Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay kuzum senin bebiş ne kadar erken göstermiş kendiniiii benim sanmıyorum o kadar erken çıkmaz benimde döngünün 12. Günü yumurtlama oldu aynı neredeyse seninkiyle
Canım benim çiş sayımın artması özellikle geceleri ve de akıntımın neredeyse tamamen kesilmesi 3 gebelikte de ilk belirtilerimde o yüzden erken öğrendim bakalım eğer içeri kaçak olduysa tam yumurtlamaya denk geldi işte ben kasım aralık derken nasip ekimde mi göreceğiz. İnşallah hayırlı güzel sevinçli haberler verirsin bize tatlım

Çok bulanık ama pik diyorum yeşil taraf mı t çizgisi eğer öyleyse pik ama değilse bile yumurtlama olmuş sen değerlendir mutlaka gün içinde yeniden yap at 12:00 ile 16:00 akşam 20:00ile 22;00 arası lh en yüksek ölçüm saatleridir.çatlamayı fln bilmek gerekecek haber ver. Mutlaka

Günaydın canim, çok şükür tebrik ederim,Rabbim sağlıkli gebelik,saglikli evlatlar nasip etsin
Şimdi söyle bakalim belirtilerinn neydineden şüphe edip erken test yaptin

Günaydın canim, çok şükür tebrik ederim,Rabbim sağlıkli gebelik,saglikli evlatlar nasip etsin
Şimdi söyle bakalim belirtilerinn neydineden şüphe edip erken test yaptin
Allah razı olsun inşallah kuzum benim isteyen herkese nasip etsin rabbim afedersin yoğun gaz göğüs içim sızlıyordu kuzum ama aslımda belirtiden ziyade 9. Gün sabah uyanır uyanmaz ben bi test yapayım nede olsa çıkmıcak düşüncesindeydim çıktı çok şükür

Ay canm geç gördüm umarım sabah değerlendirmişsindir
wuuu maşallah sağlıkla ilerlesin inşallah güne çokk güzel başladık

Canim daha 4 5 gün olmuş ya belirtiler yanıltıcı olabilir

Ben bu hazirandaki gebelikte döngünün 12. Ve13. Günü birliktelik yaşadım ve hangisi tuttu bilmiyorum ama ilkinden 9 ikincisinden 8 gün sonra silik çizgiyi yakaladım kuzum
Vaaay ne kadar erken bizimkiler uyuşuk bebeğim, döllemeyi bile lütfen yapıyorlar
Ayyyy kombo yapmışsın kuzum ne güzelllll bu ay inşallah hepsi iyi gelir inşallah ekim ayı bizim ayımız olur bebeğim
Tabiisi de bizim kuzum o bebeler gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…