Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl gülmiyim he he Tamı tamına 20 dk aşko bi süre sonra soğumaya başlıyo çünkü. Oda gelirdi de dalmıştı tv ye bide ben demedim bişey sadece işim var dedim
Bende sıcağa bayılırım aşko sevdim bu işi inşallah kuzum ya

Kızlar bi bakar mısınız
Ginnys Mucizemmm16 @mucizeyimben Demgey3 ve diğer kızlar
Üstteki bugün 12 de buraya attığım ovu
Alttaki şimdi
İlişkiye devam et balım yarın yine test yap aam testleri saatinde yap ki lh oranını tam tahmin edelim fotoyu bulanık çekme şuan varsa kaçırmayalım. Diye değerlendir diyorum ğer çatlıyorsa şuan senin 2gün değerlendirmen gerekli

Bugün acil mesai çıktı ondan 3 te yapamadım

Pik olmaması sinirimi bozuyor
Sıvıya sa dikkat ettim çok ama dün de bu saate yine buraya atmıştım yine pik değildi
Önemli olan pik olması birde gece saati değil akşam yapıyorsa saat 20:00 ile 22:00 arası yazdım sana dikkat etki belki pisti bilemezsin aradan saat geçince gerçek değer değişir gün içinde inip çıkıyor bu değer o nedenle saat veriyorum kiiii kafan karışmasın diye o saatte neyse doğru odur hormon böyle çalışıyor nasıl sabah hcg daha yüksek salınımı gece çok onun gibi bebeğim . sen yinede dertlendirmeye bak bana vaktinde test atmaya bak bana attığın saat fark etmez yaptığın saat önem vermelisin ayrıca stresten uzak dur incir kurusu ye kaynat iç tarifi var bnde ama havuçta ye piki görene kadar sonra bırakıyoruz yapacağımız çok şey var sen bi zamanlı yap testleri bana.. bak sana diyim mi sen hamile kalırsın ama kendin ayak diriyon bunun belli günleri var sana doğru gün doğru yumurta bulmalıyız test yaptık diye mesela normal günler doya doya sevişmedik değiliz yani annem beni konuşturma şimdi ama test günleri işte bu günler önemli diyip soğru yumurta o ay oldumu gerçekten umutlanalım mı umutlanmayalım mı onu öğrendik ha bir Umut bekledik ama bnm mesela bu son ki yumurta gelecek vaad etti pik dedi bizde haydiiiiiiii hopppaaa dedik şimdi mantık dopru yumurta dğru test. Arada istediğin gibi tepinirsin Özgür çalışma kafana göre yani bu kadar işte

Kesinlikle rahat birakmak istiyorum ve rahatta biraktim sende öyle yap eşime de soyledim dün sirt ustu yat dedi iliskiden sonra yoo dedim kac aydir yattimda noldu şimdi kafama göre takilcam dedim. 3 ay sonra gerekirse gerekli tetkikleri yaptirirsin

Günaydın aşko Aşko 20 dakika nasıl dayanıyor bacakların Allah aşkına benim bacaklar dayanmaz herhalde ahahaha tam bizlik bi kür
Aşkolar 15 dk uyuya kalmışım sonra kalktım ekşın dıkşın şimdi bende uyuyorum sizi seviyorum iyi geceler Demgey3 _Umutlu_Pozitif_
ayyyy allahtan uyanmışsın aşko ya o kürden sonra ekşın olmasını çok öneriyorlar

Aşko dün seninki pikmişşşşş bugün yavaş yavaş çatlamaya başlamışşş kasık ağrıların var mı akıntın felan
Akıntım vardı dün beyaz krem şeffaf şeklinde
Kasık ağrısı hissetmedim
Ama bugün de değerlendirme oldu
Yarın da olsa 3 gün üst üste
Sonra da yine 2 gün arayla devam

Aşko aynı saatlerde yapıyorum zaten test
Normalde öğlen 3 gibi yaparım ama bu ay mesai çok yoğun ondan öğlen 12 ve gece geldiğimde ancak yapıyorum
Yani saatler aynı ama gece yaptığım test biraz geç onda haklısımm
Yarım avokado yiyorum sabahları
Havuç da yiyorum
Çok su içiyorum
Sigarayı da 3 ve 5 arası içiyorum öyle yani aşko

Pik cuma günüydü atmıştım zaten
Ondan sonra zaten 2 sabah üst üste değerlendirme oldu
Yarın da olsa al sana 3 gün

Akıntım vardı dün beyaz krem şeffaf şeklinde
Kasık ağrısı hissetmedim
Ama bugün de değerlendirme oldu
Yarın da olsa 3 gün üst üste
Sonra da yine 2 gün arayla devam
Aynen kuzum bence gayet yeterli ve iyi değerlendirme yapmışsınız bundan sonra iki güne birle devam edersiniz keyfine göre de ne zaman bitirmek istersen bitirir beklemeye geçersin

Tamam biz böyle devam edelim bir şekilde oturtacağız tam pik değil ama yinede iyi bir yumurta gibi görüntü verdi bu nedenle bunu değerlendireceğiz atlamayacağız asla kuru incir yesen yada kaynatıp suyunu içsen havuç yeme iki gün incir ye ztn sonra havuç yiyeceksin tam pik olduğu gün tavlana bağla olayı

Pik cuma günüydü atmıştım zaten
Ondan sonra zaten 2 sabah üst üste değerlendirme oldu
Yarın da olsa al sana 3 gün
Tamam çok güzel ama o pik dediğin testi öyle bulanık çekmişsin ki pik değilde yumurtlama gibi duruyor ha diyeceksin ki pik ile yumurtlama neyi değiştiriyor arada büyüme farklı var ama sen değerlendirmişsin rahat rahat şimdi istediğin gibi takıl ama Ovulasyon testine devam et o önemli

Birileri beni dürtüyor ama testim yok almadığıma göre yapmiyorum bende bekleyecem ama inanılmaz karnım kasıklarım agriyor gazim var
Ahahahha dürtmesinler aşko bat ne zaman bebeğim tam? Son güne kadar dayanalım yaaa sonra üzülüyoruz benimde belim inanılmaz ağrıyor oturduğum yerde bile ve bende de gaz var hayırlara çıksın inşallah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…