- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #5.281
Daha çıkmadı canım bekliyorummiraclebeyb canım naptın kan sonucun çıktı mı? Ben kaçırdım mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha çıkmadı canım bekliyorummiraclebeyb canım naptın kan sonucun çıktı mı? Ben kaçırdım mı
Adet tahilerimizi takip etmeyi unutturcak bebişlerimiz olcak inşallah sabrın sonu selametİnşallah kuzum benimde 26 gündü 28 güne çıktı 29. gün geliyo artık banada bişeyler oldu ama ne anlamadım bende o yüzden geç yazdım bat tarihimi![]()
Yok kuzum bekliyorum Yaa bı çıkmadı gitti
Neden ya neden ben burda 9 doğurdum laboratuvara sesleniyorum lütfen acillll sonuçYok kuzum çıkmadı henuz![]()
Aradım.aksam 8-9 gibi çıkar çıkmazsa sabah dediNeden ya neden ben burda 9 doğurdum laboratuvara sesleniyorum lütfen acillll sonuç![]()
Of yaaa neyse haber bekliyorum canısı bişey kalmadı 1-2 saatAradım.aksam 8-9 gibi çıkar çıkmazsa sabah dedi![]()
Yaa sabah olmaz bizim kızlar dayanamaz deseydinAradım.aksam 8-9 gibi çıkar çıkmazsa sabah dedi![]()
Ne zaman cıkıcak aşko çatladık meraktanYok kuzum çıkmadı henuz![]()
İnşallah kuzum yaAdet tahilerimizi takip etmeyi unutturcak bebişlerimiz olcak inşallah sabrın sonu selamet![]()
Canim cikmis sonuc. 6.28 yaziyor ne demek oluyor anlamadim sen biliyormusun ?Progesteron bakıldı mi canim
Of yaaa neyse haber bekliyorum canısı bişey kalmadı 1-2 saat![]()
Yaa sabah olmaz bizim kızlar dayanamaz deseydin8-9 gibi çıkarın öne alın deseydn ayy
![]()
Ayy kızlar habire bakıyorum bende catladimmmmNe zaman cıkıcak aşko çatladık meraktan❤
Kuzum çok düşük progesteron versin sana doktor tutunmaya yardımcı olmak içinCanim cikmis sonuc. 6.28 yaziyor ne demek oluyor anlamadim sen biliyormusun ?
5 ve üstü gebelik var demek canım senin regli geçmişmiydi çok çok yeni aşkoooCanim cikmis sonuc. 6.28 yaziyor ne demek oluyor anlamadim sen biliyormusun ?
Yok canim progesteron hormonu sonucum bu. Betam 390 di bunu verdigim gun5 ve üstü gebelik var demek canım senin regli geçmişmiydi çok çok yeni aşkooohelal olsun o test hangi marka bayağı hassasmış
![]()
Yüreğini ferah tut öncelikle. Nolur kendini bırakma. Biliyorum eminim çok zordur. Ama güçlü olmak zorundayız. Bebeklerimiz, çocuklarımız gelmeden bize sabrı ve “anneliği” öğretiyor. Her şey gönlünce olsun senin için en iyisi ne ise o olsun. İnan uzun süredir takipteyim kalpten dua ediyorum senin için.Allah razi olsun canımcok teşekkür ederim dualarinizi eksik etmeyin ne oldugunu bilemiyorum doktorda kesin birsey demedi moralim bozuk baya beklemek benim sagligimi etkilermi dis gebelik olabilirmi
![]()
Yav yok mu daha haberYok kuzum bekliyorum Yaa bı çıkmadı gitti![]()
Allah razi olsun canim. Allah'ım herkezin goblune gore hayirlisini nasip etsin. Pazartesi gunu betam 390 cikmisti progesteron hormonu 6.28 cikmis dusuk mu ne demek oluyor?Yüreğini ferah tut öncelikle. Nolur kendini bırakma. Biliyorum eminim çok zordur. Ama güçlü olmak zorundayız. Bebeklerimiz, çocuklarımız gelmeden bize sabrı ve “anneliği” öğretiyor. Her şey gönlünce olsun senin için en iyisi ne ise o olsun. İnan uzun süredir takipteyim kalpten dua ediyorum senin için.