- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #16.781
Evet aşko bi yerde tüpleri de açıyo yazmışlar ne kadar doğru bilemiyorum amaBu enfeksiyonu rahimdeki iltihabı falan söküyormuş aşko sebebinide öğrenmiş oldum
Yatarken giymene gerek yok aşko normal günlükte diyorum yani gün içerisinde soğuk almamaya soğuk sularda gezmemeye özen göster ki zaten en kolay ayaktan alıyoruz soğuğu bizlerÇorap patik terlik üçlüsüyle yaşarım ben zaten aşko ama kalın eşofmanım yok bee bulurum sıcak bişey ama gece yatarken çorapla nasıl uyuycam ben ya rahatsız ediyo diye çıkartıyorum
BencedeeğğYüne başladı foslu moslu konuşmaya ya sabır yaaşko biraz daha olumlu konuşsak valla olacakta biz olumsuzlukları çağıra çağır önümüzü göremez olduk
Bende bilmiyorumAşko sanki aynı gibi geldiler ama pik değil henüz sanırım ne taraf t ne taraf c çizgisi ?
Ohh çok rahatladım şuanYatarken giymene gerek yok aşko normal günlükte diyorum yani gün içerisinde soğuk almamaya soğuk sularda gezmemeye özen göster ki zaten en kolay ayaktan alıyoruz soğuğu bizler
Oldu bunu yazan eve yardımcı göndersin bir zahmet ahahahaEvet aşko bi yerde tüpleri de açıyo yazmışlar ne kadar doğru bilemiyorum amabide aslında bunu yapınca bütün gün yatıp sıcak kalmak lazımmış ev karısıyız nasıl yatcaz ulen
Bakalım yarın çatlar sanki diyor hislerimÜstteki daha koyu geldi bana ama anlayamadım pik yarın olcak gibi aşko
Bugün acil mesai çıktı ondan 3 te yapamadımKuzum üstteki daha koyu ama hala pik olmamış gibi geldi bana pek anlayamadım yarın tekrar yap kuzum ama su alımına dikkat et birde aynı saatlerde yapmaya özen göster bebeğim anca öyle anlarız
Adetim bitse ah bitse bi bitseeeOhh çok rahatladım şuantamam kuzum dikkat ederim ❤ sende dikkat et bebeğim ❤
Ay inşallah bu ay sende bize güzel haberler getir inşallah canımBakalım yarın çatlar sanki diyor hislerim
Bugğn değerlendirme oldu
Yarın akşam ancak bidaha
Bak bu dün saat 1 gece şimdi gibiAy inşallah bu ay sende bize güzel haberler getir inşallah canım
Bizim mesai hiç bitmiyo maşallahOldu bunu yazan eve yardımcı göndersin bir zahmet ahahahagripten bayıldım neredeyse de yinede gün boyu yatamadım genel işler yapılıyor mecbur ahahaha
Ben yastığı denedim aşko ama az tuttum belimin altında 5 dk falan sonra çektim normal uzandımAdetim bitse ah bitse bi bitseeebuhardan Buhara atlayacam ahahaha aşko ben bu sefer yastıkta denicem bu ay deney ayı gibi bişey kafam rahat olursa olur diyerekten denemediği her şeyi denicem
Aaa dün tam pikmiş aşko ozaman evet yarına yada öbür güne silikleşir çatlarBak bu dün saat 1 gece şimdi gibi
Aaaa tamam ekşın geceleri hemen öncesinde kahve yapayım ama hafta içi yapamam uykusu kaçar erkenden işe gidiyor adamBen yastığı denedim aşko ama az tuttum belimin altında 5 dk falan sonra çektim normal uzandımama kızımda yapmıştım işe yaramıştı bide ekşından önce eşime türk kahvesi yapıp vermiştim bi süre siperm veletlerini hareketlendiriyomuş
Dün pikti gece ama sabah değerlendirme olduAaa dün tam pikmiş aşko ozaman evet yarına yada öbür güne silikleşir çatlar
Olsun kuzum çatlamada önemli sadece pik değil hem 8 saat normalDün pikti gece ama sabah değerlendirme oldu
Pik dündü yani 1 ekim
Bugün de silikti 2 ekim bugün sabah değerlendirme oldu
Bundan önce de 29 Eylülde değerlendirme olmuştu
Bu aralıkla oldu
Dün gece çok yorgunduk değerlendirme olmadı ama pikten 8 saat sonra değerlendirdik
Ben bittikten sonra yaptım aşko bide ekşın zamanida yaptım ama çektim tabi sonra püüü keşke bekleseydimAaaa tamam ekşın geceleri hemen öncesinde kahve yapayım ama hafta içi yapamam uykusu kaçar erkenden işe gidiyor adamaşko yastığı belinin altına koyup ekşın olcak bitince öyle beklicen
Bunları yaptıktan sonra bebe olayını unutmamız lazım ama nasılAaaa tamam ekşın geceleri hemen öncesinde kahve yapayım ama hafta içi yapamam uykusu kaçar erkenden işe gidiyor adamaşko yastığı belinin altına koyup ekşın olcak bitince öyle beklicen
Pik olmus kuzumm. Ara ara yine yap testi siliklesmeye baslar kesin. Bu siralar yine degerlendirmeye calisBak bu dün saat 1 gece şimdi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?