Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çorap patik terlik üçlüsüyle yaşarım ben zaten aşko ama kalın eşofmanım yok bee bulurum sıcak bişey ama gece yatarken çorapla nasıl uyuycam ben ya rahatsız ediyo diye çıkartıyorum
Yatarken giymene gerek yok aşko normal günlükte diyorum yani gün içerisinde soğuk almamaya soğuk sularda gezmemeye özen göster ki zaten en kolay ayaktan alıyoruz soğuğu bizler

Evet aşko bi yerde tüpleri de açıyo yazmışlar ne kadar doğru bilemiyorum ama bide aslında bunu yapınca bütün gün yatıp sıcak kalmak lazımmış ev karısıyız nasıl yatcaz ulen
Oldu bunu yazan eve yardımcı göndersin bir zahmet ahahaha gripten bayıldım neredeyse de yinede gün boyu yatamadım genel işler yapılıyor mecbur ahahaha

Kuzum üstteki daha koyu ama hala pik olmamış gibi geldi bana pek anlayamadım yarın tekrar yap kuzum ama su alımına dikkat et birde aynı saatlerde yapmaya özen göster bebeğim anca öyle anlarız
Bugün acil mesai çıktı ondan 3 te yapamadım

Pik olmaması sinirimi bozuyor
Sıvıya sa dikkat ettim çok ama dün de bu saate yine buraya atmıştım yine pik değildi

Ohh çok rahatladım şuan tamam kuzum dikkat ederim ❤ sende dikkat et bebeğim ❤
Adetim bitse ah bitse bi bitseee buhardan Buhara atlayacam ahahaha aşko ben bu sefer yastıkta denicem bu ay deney ayı gibi bişey kafam rahat olursa olur diyerekten denemediği her şeyi denicem

Adetim bitse ah bitse bi bitseee buhardan Buhara atlayacam ahahaha aşko ben bu sefer yastıkta denicem bu ay deney ayı gibi bişey kafam rahat olursa olur diyerekten denemediği her şeyi denicem
Ben yastığı denedim aşko ama az tuttum belimin altında 5 dk falan sonra çektim normal uzandım ama kızımda yapmıştım işe yaramıştı bide ekşından önce eşime türk kahvesi yapıp vermiştim bi süre siperm veletlerini hareketlendiriyomuş

Aaaa tamam ekşın geceleri hemen öncesinde kahve yapayım ama hafta içi yapamam uykusu kaçar erkenden işe gidiyor adam aşko yastığı belinin altına koyup ekşın olcak bitince öyle beklicen

Aaa dün tam pikmiş aşko ozaman evet yarına yada öbür güne silikleşir çatlar
Dün pikti gece ama sabah değerlendirme oldu
Pik dündü yani 1 ekim
Bugün de silikti 2 ekim bugün sabah değerlendirme oldu
Bundan önce de 29 Eylülde değerlendirme olmuştu
Bu aralıkla oldu
Dün gece çok yorgunduk değerlendirme olmadı ama pikten 8 saat sonra değerlendirdik

Olsun kuzum çatlamada önemli sadece pik değil hem 8 saat normal

Aaaa tamam ekşın geceleri hemen öncesinde kahve yapayım ama hafta içi yapamam uykusu kaçar erkenden işe gidiyor adam aşko yastığı belinin altına koyup ekşın olcak bitince öyle beklicen
Ben bittikten sonra yaptım aşko bide ekşın zamanida yaptım ama çektim tabi sonra püüü keşke bekleseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…