- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #16.801
Ne çekiyorsun yat öyle aaaaBen bittikten sonra yaptım aşko bide ekşın zamanida yaptım ama çektim tabi sonra püüü keşke bekleseydim
Aşko hiiiç o dertlerde değilim ben sanki bi deneyin içindeymişim gibi olur mu olmaz mı bilmem orası Allah’a kalmış cidden kesin bu ay olcak olsun falan demiyorum Rabbim verirse olur zaten kasmıcam şurda kaldı 3 ay zaten sonra tüplere falan herşeye baktırcaz eşimle beraber, yani şuan amaç bir sene dolana kadar her yolu denemek tutarsa güzel tutmazsa Allah’a kalmışBunları yaptıktan sonra bebe olayını unutmamız lazım ama nasıl
Bu ay 4 lü kombo yapıyoruz o zaman aşkoNe çekiyorsun yat öyle aaaaben yastık bir kere denedim sonra vaz geçtim saçma geldi ulaşan öylede ulaşır diye geçen yeni evli sayılır bi arkadaşım babaannesi yaşlı bayağı oda çocuk yapcaksan yastık koy hemen olur demiş hadiiii dedim bunuda dene bu ay bırakma dedim kendime
Maydonoz ve sütü kaynatıp sonra ceket giyip oturuyor musun anlamadım agdhdj ceket ne alakaAşko maydanoz süt buharı yanında da ceketenfeksiyona iyi geliyormuş kuzum hatta tıkalı tüpleri bile açtığı yazıyo ne kadar doğru bilemiyorum ama
Ahahah Allah seniiii bu ciddi bir aşko gülmek yasakŞuna kahkaha atmıycam diye patladımeşim tv izliyo tuvaletteyim beni rahatsız etme dedim gülsem gelcek rezil olcam diye içimde kaldı
Ay inşallah aşko ne diyimYo yooo bu ay bebiş haberi vericeksin sen bebeğim❤❤❤ Aşko sıcaklık çok iyi geldi valla bi yerlerim üşümüş benim galiba ılıktı zaten bu seferlik kendimi yakmadım değişik bişey hissetmiyorum içerisinin sıcaklığı dışında ama sanki ondan başka hafif yumurtalıklarım ağrıyo gibi
Ahahahah yok aşko ya şakasına diyorum bakalım nasip kısmetYüne başladı foslu moslu konuşmaya ya sabır yaaşko biraz daha olumlu konuşsak valla olacakta biz olumsuzlukları çağıra çağır önümüzü göremez olduk
Aşko güzel söze alışmamış ağzım
Aşko dün seninki pikmişşşşş bugün yavaş yavaş çatlamaya başlamışşş kasık ağrıların var mı akıntın felanBak bu dün saat 1 gece şimdi gibi
Gelirlerse güzel olur bakalımBu ay 4 lü kombo yapıyoruz o zaman aşkobencede denemelisin aşko inşallah bu ay o bebeler buraya gelecek
Aşko hiiiç o dertlerde değilim ben sanki bi deneyin içindeymişim gibi olur mu olmaz mı bilmem orası Allah’a kalmış cidden kesin bu ay olcak olsun falan demiyorum Rabbim verirse olur zaten kasmıcam şurda kaldı 3 ay zaten sonra tüplere falan herşeye baktırcaz eşimle beraber, yani şuan amaç bir sene dolana kadar her yolu denemek tutarsa güzel tutmazsa Allah’a kalmış
Anlıyorum aşkodaaaa umutlanmamak için olumsuz konuşulmazAhahahah yok aşko ya şakasına diyorum bakalım nasip kısmetaynen valla öyle ama umutlanmamak için işte aslında aman hayırlı zamanda gelsinler çok bekletmesinler yeter
Ben bişey göremiyorum çünkü daha bata var senin aşko belki yaradığını görcez
Tamam hocam kızmaAnlıyorum aşkodaaaa umutlanmamak için olumsuz konuşulmazhayırlısıyla nasip neyse o olsun de geç yani fos mos görmek istemiyorum ben bu ayda fos olcak falan nedir yani bi sınava girdin diyelim canımcım sence ay yine geçemicem demek mi iyi yoksa, ben girdim gerisi nasip bakalım hayırlısı demek mi iyi
Aşko geçmiş aylarda gördük hep beraber bu ayı da bakalım nasip kısmetBen bişey göremiyorum çünkü daha bata var senin aşko belki yaradığını görcezmaksat denemek zaten aşko ya
tamam bebeğim bizde öpüyoruzzzzz iyi gecelerrrrrCanlar ben uyuyorum artık gözlerime gelmeye başladılar yine öptüm sizleri çokiyi gecelerrrr Mucizemmm16 Demgey3
Tebrikleeerrr harikasın aşkoAşko geçmiş aylarda gördük hep beraber bu ayı da bakalım nasip kısmetaşko bak ne güzel konuştum
Teşekkür ederim tatlımmmmmTebrikleeerrr harikasın aşkoahahaha hadi gittim ben
Bencede kuzum inşallah gitmene gerek kalmaz aşko nasip ya olacağı varsa her şekilde oluyo yoksa da işte böyle bizim gibi debelenmece sabırsız bizlerAşko hiiiç o dertlerde değilim ben sanki bi deneyin içindeymişim gibi olur mu olmaz mı bilmem orası Allah’a kalmış cidden kesin bu ay olcak olsun falan demiyorum Rabbim verirse olur zaten kasmıcam şurda kaldı 3 ay zaten sonra tüplere falan herşeye baktırcaz eşimle beraber, yani şuan amaç bir sene dolana kadar her yolu denemek tutarsa güzel tutmazsa Allah’a kalmış
Aşko hani eskiler ceketi üstüne atsam hamile kalıyo diyorlarmış yaMaydonoz ve sütü kaynatıp sonra ceket giyip oturuyor musun anlamadım agdhdj ceket ne alaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?