Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkoomm Allah kabul etsin bebeğim ❤❤ Allah razı olsun aşkım bende çok dua ettim hepimize bugün kabul olsun inşallah ceketi unutmadın dimiiii
Aminnn aşko unutulur mu ceket ahaahha bir gün yaptım buharı aşko dün yani sabah akşam daha yapmıyorum bıraktım

Ceketsiz aslaaa Yaa kuzum neden? Çok sıcak olmadığı sürece bişey olmaz baya ılık oluyo çünkü
Yok aşko ya bi yerde okudum dün gece rahimde büzüşme yapabilirmiş yada tüplerde baloncuk ödem falan bişeyler yazmışlar risk almak istemedim ben korkarım hep bu tarz şeylerden kür buhar falan riski gelir bana işte insan bazen çare ararken riske giriyor da işte yanlış bişey yapmak istemedim

Anladım bebeğim bende bi gün arayla iki kez yapmıştım zaten inşallah bebiş olur bebeğim daha fazla risk almayız

Ya kuzum benim ne güzel anlatmışsın anneni kaybettiğini bilmiyordum kuzum çok üzüldüm başın sağolsun sende çok güzel bir anne olacaksın hissediyorum Kuzum benim gerçekten her şerde bir hayır vardır ilk zamanlar eşler arasında oluyor daha yeni alışma dönemi olduğu için ama maşallah ne kadar güzel bir bağ oluşmasına sebep olmuş Ama ona rağmen yatak ayırmamışsınız maşallah size Rabbim bu saygınızı sevginizi daim etsin güzelliğim Çok doğru diyorsun aslında hiç gerek yok böyle kırgınlıklara araya soğukluk küslük girmesine

Amin canım benim hepimizin eşlerimizle arası yuvası hep huzurla dolsun 18 yaşındaydım canım çok toydum ama bir günde büyüdüm olgunlaştım hayat işte nasipte böyle varmış bişey yapamıyoruz maalesef Allah bütün ölenlerimize rahmet etsin çok güçlü azimli tuttuğunu koparan ve ne yaşarsa yaşasın hep güler yüzlü biriydi kaybettikten sonra en büyük hedefim ona layık biri olmak oldu psikolojik bişey belki ama işte ben üzülürsem oda üzülüyormuş gibi hissediyorum o yüzden enerjimi hep yüksekte tutmaya çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…