Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ooff ayy karnım ağrıdı gülmekten ceketi alıp biz kendi kendimizin üstüne atalım hikmet ceketteyse eğer
Aaaa çok mantıklı bi gün düğüne gidiyoruz diyip takıp elbise giydirsek sonra ay yok gözüme çok cazip geldin boşver düğünü deriz olmaz mı maksat ceket giydirmek olsun deliliğimizi göstermeden
Ahahahahha ya ikinizinde saçmalama demeden peşimden gelmeniz deneyelim bunuda deneyelm ne kaybederizki hayatımızda ceketli ekşında oldu deriz

Ahahah geldim aşko ama hemen ekşına geçiyorum bennnn yine gidiyorum ama gelirim hemen bebeğiiiimmm
Hemen gelme aşko lütfen acele etme yolunu bulsunlar biz burdayız kaçmıyoruz ama onlar sarhoş gibi yolu hemen kaybediyor rotayı oluştur navigasyonu aç haritalandırmanın doğru olduğuna emin ol tam konum nokta atış oleeey alkışşşşş

Ahahahahha ya ikinizinde saçmalama demeden peşimden gelmeniz deneyelim bunuda deneyelm ne kaybederizki hayatımızda ceketli ekşında oldu deriz
Dimi dimi deli deliyi görünce deyneğini saklarmış bizde oda yok hemen katılıyoruz birbirimize ahahaha tamamdır ozaman napıyoruz açıklıyorum şimdi adet bitimi maydonoz buharına oturup tam o gün adamlara takım elbise giydirip ama detaya dikkat bakın ceket muhakkak olcak şekilde çünkü havalar soğudu sonra ekşın dikşııın

Yok yok bizde değnek saklamada yok
Önümüz ayın ekşın planı hazır bizim önümüz ay düğünde var benm adet sonrasına denk geliyor tam ben o gece ceketle kocamı avlamaya çıkıyorum o zaman

Üstüme aticam buhara otururken
Çok zekice aman Allahım biz bu saatte bu kadar fikri nasıl üretiyoruz dahi olduk
Bişey diyimmi bizim bebeler anaları deli diyede gelmiyor olabilir hani ben olsam ceketten medet uman anneyi bi düşünürdm
Bizi bu duruma getiren o gelmeyen bebişler değil mi gelenimde kurtulsunlar bari derler belki sınırları zorlayalım

Bakalım bu ay ne folik asit ne bişey kullannıyorum neler olacak ayın 7 sinde kadın doğum randevum var bir baksın bakalkm ne diyecek yumurtlamada o zamanlara denk gelecek zaten
Hadi hayırlısıyla yumurta büyüklüğünü söylüyor bazıları ilişki önerisinde bulunuyor ozamanlar ama sen gidince sor yinede boyutları nasıl çatlamaya yakın mı falan die

Yok yok bizde değnek saklamada yok
Önümüz ayın ekşın planı hazır bizim önümüz ay düğünde var benm adet sonrasına denk geliyor tam ben o gece ceketle kocamı avlamaya çıkıyorum o zaman
maşallah plan tıkırında gitsin inşallah aşko ahahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…