Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabah aç karnına gitdim komşuda yaşlı nine var belimi çekti 3 gün ard arda gidicem
uzak köylerden gelenler varmış kimlerin belini çekmişse hamile kalmış hemen ay
KV gazıyla gitdim bende
İyi yapmissin canim.iyi gelir belkide Bu arada maydonoz süt uygulamasi dolasiyor ya topikte. Ben bi ara cok rahatszlandim enfeksiyon olmustum annem bana yapmisti ondan ve resmen sarı sarı enfeksiyon akmıştı

Benimde kuzenimin oğlu var bugun annemle gittik onlarda kapi onundeydi anne diyorum bu cocuk cok yaramazzz sus kız diyor seninde olacak ona benziycek

İyi yapmissin canim.iyi gelir belkide Bu arada maydonoz süt uygulamasi dolasiyor ya topikte. Ben bi ara cok rahatszlandim enfeksiyon olmustum annem bana yapmisti ondan ve resmen sarı sarı enfeksiyon akmıştı
Evet evet ben yapıcam bu ay neden ertelemeye karar verdin kuzu?

İnşaallah canim bi umut benimkisi Rabbim ne zaman verirse başım gözüm üstüne
Süt maydanozu çok isterim yapmayi ama korkuyorum benim rahmimde varis var sıcak yasak bana ,kaş yaparken göz çıkarırim Allah korusun
O yüzden risk edemem

Hemen yapıyoring aşko kaç gün yaptın ?

Oyy ben bilmiyodum. Benim regl bitti gibi bisey. Ekşinlara devam bebek işini de ertelemeye karar verdim
Hayırlısı olsun aşko biraz kafayı dinlemek rahat bırakmak iyi gelebilir bende kasmıcam artık ya he yapcam bırakmıcam ama bir sene dolmasına az kaldı 3 ay daha denerim hem mfk üçüncü ayı oluyor bu ay sonra 3 ay bekleme veriyor eğer olmazsa tüplere falan baktırırım diyorum belki Ankara’ya gidip ziyaret ederim muayene olurum kendisine tabi inşallah gerek kalmaz ama şuan bişey var mı yok mu bilmiyoruz belki tüpler kapalı yani bilmeden deniyoruz sonuçta bakalım nasip

Aşko senin bitti mi adet kız yap yap onuda denicem şaka değil he ama kasmıcam saldım
Aşko benim dün tamamen bitti normalde bugün hala adetli olmam gerekirdi yarında çok tehesüf ederim bende denicem ciddiyim bende saldım aşko olmuyo zaten alıştım ama sırf makarasına yapıcam

Aşko benim dün tamamen bitti normalde bugün hala adetli olmam gerekirdi yarında çok tehesüf ederim bende denicem ciddiyim bende saldım aşko olmuyo zaten alıştım ama sırf makarasına yapıcam
Aşko senin adet değişik olmuş bak bişey diyim mi böyle adeti anormal yaşayanlar bir sonraki ay çoğu hamile kalıyor duyduklarım bilgin olsun hatta bu yüzden dikkat ederim dengesizlik yaşıyor muyum adette diye ama bende azalma olmuyor hiç her ay maşalllah musluk gibiumutlandırmak İçin söylemiyorum tesadüf mü bilmem ama hep duyduklarım öyle diyor aşko bu buharı araştırdım biraz ilk buharına oturmayın çok kızgın buhar yanığa enfeksiyona sebep olabilirmiş Yani bi kaç dakika beklerim öyle buharına otur lütfen birimiz bile yanmadan sağlam çıkalım şu işten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…