- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #19.241
AminnnAşkoomm Allah kabul etsin bebeğim❤❤ Allah razı olsun aşkım bende çok dua ettim hepimize bugün kabul olsun inşallah ceketi unutmadın dimiiii
Ahahahah tebrik ederim ayak havada nasıl uyudun aşko koz ahaha
Verir yavrum böyle yumurtalıklarda karıncalanma gibi olabiliyorDöllenme belirti verir mi ki bebeğimyumurtlama olabilir belki aşko
Ceketsiz aslaaaAminnnaşko unutulur mu ceket ahaahha bir gün yaptım buharı aşko dün yani sabah akşam daha yapmıyorum bıraktım
Üşüteceksin aşko ya sarıl yorgana uyu sıcak sıcakne bilim sı annda cok üşüyorum benımkı de ıcerde sızmış sözde uyandıracaktı benı
Yok aşko ya bi yerde okudum dün gece rahimde büzüşme yapabilirmiş yada tüplerde baloncuk ödem falan bişeyler yazmışlar risk almak istemedim ben korkarım hep bu tarz şeylerden kür buhar falan riski gelir bana işte insan bazen çare ararken riske giriyor da işte yanlış bişey yapmak istemedimCeketsiz aslaaaYaa kuzum neden? Çok sıcak olmadığı sürece bişey olmaz baya ılık oluyo çünkü
Aşko yumurtalıklarımda yukarı göbeğime doğru elektrik çarpması gibi oluyo bu işte terslik yok mu yahu rahim aşağıdaVerir yavrum böyle yumurtalıklarda karıncalanma gibi olabiliyor
Kızzzz kime diyorummmm barış artıkYoo bende de oluyo aşko ama hala küsüm
Anladım bebeğim bende bi gün arayla iki kez yapmıştım zaten inşallah bebiş olur bebeğim daha fazla risk almayızYok aşko ya bi yerde okudum dün gece rahimde büzüşme yapabilirmiş yada tüplerde baloncuk ödem falan bişeyler yazmışlar risk almak istemedim ben korkarım hep bu tarz şeylerden kür buhar falan riski gelir bana işte insan bazen çare ararken riske giriyor da işte yanlış bişey yapmak istemedim
Tespih cekıyorjm canoÜşüteceksin aşko ya sarıl yorgana uyu sıcak sıcak
Ya kuzum benim ne güzel anlatmışsınHafif tartışmalarda evetama büyük bir tartışma ise tam tersi aşko yani o an uzaklaşıyorum sinirim geçse bile yaklaşamıyorum ki bunu eşim çok iyi farkında o yüzden elimizden geldiğinde tartışmaları minimuma indirip en uzun beş dakikada bırakmaya çalışıyoruz 5-6 aylık evliyken bir tartışmamız olmuştu ki o sinir nerden geldi bize bilmem ama ben bir hafta etkisinden çıkamamıştım yatak ayırmak yoktur bizde en başta söz vermiştik birbirimize ne kadar kızgın olsakta ayrı yatmak yok diye ben yatağın en ucunda yattım bir hafta yanaşmasın değmesin elimden gelse eve gelmesini istemiyordum beni haksız yere üzen kişiden çabuk soğuyan uzaklaşan biriyim buda annemi kaybettikten sonra başladı bende çok gençtim annemden sonra baktım ki beni hırpalayan kıran kim olursa olsun anneme saygısızlık gibi algılıyorum sanki tuhaf bişey işte doğurdu büyüttü zorluklar yaşadı tam büyüdük o aramızdan ayrıldı beni annem bu denli büyütmüş yetiştirmiş ömrünü vermiş gelip falancı kırsın üzsün diye değil sonuçta neyse işte eşim o halimi görünce bayağı kendine pay biçti bir haftanın sonunda kıyamam ya dediği bana bakışından anlıyorum soğudun dimi benden istemiyormusun beni diye açık açık sordu o an çok üzüldüm o günden sonra işte biz düşünmeden kavga edemiyoruz evet o bir haftamız kötü geçti ama her şerde bir hayır vardır bağımız güçlendi birbirimize saygımız yükseldi belkide yapboz değil her iki tarafta neden en ufak şeyde kırıp dökülelim dimi ama çok uzun yazdım affola çenem düştü gece gece
İnşallah kuzum evet ya yapalım derken bozacağız artık gelsin bebişlerAnladım bebeğim bende bi gün arayla iki kez yapmıştım zaten inşallah bebiş olur bebeğim daha fazla risk almayız
Evet aşko gerekirse silah dayarımMecbur muyum
Evet aşko gerekirse silah dayarımkasıkların ordan sperm sperm diye şimşek çaktırıyor sen daha küsüm diyorsun
Amin canım benim hepimizin eşlerimizle arası yuvası hep huzurla dolsunYa kuzum benim ne güzel anlatmışsınanneni kaybettiğini bilmiyordum kuzum çok üzüldüm başın sağolsun sende çok güzel bir anne olacaksın hissediyorum Kuzum benim gerçekten her şerde bir hayır vardır ilk zamanlar eşler arasında oluyor daha yeni alışma dönemi olduğu için ama maşallah ne kadar güzel bir bağ oluşmasına sebep olmuş Ama ona rağmen yatak ayırmamışsınız maşallah size Rabbim bu saygınızı sevginizi daim etsin güzelliğim Çok doğru diyorsun aslında hiç gerek yok böyle kırgınlıklara araya soğukluk küslük girmesine
Ya ahahahaEvet aşko gerekirse silah dayarımkasıkların ordan sperm sperm diye şimşek çaktırıyor sen daha küsüm diyorsun
Tüplerde mi dolaşıyor acaba anlamadım ki kuzumAşko yumurtalıklarımda yukarı göbeğime doğru elektrik çarpması gibi oluyo bu işte terslik yok mu yahu rahim aşağıda
Ortalığı karıştırıyo bence içerde kuzumTüplerde mi dolaşıyor acaba anlamadım ki kuzum
Çarpılmayalım aşkoYa ahahahaMucizemmm16 evet aşko haklı bak dünde ekşın olmamış bugün olmalı kız bu gün kandil mübarek gün güzel kapılar açılır hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?