıktı bakalım nasip cumartesi tekrar yapıcam
Hııı buluruuzz aşko buluruz kocasız spermsiz boş yumurta kendi kendinimi doldurcakAhahahah yatırılırız vallakız orda toplu tedaviler buluruz biz kendimize heee topic mopic uğraşmayz
Hoşgeldin aşkoo napalım gece delirmeleriKızlarrrr ben geldiiiimmm misafirlikteydiiimmm giremedim ama bi maydonoz mevzusu geçiyor anladığım kadarıyla sırada ne var ne yapıyoruz anlatın bakalımaşkolar ben ikinci kez yumurtluyorum galiba inanılmaz kasık ağrım ve akıntım varrrr Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow sevdaluk1911
Pko yok ama bende sırf meraktan kullandım geçen ay günde 1 taneYavrum dur bunuda söylemeden geçemicem size pko olan varsa aranızda mutlaka inofolic combi kullansın ben bu ay onu kullandım birde
Ooff ayy karnım ağrıdı gülmektenKız he yaa şuna bi çözüm olsaydı
Bak ne dicem biz hiç ceket atmayı denemedik hikmet cekettemi acaba yakocama şey desem sne ceket giy bidahakine hikmet cekette olabilir kafayı yedim diye atarmı beni sokağa
Aaaa çok mantıklı bi gün düğüne gidiyoruz diyip takıp elbise giydirsek sonra ay yok gözüme çok cazip geldin boşver düğünü deriz olmaz mı maksat ceket giydirmek olsun deliliğimizi göstermedenKız he yaa şuna bi çözüm olsaydı
Bak ne dicem biz hiç ceket atmayı denemedik hikmet cekettemi acaba yakocama şey desem sne ceket giy bidahakine hikmet cekette olabilir kafayı yedim diye atarmı beni sokağa
Toplanıp okucaz merak etme aen yakma kendini yeterOkuycam aşko sizde okuyun beniii
Hııı buluruuzz aşko buluruz kocasız spermsiz boş yumurta kendi kendinimi doldurcakay yatırılmışız gibi bi boşluğa düştüm çıkarın beni burdan ahahahaha
Ahahah geldim aşko ama hemen ekşına geçiyorum bennnnŞahanedeğerlendir aşko kaçırma bırak şimdi misafirliği çıkma evden adamıda eve kilitle hoşgeldin tam seni etiketlicektim ekşındamısın sesin çıkmıyor diye ♡ kalbe resmen
Ooff kombo yapcam hemide ne komboHoşgeldin aşkoo napalım gece delirmelerimaydanoz buharına oturmak iyi geliyormuş aşko dene istersen ama sen Mucizemmm16 gibi buharına oturup suyunu için maydanozu kafandan aşağı dökmeui falan düşünme o kombo yapmaya niyetlendi nee hemen değerlendir o zaman boş geçme
Amaaan aşko böyle olmaz ki herşeyi aleni yapamayız bahanelerle falan belli etmedenOoff ayy karnım ağrıdı gülmektenceketi alıp biz kendi kendimizin üstüne atalım hikmet ceketteyse eğer
Ayyy inşallah kuzummm sağlıkla inşallahEtiketle bebeğim muhakkak sonra da bebişini ekleyeyim yuvarlansın buralarda ❤❤
Evet bende günde 1 tane kullandımPko yok ama bende sırf meraktan kullandım geçen ay günde 1 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?