Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy inşallah inşallahhh napıyosunuz aşkolar Mucizemmm16 miraclebeyb

Ayyy hadi inşallah güzelliklere çıksın bebeğim❤❤

Bi müddet bacaklarımı hissetmedim aşko zaten ben tamamen inancımı yitirdim galiba ay noldu bana

Bi müddet bacaklarımı hissetmedim aşko zaten ben tamamen inancımı yitirdim galiba ay noldu bana
Ah şu kadınların işleri ne zor yaaa erkekler ne rahat bazen öyle oluyor aşko inancını kaybediyor gibi hissediyorsun vaz geçmek istiyorsun maalesef ama biz bırakmayacağız inancımızı ve umudumuzu kaybetmeyeceğiz her ay yepyeni umutlarla dolacağız ve inanıyorum öyle güzel zamanda gelecekler kiiiii şükür sebeplerimiz olacaklar aşko biraz daha sabır etmemiz lazım

Buralardayız tatlım, ne sıkıcı bi pazar yaa bu reglim de bitmedi sanki 1 aydır sürüyormuş gibi. Sen napıyosun bakiyim?
Evet canim benim için de çok sıkıcı geçiyor oğlumu yüzme dersine götürdüm,oturup bekliyorum şimdi 1saat nasıl geçecek aceba
Benimki de azalıyor sabaha biter umarım

Bilmiyorum kuzum bat ne zaman bu ay çorba oldu herşey kimyasaldan sonra

Hayat onlara güzel be bilmiyorum kuşum ama içim darlandı artık ya valla nasip artık olursa olur olmazsa da olmaz ben elimden geleni yapıyorum hatta hepimiz yapıyoruz fazlasıyla ama işte nasip ❤

Okudum da ben bu işlemi reglden 10 gün sonra yapılıyormuş yumurtlamaya denk getirmek lazım sonra ilişki rahim yumusadigi için hemen gebelik olusuyormus
Aşkom benim yumurtlama falan hepsi a sardı zaten erken yumurtluyorum 13. Güne kadar en geç ama bi kaç aydır karmakarışık oldu herşey bende telinin 4 5 6. Günleri yapılıyo diye okudum amaann içerisi temizlensinde bebe kendisi bilir artık gelip gelmiyceğini sen nasıl oldun kuzum iyi misin

Evet canim benim için de çok sıkıcı geçiyor oğlumu yüzme dersine götürdüm,oturup bekliyorum şimdi 1saat nasıl geçecek aceba
Benimki de azalıyor sabaha biter umarım
Pöfff benim 7 gün tam gaz devam ediyor. Bitse de ekşınlasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…