- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #16.701
Askim afiyet olsun. Hava cok güzel. Benimde arkadaslar bendeydi sabahta annemdeydim yoğun bir gün geciriyorum.Sabahtan beri dışardaydım ne iyi geldi anlatamam sağol tatlım
Desene 5 gun kaldiNe yapalım ben ayın 6 sonu bekliyorum doktor için tabi çatlıyorım ağrılar oluyor kramplar vs gece olanlar çok oluyor uyanıyorsun acaip şiddetli oluyor ama iyiyim genel olarak farklı bir şey yok bende valla
Ne kadar az evde durursak ya da ne kadar az yalnız kalırsak o kadar iyi şu sıralarAskim afiyet olsun. Hava cok güzel. Benimde arkadaslar bendeydi sabahta annemdeydim yoğun bir gün geciriyorum.
İyi yapmissin canim.iyi gelir belkideSabah aç karnına gitdim komşuda yaşlı nine var belimi çekti 3 gün ard arda gidicem
uzak köylerden gelenler varmış kimlerin belini çekmişse hamile kalmış hemen ay
KV gazıyla gitdim bende
Aynen öyleNe kadar az evde durursak ya da ne kadar az yalnız kalırsak o kadar iyi şu sıralar
Benimde kuzenimin oğlu var bugun annemle gittik onlarda kapi onundeydi anne diyorum bu cocuk cok yaramazzz sus kız diyor seninde olacak ona benziycekŞükür canim iyiyim çay keyfi yapiyorum
Bugün tüm gün dışardaydik arkadaşlarla ayaklarima kara sular indişimdide uyku akıyor gözlerimden
Arkadaşimin biri küçük oğlu vardı aman Allahim,eşime söylüyorum ki,2-3saat fazla takılsaydik tüm bebek isteğim bitecekti
Evet ama endişe korku gelip gidiyor Allah sağlık versin diyip bekliyorum şimdilikDesene 5 gun kaldi
İyiyim tatlım azimle yeni sürecime hazırlanıyorumNasılsin burç ikizim ?
Evet evet ben yapıcam bu ayİyi yapmissin canim.iyi gelir belkideBu arada maydonoz süt uygulamasi dolasiyor ya topikte. Ben bi ara cok rahatszlandim enfeksiyon olmustum annem bana yapmisti ondan ve resmen sarı sarı enfeksiyon akmıştı
İnşaallah canim bi umut benimkisi Rabbim ne zaman verirse başım gözüm üstüneİyi yapmissin canim.iyi gelir belkideBu arada maydonoz süt uygulamasi dolasiyor ya topikte. Ben bi ara cok rahatszlandim enfeksiyon olmustum annem bana yapmisti ondan ve resmen sarı sarı enfeksiyon akmıştı
Rabbim güc kuvvet versin tatlumİyiyim tatlım azimle yeni sürecime hazırlanıyorumsen nasılsın, bitti mi reglin?
Ay bende hep korkarim Allah muhafazaBenimde kuzenimin oğlu var bugun annemle gittik onlarda kapi onundeydi anne diyorum bu cocuk cok yaramazzz sus kız diyor seninde olacak ona benziycek
Hemen yapıyoringİyi yapmissin canim.iyi gelir belkideBu arada maydonoz süt uygulamasi dolasiyor ya topikte. Ben bi ara cok rahatszlandim enfeksiyon olmustum annem bana yapmisti ondan ve resmen sarı sarı enfeksiyon akmıştı
2 sefer yapmistim kuzum buharina oturmustumHemen yapıyoringaşko kaç gün yaptın ?
Tamam kuzum bende yapıcam birazdan ceket mühim onuda alcam2 sefer yapmistim kuzum buharina oturmustum
Hayırlısı olsun aşko biraz kafayı dinlemek rahat bırakmak iyi gelebilir bende kasmıcam artık ya he yapcam bırakmıcam ama bir sene dolmasına az kaldı 3 ay daha denerim hem mfk üçüncü ayı oluyor bu ay sonra 3 ay bekleme veriyor eğer olmazsa tüplere falan baktırırım diyorum belki Ankara’ya gidip ziyaret ederim muayene olurum kendisine tabi inşallah gerek kalmaz ama şuan bişey var mı yok mu bilmiyoruz belki tüpler kapalı yani bilmeden deniyoruz sonuçta bakalım nasipOyy ben bilmiyodum. Benim regl bitti gibi bisey. Ekşinlara devam bebek işini de ertelemeye karar verdim
Aşko senin bitti mi adet kız
Aşko benim dün tamamen bitti normalde bugün hala adetli olmam gerekirdi yarındaAşko senin bitti mi adet kızyap yap onuda denicem şaka değil he ama kasmıcam saldım
Aşko senin adet değişik olmuş bak bişey diyim mi böyle adeti anormal yaşayanlar bir sonraki ay çoğu hamile kalıyor duyduklarım bilgin olsun hatta bu yüzden dikkat ederim dengesizlik yaşıyor muyum adette diye ama bende azalma olmuyor hiç her ay maşalllah musluk gibiAşko benim dün tamamen bitti normalde bugün hala adetli olmam gerekirdi yarındaçok tehesüf ederim bende denicem ciddiyim bende saldım aşko olmuyo zaten alıştım ama sırf makarasına yapıcam
O değilde aşko sol kasığım hala batıyo iğne giriyo sanki arada atıyo pıt pıt ne oluyo anlamıyorumAşko senin bitti mi adet kızyap yap onuda denicem şaka değil he ama kasmıcam saldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?