Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy aşko balkonsuz yürümesiz olmuyo valla hava ılık serin olsa tamam ama soğuktan hoşlaşmam yağmurda severim hatta bazen sırf ıslanmaya çıkıyorum dışarı
Önceden bende seviyordum sonra ıslanmaktan hoşlanmamakta başladım yaş ilerledikçe zevklerde değişirmiş meğer ben kışın üst üste giyinmesi var diye çıkmak bile istemiyorum

Önceden bende seviyordum sonra ıslanmaktan hoşlanmamakta başladım yaş ilerledikçe zevklerde değişirmiş meğer ben kışın üst üste giyinmesi var diye çıkmak bile istemiyorum
Çok mecbur değilsem asla çıkmam donuyorum zaten bide dediğin gibi aşko kat kat marul gibi oluyoruz giyip çıkarırken enerjisi tükeniyo insanın

Çok mecbur değilsem asla çıkmam donuyorum zaten bide dediğin gibi aşko kat kat marul gibi oluyoruz giyip çıkarırken enerjisi tükeniyo insanın
Kesinlikle benim başım ağrıyor o kadar giyinmeye eve girer girmez her şeyi atıyorum üstümden rahatlık geliyor yok yok diyorum aklı olan dışarı çıkmaz ahahaha ama kar oynamaya bayılıyorum

Kesinlikle benim başım ağrıyor o kadar giyinmeye eve girer girmez her şeyi atıyorum üstümden rahatlık geliyor yok yok diyorum aklı olan dışarı çıkmaz ahahaha ama kar oynamaya bayılıyorum
Aynı şeyi bende söylüyorum ben izlemesini ve yağarken yürümeyi çok severim aşko oynamak bana göre değil çok soğuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…