- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #16.541
Bende kafama göre takılıyorumİyim kuzum koşturmaca bu ay pek ümidim yok kafamıza göre değerlendirdik
Canım benim çiş sayımın artması özellikle geceleri ve de akıntımın neredeyse tamamen kesilmesi 3 gebelikte de ilk belirtilerimde o yüzden erken öğrendimAy kuzum senin bebiş ne kadar erken göstermiş kendiniiii benim sanmıyorum o kadar erken çıkmazbenimde döngünün 12. Günü yumurtlama oldu aynı neredeyse seninkiyle
Çok bulanık ama pik diyorum yeşil taraf mı t çizgisi eğer öyleyse pik ama değilse bile yumurtlama olmuş sen değerlendir mutlaka gün içinde yeniden yap at 12:00 ile 16:00 akşam 20:00ile 22;00 arası lh en yüksek ölçüm saatleridir.çatlamayı fln bilmek gerekecek haber ver. MutlakaCanım bende sanki pik gibi
Bugün 15 ye yapamadım şimdi gece yarısı yaptım
Ama değerlendirmeyi sabah düşünüyorum
Diğer kızlar bakar mısınız
Ginnys Mucizemmm16 M mucizeOldu R Random3 ve unuttuklarım
_Umutlu_Pozitif_
çok güzel canım bncede iyi durumdaEki Görüntüle 3138255
Eki Görüntüle 3138256
Kızlarım günaydın testi yaptım koyulaşmış perşembe gününe göre çok şükürDemgey3 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ M mucizeOldu R Random3 R raainbow miraclebeyb Lale95 Childdevelopment ve diğer unuttuğum kızlar
Günaydın canim, çok şükürEki Görüntüle 3138255
Eki Görüntüle 3138256
Kızlarım günaydın testi yaptım koyulaşmış perşembe gününe göre çok şükürDemgey3 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ M mucizeOldu R Random3 R raainbow miraclebeyb Lale95 Childdevelopment ve diğer unuttuğum kızlar
Allah razı olsun inşallah kuzum benim isteyen herkese nasip etsin rabbimGünaydın canim, çok şükürtebrik ederim,Rabbim sağlıkli gebelik,saglikli evlatlar nasip etsin
Şimdi söyle bakalim belirtilerinn neydineden şüphe edip erken test yaptin
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah bebeğin sımsıkı tutunsunEki Görüntüle 3138255
Eki Görüntüle 3138256
Amin inşallah kuzum benim hayırlısıylaHayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah bebeğin sımsıkı tutunsun
İnsallah valla kuzum bakalımHadi insssssssss olacak kuzum benımnDevamke send e benden umutluyum bak gör
Bi doktora mı gitsen canımHic bisey kullanmadim kuzu. Bide azalmayi baslamisti artti birden parca gelmeye basladi
Maşallah kuzum sağlıkla ilerlesin inşallah sağlıkla da kucağına al çok çok sevindim ❤❤Eki Görüntüle 3138255
Eki Görüntüle 3138256
Ay canm geç gördüm umarım sabah değerlendirmişsindirCanım bende sanki pik gibi
_Umutlu_Pozitif_
wuuu maşallah sağlıkla ilerlesin inşallahEki Görüntüle 3138255
Eki Görüntüle 3138256
Canim daha 4 5 gün olmuş ya belirtiler yanıltıcı olabilirAşkolarrMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Lale95 M melek076 @iyilikperisi92 sevdaluk1911 Ginnys @miresl R Random3 Childdevelopment M mucizeOldu ve diğer aşkolar Benim bugün kasığımda batmalar oluyor kasık ağrım var birde ayağa kalktığım gibi belim ağrımaya başlıyor hemen bu kadar erken belirtiler başlar mı yoksa psikolojik mi bunlar ya birde ben 24-25 Eylül’de pik gördüm 26sında çatladı ne zaman test yapmalıyım yumurtlama üzerinden mi saymalıyım çatlama üzerinden mi
Yaa çok güzel maşallah. İnşallah sağlıkla ilerler yumurtlamadan kac gun geçti canımEki Görüntüle 3138255
Eki Görüntüle 3138256
Teşekkür ederim inşallahSenin adina çok sevindim inşaallah tüm stres kaynaklarin biter bebişine kavuşursun
Dizileri de yazayim en çok sevdiklerimm
Yargi,Mahkum
Eskilerden Muhteşem yüzyıl
Vaaay ne kadar erkenBen bu hazirandaki gebelikte döngünün 12. Ve13. Günü birliktelik yaşadım ve hangisi tuttu bilmiyorum ama ilkinden 9 ikincisinden 8 gün sonra silik çizgiyi yakaladım kuzum
Tabiisi de bizim kuzumAyyyy kombo yapmışsın kuzum ne güzelllllbu ay inşallah hepsi iyi gelir inşallah ekim ayı bizim ayımız olur bebeğim
Ceket ne aşkısı, kozmonot kostüm giyerim benAşkoo ceketi unutma ceketsiz buhara oturamayız
Ooo güzel pik olmuş kuzu. Sabah da spermler daha hareketli oluyormuş. İşlem tamam mı?Canım bende sanki pik gibi
_Umutlu_Pozitif_
Maşallah canım sağlıkla ilerlesin, sımsıkı tutunsun annişineEki Görüntüle 3138255
Eki Görüntüle 3138256
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?