Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bittikten sonra yaptım aşko bide ekşın zamanida yaptım ama çektim tabi sonra püüü keşke bekleseydim
Ne çekiyorsun yat öyle aaaa ben yastık bir kere denedim sonra vaz geçtim saçma geldi ulaşan öylede ulaşır diye geçen yeni evli sayılır bi arkadaşım babaannesi yaşlı bayağı oda çocuk yapcaksan yastık koy hemen olur demiş hadiiii dedim bunuda dene bu ay bırakma dedim kendime

Bunları yaptıktan sonra bebe olayını unutmamız lazım ama nasıl
Aşko hiiiç o dertlerde değilim ben sanki bi deneyin içindeymişim gibi olur mu olmaz mı bilmem orası Allah’a kalmış cidden kesin bu ay olcak olsun falan demiyorum Rabbim verirse olur zaten kasmıcam şurda kaldı 3 ay zaten sonra tüplere falan herşeye baktırcaz eşimle beraber, yani şuan amaç bir sene dolana kadar her yolu denemek tutarsa güzel tutmazsa Allah’a kalmış

Bu ay 4 lü kombo yapıyoruz o zaman aşko bencede denemelisin aşko inşallah bu ay o bebeler buraya gelecek

Şuna kahkaha atmıycam diye patladım eşim tv izliyo tuvaletteyim beni rahatsız etme dedim gülsem gelcek rezil olcam diye içimde kaldı
Ahahah Allah seniiii bu ciddi bir aşko gülmek yasak aşko ne kadar oturdun pekiiii ben eşime desem gıcığına gelir rahatsız ederdi seninki iyi etmemiş
Ay inşallah aşko ne diyim Ayyy sıcağa bayılırım aşko büyük ihtimal ben çok severim aman aman zaten çok sıcak olmasın diyorlar aşko ayyyy iyi geldiği için ağrıyordur belki deeeee

Yüne başladı foslu moslu konuşmaya ya sabır ya aşko biraz daha olumlu konuşsak valla olacakta biz olumsuzlukları çağıra çağır önümüzü göremez olduk
Ahahahah yok aşko ya şakasına diyorum bakalım nasip kısmet aynen valla öyle ama umutlanmamak için işte aslında aman hayırlı zamanda gelsinler çok bekletmesinler yeter

Mucizemmm16 aşkolar ben sürekli yastık koyuyorum bi halta yaramıyor gördüğünüz üzere

Ahahahah yok aşko ya şakasına diyorum bakalım nasip kısmet aynen valla öyle ama umutlanmamak için işte aslında aman hayırlı zamanda gelsinler çok bekletmesinler yeter
Anlıyorum aşkodaaaa umutlanmamak için olumsuz konuşulmaz hayırlısıyla nasip neyse o olsun de geç yani fos mos görmek istemiyorum ben bu ayda fos olcak falan nedir yani bi sınava girdin diyelim canımcım sence ay yine geçemicem demek mi iyi yoksa, ben girdim gerisi nasip bakalım hayırlısı demek mi iyi

Tamam hocam kızma Allahım hayırlısıyla nasip et inşallah Oldu mu aşko doğru haklısın bebeğim ya olumsuz konuşmayalım sadece nasip kısmet diyelim o zaman

Bencede kuzum inşallah gitmene gerek kalmaz aşko nasip ya olacağı varsa her şekilde oluyo yoksa da işte böyle bizim gibi debelenmece sabırsız bizler

Maydonoz ve sütü kaynatıp sonra ceket giyip oturuyor musun anlamadım agdhdj ceket ne alaka
Aşko hani eskiler ceketi üstüne atsam hamile kalıyo diyorlarmış ya kerametin cekette olduğuna inanıyoruz buhara otururken de belini falan sarmak gerekiyormuş bizde onun yerine ceketi belimize sarıyoruz bi taşla iki kuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…