- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #16.681
bende sıcağı sevmiyorum bunalıyorum hemen yazı sırf çiçekler yeşillik deniz havuz İçin çok seviyorum ama yaz sıcağında boş boş gezmeyi dolaşmayı asla sevmemAyy totom donar benimsoğuk tahammülüm sıfır hatta eksi sıfır
İnşallah canim bakalim nasibimiz ne zaman dua et bizlere deÇok şükür kuzum sizdende bekliyorum
Orası öyle tabiO belli olmaz bebeğim bilemeyiz Rabbim isterse her türlü oluyo bebişin sen merak etme❤
Ay ben gezerim sıcaktabende sıcağı sevmiyorum bunalıyorum hemen yazı sırf çiçekler yeşillik deniz havuz İçin çok seviyorum ama yaz sıcağında boş boş gezmeyi dolaşmayı asla sevmemkışın karı oynamayı izlemeyi soğuğu seviyorum ama eve tıkılmayı kat kat giyinmeyi sevmiyorum ahahaha ama çok şükür diyoruz
Aaa ayni benbende sıcağı sevmiyorum bunalıyorum hemen yazı sırf çiçekler yeşillik deniz havuz İçin çok seviyorum ama yaz sıcağında boş boş gezmeyi dolaşmayı asla sevmemkışın karı oynamayı izlemeyi soğuğu seviyorum ama eve tıkılmayı kat kat giyinmeyi sevmiyorum ahahaha ama çok şükür diyoruz
Kız test yaptnmibende sıcağı sevmiyorum bunalıyorum hemen yazı sırf çiçekler yeşillik deniz havuz İçin çok seviyorum ama yaz sıcağında boş boş gezmeyi dolaşmayı asla sevmemkışın karı oynamayı izlemeyi soğuğu seviyorum ama eve tıkılmayı kat kat giyinmeyi sevmiyorum ahahaha ama çok şükür diyoruz
Canımcım parktayız hava da mis sohbet muhabbet çekirdek
Ne yapalım ben ayın 6 sonu bekliyorum doktor için tabi çatlıyorım ağrılar oluyor kramplar vs gece olanlar çok oluyor uyanıyorsun acaip şiddetli oluyor ama iyiyim genel olarak farklı bir şey yok bende valla
Adet oldum aşko istersen yapayım mıKız test yaptnmi
Kuzum reglimin bitmesini bekliyorum, bu ay pvülasyonla takip etmeye karar verdim. Yumurta gelişiyor mu merak ediyorum. Sen nasılsın, napıyosun?
Şükür canim iyiyim çay keyfi yapiyorum
Sabah aç karnına gitdim komşuda yaşlı nine var belimi çekti 3 gün ard arda gidicem
Nasılsin burç ikizim ?Kuzum reglimin bitmesini bekliyorum, bu ay pvülasyonla takip etmeye karar verdim. Yumurta gelişiyor mu merak ediyorum. Sen nasılsın, napıyosun?
Ohhh afiyet olsun yarasınnnCanımcım parktayız hava da mis sohbet muhabbet çekirdeksen nasılsın bebiş?
Sabahtan beri dışardaydım ne iyi geldi anlatamam sağol tatlımOhhh afiyet olsun yarasınnn
En hayırlı en kısa zamanda rabbim tamamlasın sizi inşallahkızlar herkese merhaba . Ara ara girip okuduğum bir topik burası . Uzaktan ve isimlerinizden tanıyorum sizleri. Ben bu ay klomen + catlatma iğnesi yaptırdım . Bugun 16. gün ama dün negatif çıktı testim . Beklenen bat 1 ekimdi . Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah . Dualarınızı eksik etmeyin benden , hepiniz benim dualarımdasınız
Oyy ben bilmiyodum. Benim regl bitti gibi bisey. Ekşinlara devam bebek işini de ertelemeye karar verdimAdet oldum aşko istersen yapayım mısen napıyosun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?