- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #1.941
Ooff izindeymiş ulaşamadım ki lazere gittiğim kişiye bir arkadaşım gidiyor o abl çok bilgili bir sor ona dedi riskliyse gelme der zaten iki hafta sonraya atar dedi yarın bir onunla konuşucamAşko doktora sorucaktın hani sordun mu bişey olucağını zannetmiyorum ama bilemiyorum eminde değilim
Konuş bakalım aşko belki ertelerOoff izindeymiş ulaşamadım ki lazere gittiğim kişiye bir arkadaşım gidiyor o abl çok bilgili bir sor ona dedi riskliyse gelme der zaten iki hafta sonraya atar dedi yarın bir onunla konuşucam
Valla gazmı regl mi bebek mi anlayamadimKasık ağrısı hep oldu bende günlerce
Dün geceden beri yok derecede
Amma alt karın ağrım var
Valla ben ilk hamileliğimde gidiyordum kadın dedi şüphen varsa gelme zaten baktım hamileyim gitmemiştimKızlaar birşey sorucam yaMucizemmm16 Lale95 _Umutlu_Pozitif_ M mucizeOldu @Demgey3 ve aklıma gelmeyen gören diğer kızçeler ben lazere gidiyordum bat tarihim 5 eylül şuan
ondan öncede
8 agustos battı uygulamalar
15 i ve 23 arası yumurtalama gösteriyor tabi değerlendirdik şuan benim lazere gitme tarihlerim geldi sizce ne yapmalıyım gitsem sıkıntı çıkar mı acaba aklımda karıştı iyice
Gitmesem baya sarkcak kafam allak bullak bir yıldır olmuyor bebiş ama işte umut ya olduysa birşey olurmu diye tereddütte kaldım
Merhaba canim hayir kendim kullanmadimMerhaba kullandiniz mi hic ya da kullanana rastlaniz mi
Tesekkurler cnm :)insallah bende goruruumMerhaba canim hayir kendim kullanmadim
Ama doktorun sayfasında okudum çok kullanip hayrin görenler oldu
O zaman niye yaptınYok aşko ya sevinemiyorum erken gebelikte bile niye böylebakalım bata kadar bekliyoruuuzz
İlk defa duydumİnşaallah canim
M Mavimiresl @bitliKedi @Veziir @dceke M mucizeOldu_Umutlu_Pozitif_ ve diğer kuzular
Birde kızlar uzanmiştim 10-15dak önce kalktim tansiyonumu ölçtüm nabzım 101
Böyle bişey duymuştum erken gebelik belirtileriden biri nabzin artmasıymiş kalbim çok hızli çarpiyor heyecan vs hiçbişey yapmadim
Ben öyle yapsam kilo alırım diye korkuyorumCanım onun yetine hep kraker falan atıyorum ağzıma aklıma gelince
Canım doktora gidebildin mi cok geçmiş olsun inşallah önceki olanlar gibi bir kanamadırKızlar kanamam var dua edin
Aaa teşekkür ederim kuzuummValla ben ilk hamileliğimde gidiyordum kadın dedi şüphen varsa gelme zaten baktım hamileyim gitmemiştimbence sen sor gittiğin yere
Çok gölge gibi varla yok gibi kesin bilgi yok Yani şöyle gözle görülür düzgün bir çizgi olsa Allah’ın izniyle havalara uçacamda yokO zaman niye yaptın
Var var ben gördümİnşallah yerleşmedir canısıBu arada bende yok galiba kızlar test yaptım biraz üzüldüm sanki ama adet olana kadar umut hep var diyorum
İnşallah canım ya fotoğrafta anlaşılıyor ama gözle bakınca yoktu yine kararsızlık şu günler çabuk geçsede ne ise görsek artıkVar var ben gördüm
Dr a gitsem de kese görünmez ki, o yüzden gitmedim.Canım doktora gidebildin mi cok geçmiş olsun inşallah önceki olanlar gibi bir kanamadır
Ağır bişeyler mi kaldırdın acaba canım demekki cabuk yoruluyosun yorma kendini yat dinlenDr a gitsem de kese görünmez ki, o yüzden gitmedim.
Pazartesiye randevum var, bakalım diğer kanamalarım gibidir inşallah
Bugün biraz hareketliydim sanırım ondan oldu yani inş ondan olmuştur
Canım benim Allah bağışlasın.Canim oglumda öyle bi kanamam vardi ki koca koca parcalar geldi 9 haftalikken kalp atışı hizlanmisti. 3 gün hastanede yattim tuvalete bile zorunlu kalmadikca kalkmıyordum hatta demistiki doktor günde 3 sefer git dahasina izin vermiyorum hasta bezin var altinda kullanabilirsin. Ama benim oğlum şuan 11 bucuk yaşında gayet sağlıklı bi evladim var. Stres yapma uzulme insallah sknti olmaz dualarim seninle
Henüz burada takibine başladığım bir dr yok canım. Pzartesi gidicem. Hcg değerine göre daha çok küçük kese görünmez diye düşünüyorum.Sakin kal kendini strese sokmamaya çalış doktorunu ara kuzum eminim birşey olmıcak
Ağır kaldırmadım ama ayakta çok durdum, eğilip kalktım çok.Ağır bişeyler mi kaldırdın acaba canım demekki cabuk yoruluyosun yorma kendini yat dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?