Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşko doktora sorucaktın hani sordun mu bişey olucağını zannetmiyorum ama bilemiyorum eminde değilim
Ooff izindeymiş ulaşamadım ki lazere gittiğim kişiye bir arkadaşım gidiyor o abl çok bilgili bir sor ona dedi riskliyse gelme der zaten iki hafta sonraya atar dedi yarın bir onunla konuşucam

Valla ben ilk hamileliğimde gidiyordum kadın dedi şüphen varsa gelme zaten baktım hamileyim gitmemiştim bence sen sor gittiğin yere

Canım doktora gidebildin mi cok geçmiş olsun inşallah önceki olanlar gibi bir kanamadır
Dr a gitsem de kese görünmez ki, o yüzden gitmedim.
Pazartesiye randevum var, bakalım diğer kanamalarım gibidir inşallah
Bugün biraz hareketliydim sanırım ondan oldu yani inş ondan olmuştur

Dr a gitsem de kese görünmez ki, o yüzden gitmedim.
Pazartesiye randevum var, bakalım diğer kanamalarım gibidir inşallah
Bugün biraz hareketliydim sanırım ondan oldu yani inş ondan olmuştur
Ağır bişeyler mi kaldırdın acaba canım demekki cabuk yoruluyosun yorma kendini yat dinlen

Canım benim Allah bağışlasın.
Kızımda ben de yaşadım aynı kanamaları ama şimdi yaşım biraz var ya o yüzden korkuyorum galiba
Ama bi taraftan da Yaradana teslimim, sağlıklıysa kucağıma almak nasip olsun inşallah, değilse yapacak hiçbirşeyim yok
Çok teşekkür ederim desteğin için

Sakin kal kendini strese sokmamaya çalış doktorunu ara kuzum eminim birşey olmıcak
Henüz burada takibine başladığım bir dr yok canım. Pzartesi gidicem. Hcg değerine göre daha çok küçük kese görünmez diye düşünüyorum.
Sabırla pazartesiyi beklicem
Çok teşekkür ederim

Ağır bişeyler mi kaldırdın acaba canım demekki cabuk yoruluyosun yorma kendini yat dinlen
Ağır kaldırmadım ama ayakta çok durdum, eğilip kalktım çok.
Yarın misafirim gelecek, bugün temizlik vardı evde . Kadın temizlik yaparken ben de dolap yerleştirdim.
İlk gebeliğimde çalışıyordum, aynı kanamalarım vardı ama üç kat merdiven çıkıyordum
Yaşlanmışım artık
Kızlar yaş geçmeden çifter çifter yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…