- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #16.661
Önceden bende seviyordum sonra ıslanmaktan hoşlanmamakta başladım yaş ilerledikçe zevklerde değişirmiş meğerAyy aşko balkonsuz yürümesiz olmuyo valla hava ılık serin olsa tamam ama soğuktan hoşlaşmamyağmurda severim hatta bazen sırf ıslanmaya çıkıyorum dışarı
Aşko kesin net bir şey yapalım ya onu yapınca herkesin hamile kaldığı bir şey olsun biz buluruz inanıyorumAşko bunlarda işe yaramazsa yine buluruz biz bişey şuan ilham gelmedi
Cok iyi yaaa hemen çıkmış maşallahAmin inşallah kuzum bakalım bugün 11. Gündü kuzum
Çok şükür kuzum sizdende bekliyorumCok iyi yaaa hemen çıkmış maşallah
Çok mecbur değilsem asla çıkmam donuyorum zatenÖnceden bende seviyordum sonra ıslanmaktan hoşlanmamakta başladım yaş ilerledikçe zevklerde değişirmiş meğerben kışın üst üste giyinmesi var diye çıkmak bile istemiyorum
Dur aşko maydonoz süt ceket üçlüsünü yapalım bakalım neler olucak sonra olmazsa bulucaz bişeyler kafa kafaya veripAşko kesin net bir şey yapalım ya onu yapınca herkesin hamile kaldığı bir şey olsun biz buluruz inanıyorum
Bu topicte bu potansiyel var aşko hep bir araya gelir kafa kafaya verirsek yeni yöntemler bile buluruz yeni teknolojilerle çağ atlatırız vallaDur aşko maydonoz süt ceket üçlüsünü yapalım bakalım neler olucak sonra olmazsa bulucaz bişeyler kafa kafaya verip
MaşallahEki Görüntüle 3138255
Eki Görüntüle 3138256
Kızlarım günaydın testi yaptım koyulaşmış perşembe gününe göre çok şükürDemgey3 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ @mucizeyimben @Random3 @raainbow @Safiye19 @Lale95 Childdevelopment ve diğer unuttuğum kızlar
Kesinlikle benim başım ağrıyor o kadar giyinmeyeÇok mecbur değilsem asla çıkmam donuyorum zatenbide dediğin gibi aşko kat kat marul gibi oluyoruz giyip çıkarırken enerjisi tükeniyo insanın
Elimizde olsa neler yaparız nelerBu topicte bu potansiyel var aşko hep bir araya gelir kafa kafaya verirsek yeni yöntemler bile buluruz yeni teknolojilerle çağ atlatırız valla
O zaten Allah’ın emri aşko en ilk onu yapacağız zaten beklemeye son aşkoooElimizde olsa neler yaparız nelerdöllenmeden hemen sonra sonuç veren testler falan da yaparız aşko
Bak bunu el birliğiyle yapmalıyız aşkolarO zaten Allah’ın emri aşko en ilk onu yapacağız zaten beklemeye son aşkooo
Aynı şeyi bende söylüyorumKesinlikle benim başım ağrıyor o kadar giyinmeyeeve girer girmez her şeyi atıyorum üstümden rahatlık geliyor yok yok diyorum aklı olan dışarı çıkmaz ahahaha ama kar oynamaya bayılıyorum
Evet ya nasıl yapılır acaba bunu araştırmalıyızO zaten Allah’ın emri aşko en ilk onu yapacağız zaten beklemeye son aşkooo
O işe perihan teyze bakıyo bebeğimBak bunu el birliğiyle yapmalıyız aşkolaryada ışınlanmayı zamanı ileri almayı falan
Oda yaşlandı artık bence el versin birimize ahahahaO işe perihan teyze bakıyo bebeğimzaman için onu çağırmalıyız ❤
Ah lapa lapa yağarken kara yatarım vallaAynı şeyi bende söylüyorumben izlemesini ve yağarken yürümeyi çok severim aşko oynamak bana göre değil çok soğuk
OffOda yaşlandı artık bence el versin birimize ahahaha
Ayy totom donar benimAh lapa lapa yağarken kara yatarım valla
Bencede yaaaOffolur bulup çağıralım da kime el veriyosa versin yeter zaman ileriye aksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?