- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #16.221
Ooff ayy karnım ağrıdı gülmektenceketi alıp biz kendi kendimizin üstüne atalım hikmet ceketteyse eğer
Ahahahahha ya ikinizinde saçmalama demeden peşimden gelmenizAaaa çok mantıklı bi gün düğüne gidiyoruz diyip takıp elbise giydirsek sonra ay yok gözüme çok cazip geldin boşver düğünü deriz olmaz mı maksat ceket giydirmek olsun deliliğimizi göstermeden
Tamam anlaştukToplanıp okucaz merak etme aen yakma kendini yeter
dur dur daha yatırmadılar şimdilik burdayız buharda yakalanmadkça yatırmazlar bizi
Hemen gelme aşko lütfenAhahah geldim aşko ama hemen ekşına geçiyorum bennnnyine gidiyorum ama gelirim hemen bebeğiiiimmm
Ceketide al yanına unutmaOoff kombo yapcam hemide ne kombo
Bebek için her yola geliriz aşko asla pes etmek yok her yol mübahAhahahahha ya ikinizinde saçmalama demeden peşimden gelmenizdeneyelim bunuda deneyelm ne kaybederizki hayatımızda ceketli ekşında oldu deriz
Bişey diyimmi bizim bebeler anaları deli diyede gelmiyor olabilirBebek için her yola geliriz aşko asla pes etmek yok her yol mübah
Allah seni ahahahahah kahkaha attm kocam kovacak beni az kaldıÜstüme aticam buhara otururken
Dimi dimi deli deliyi görünce deyneğini saklarmış bizde oda yok hemen katılıyoruz birbirimize ahahahaAhahahahha ya ikinizinde saçmalama demeden peşimden gelmenizdeneyelim bunuda deneyelm ne kaybederizki hayatımızda ceketli ekşında oldu deriz
Ondan mı bilmiyorum ama benim sürekli kasıklarımda bi ağrı oldu geçen ay özellikle sağ kasığımdaEvet bende günde 1 tane kullandım
Adamların şeycikleri körse bizim suçumuz mu he heBişey diyimmi bizim bebeler anaları deli diyede gelmiyor olabilirhani ben olsam ceketten medet uman anneyi bi düşünürdm
Belki kaliteli yumurta üretiyordur canım bilemiyorum ki tamOndan mı bilmiyorum ama benim sürekli kasıklarımda bi ağrı oldu geçen ay özellikle sağ kasığımda
Bencede cok mantıklıAllah seni ahahahahah kahkaha attm kocam kovacak beni az kaldıo değilde mantıklıda geldi bana bu
Yok yok bizde değnek saklamada yokDimi dimi deli deliyi görünce deyneğini saklarmış bizde oda yok hemen katılıyoruz birbirimize ahahahatamamdır ozaman napıyoruz açıklıyorum şimdi adet bitimi maydonoz buharına oturup tam o gün adamlara takım elbise giydirip ama detaya dikkat bakın ceket muhakkak olcak şekilde çünkü havalar soğudu sonra ekşın dikşııın
Bakalım bu ay ne folik asit ne bişey kullannıyorum neler olacakBelki kaliteli yumurta üretiyordur canım bilemiyorum ki tam
Çok zekice aman Allahım biz bu saatte bu kadar fikri nasıl üretiyoruz dahi oldukÜstüme aticam buhara otururken
Bizi bu duruma getiren o gelmeyen bebişler değil mi gelenimde kurtulsunlar bari derler belki sınırları zorlayalımBişey diyimmi bizim bebeler anaları deli diyede gelmiyor olabilirhani ben olsam ceketten medet uman anneyi bi düşünürdm
Hadi hayırlısıyla yumurta büyüklüğünü söylüyor bazıları ilişki önerisinde bulunuyor ozamanlar ama sen gidince sor yinede boyutları nasıl çatlamaya yakın mı falan dieBakalım bu ay ne folik asit ne bişey kullannıyorum neler olacakayın 7 sinde kadın doğum randevum var bir baksın bakalkm ne diyecek yumurtlamada o zamanlara denk gelecek zaten
Kız zaten horul horul uyuyor yanmda dürtüp ben burda maydanoz suyuna ceketle oturcam senin şeyciklerinin gözüne tüküreyim diyesim geliyorda susuyomAdamların şeycikleri körse bizim suçumuz mu he he
Ne olur yapsak yaniAmaaan aşko böyle olmaz ki herşeyi aleni yapamayız bahanelerle falan belli etmeden
Yok yok bizde değnek saklamada yok
Önümüz ayın ekşın planı hazır bizim önümüz ay düğünde var benm adet sonrasına denk geliyor tam ben o gece ceketle kocamı avlamaya çıkıyorum o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?