- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #16.841
Ayyy inşallah inşallahhhAhahahha dürtmesinler aşkobat ne zaman bebeğim tam? Son güne kadar dayanalım yaaa sonra üzülüyoruz benimde belim inanılmaz ağrıyor oturduğum yerde bile ve bende de gaz var hayırlara çıksın inşallah ya
Bat ne zaman safiş?Birileri beni dürtüyorama testim yok almadığıma göre yapmiyorum bende bekleyecem ama inanılmaz karnım kasıklarım agriyor gazim var
Oturuyorum aşko valla hava kapalı içim geçti sen napıyosun nasıl oldun ?
Suanlık değişik bişey hissetmiyorum aşko bakalımİyimis bakalım işe yarayacak mı hepimiz deneriz
Ayyy hadi inşallah güzelliklere çıksın bebeğimAhahahha dürtmesinler aşkobat ne zaman bebeğim tam? Son güne kadar dayanalım yaaa sonra üzülüyoruz benimde belim inanılmaz ağrıyor oturduğum yerde bile ve bende de gaz var hayırlara çıksın inşallah ya
Bi müddet bacaklarımı hissetmedim aşko zatenGünaydın aşkoAşko 20 dakika nasıl dayanıyor bacakların Allah aşkına benim bacaklar dayanmaz herhalde ahahaha tam bizlik bi kür
ayyyy allahtan uyanmışsın aşko ya o kürden sonra ekşın olmasını çok öneriyorlar
İnşallah kuzucummm
Ay inşallah bebeğim yaaaAyyy hadi inşallah güzelliklere çıksın bebeğim❤❤
Ah şu kadınların işleri ne zor yaaa erkekler ne rahatBi müddet bacaklarımı hissetmedim aşko zatenben tamamen inancımı yitirdim galiba ay noldu bana
Buralardayız tatlım, ne sıkıcı bi pazar yaaSelam canım kızlar nasilsıniz?nerelerdesiniz?
Mucizemmm16 M Mavimiresl Childdevelopment M melek076 bitliKedi R raainbow M MiuLego Veziir Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 ve diğer aşkolarım
Evet canim benim için de çok sıkıcı geçiyorBuralardayız tatlım, ne sıkıcı bi pazar yaabu reglim de bitmedi sanki 1 aydır sürüyormuş gibi. Sen napıyosun bakiyim?
Bilmiyorum kuzum bat ne zaman bu ay çorba oldu herşey kimyasaldan sonraAhahahha dürtmesinler aşkobat ne zaman bebeğim tam? Son güne kadar dayanalım yaaa sonra üzülüyoruz benimde belim inanılmaz ağrıyor oturduğum yerde bile ve bende de gaz var hayırlara çıksın inşallah ya
Napalim İslak kek yaptım sıkıntıdan sen napiyorsunn
Kuzum bu hafta herhalde düzenim bozulmus da olabilir ne zaman regl gelir bilmiyorumBat ne zaman safiş?
Okudum da ben bu işlemi reglden 10 gün sonra yapılıyormuş yumurtlamaya denk getirmek lazım sonra ilişki rahim yumusadigi için hemen gebelik olusuyormusSuanlık değişik bişey hissetmiyorum aşko bakalım
Hayat onlara güzel beAh şu kadınların işleri ne zor yaaa erkekler ne rahatbazen öyle oluyor aşko inancını kaybediyor gibi hissediyorsun vaz geçmek istiyorsun maalesef ama biz bırakmayacağız inancımızı ve umudumuzu kaybetmeyeceğiz her ay yepyeni umutlarla dolacağız ve inanıyorum öyle güzel zamanda gelecekler kiiiii şükür sebeplerimiz olacaklar aşko biraz daha sabır etmemiz lazım
Aşkom benim yumurtlama falan hepsiOkudum da ben bu işlemi reglden 10 gün sonra yapılıyormuş yumurtlamaya denk getirmek lazım sonra ilişki rahim yumusadigi için hemen gebelik olusuyormus
Burdayım aşko iyi diyelim iyi olsun beSelam canım kızlar nasilsıniz?nerelerdesiniz?
Mucizemmm16 M Mavimiresl Childdevelopment M melek076 bitliKedi R raainbow M MiuLego Veziir Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 ve diğer aşkolarım
Pöfff benim 7 gün tam gaz devam ediyor. Bitse de ekşınlasakEvet canim benim için de çok sıkıcı geçiyoroğlumu yüzme dersine götürdüm,oturup bekliyorum şimdi 1saat nasıl geçecek aceba
Benimki de azalıyor sabaha biter umarım
Aynı aşko bende içimde kapandıOturuyorum aşko valla hava kapalı içim geçti sen napıyosun nasıl oldun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?