Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kıızz sen niye kendini temizliklere vurdun az dinlen uyudugum için mesajlra artık sabahlrı cevap veriyorm beni idare edin😂 bide bi başım ağrıdıki dün sorma zor uyudum baş ağrısından dolunay molunay neyse ağzımıza şey yaptı😂😂😂

😂😂😂😂 seni Allah ne demesn o benzetme ne 😂😂 çok güldüm kız benimde baş ağrım fenaydı dün inanlmaz ağrıdı yaaa

Sanırım doğru benim sol yumurtalıktan tutunmuş çünkü 😍😍
Aşko sen dolunay değil bebe çarpması geçiriyosun😂😂😂 okul açılmadan bitirmem lazım kuzum bugün mutfak dolaplarını gardropların içini halletcem zaman yeterse de banyo duvarlarını yarında sil süpür mis gibi olcak 😂😂😂

Evet jel kullandım bu ay
Canım eşinde sperm hareket sıkıntısı galan varmıydı bana doktor normal dedi değerler ama ileri hareket bir tık az diye bende aldım kullandım bekliyorum bakalım bizde sıkıntı bende de pco diyorlar lh testi de kullanıyorum

Kasattest bende negatifti canım son 4 gün ve erken gebelik çok silikti
Canım burda arkadaşlar gölge görmüştü ben göremedim ama bir saat kadar dışarı gittim geldim gölge biraz belirginleşmiş kuruma çizgisi mi çok bilemiyorum ama buraya bir atayım da bakın daha önce hiç bu markada kuruma çizgisi görmüyordum dümdüz bembeyaz negatif görüyordum.
Kızlar siz de bir bakın Demgey3 Demgey3 R raainbow Mucizemmm16 Mucizemmm16 M MiuLego M Minicikfzt ve unuttuğum diğer canlar

Eklentiler

• B013F0E2-F3ED-4D5B-A6B1-3A4C2322AE74.webp
    B013F0E2-F3ED-4D5B-A6B1-3A4C2322AE74.webp
    7 KB · Görüntüleme: 47
  • C6829D44-2808-4868-A8A5-123B080E13C9.webp
    C6829D44-2808-4868-A8A5-123B080E13C9.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 48
  • 13F77FE4-7235-49F2-88CB-1E7DC50716EE.webp
    13F77FE4-7235-49F2-88CB-1E7DC50716EE.webp
    51,2 KB · Görüntüleme: 41
  • BADA837E-1E52-4659-A1D5-9D7A971FC6AF.webp
    BADA837E-1E52-4659-A1D5-9D7A971FC6AF.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 35
Ay kuzum bu hafta vermem mümkün değil çok yoğunum bir de off 😒😕😕 pazartesi anca o zaman da verebilirsem tabi

Bende akşam 10 bı uyumuşum 10 da kalktım 😂😂 ama heryerim ağrıyor resmen
Ayy heyecandan nasıl ölmüyorsun ben hastnenin kapısında yatcam nerdeyse😂😂😂 oohh güzel uyumuşsunuz bebişin ve sen
Yok daha neler 😂😂
İnşallah canım 🙏😍
Bence bizden daha sağlıklı 🤣
Ayyy ağzından bal damlıyor 😍😍😍
Bu ay bende sol hissettim ağırlıklı umutlanmak istemiyorum ama elimde değil yaa 😂
Ay istemeden umutlanıyor insan sen ne dersen de 😂😂

Canım eşinde sperm hareket sıkıntısı galan varmıydı bana doktor normal dedi değerler ama ileri hareket bir tık az diye bende aldım kullandım bekliyorum bakalım bizde sıkıntı bende de pco diyorlar lh testi de kullanıyorum
Mfk azoperm kullandı eşim canım 1 ay ona aldım hayatta icmezdi akşam yemekten sonra ağzına koydum su verdim hergun 😂

Canım burda arkadaşlar gölge görmüştü ben göremedim ama bir saat kadar dışarı gittim geldim gölge biraz belirginleşmiş kuruma çizgisi mi çok bilemiyorum ama buraya bir atayım da bakın daha önce hiç bu markada kuruma çizgisi görmüyordum dümdüz bembeyaz negatif görüyordum.
Kızlar siz de bir bakın Demgey3 Demgey3 R raainbow Mucizemmm16 Mucizemmm16 M MiuLego M Minicikfzt ve unuttuğum diğer canlar
Bence eskiden de vardı belirginleşti canım kuruma değil ama sen bilirsin tabi

Kızlar sonunda yaptım testi 😍 hem de sıvıya falan dikkat etmedim 😂 ilk yaptığım gebelik innovita marka ikinciye yapıyorum çok silik çıkardı C si bile silikti. Ovulasyon yapayım dedim kıpkırmızı çıktı. Sonra ucuz kaset testim freely marka çizgimi gösterdi. Ovulasyon gerçekten gebelik gösterirmiş 😂
fnd_50 fnd_50 R raainbow @Tiniminimavihanim @Sevgicik @melek076
ay masallaahhh hayırlı olsun canımmm...
belırtın var mı ?
bırde ekstra bısey kullandın mı bu ay?

Kuzum kuruma çizgisi olmayabilir ❤❤ ilk attığında da hayal meyal gözüküyo çizgi pazar yada pazartesi tekrarla bence inşallah bebeğin seninledir🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Aşko sen dolunay değil bebe çarpması geçiriyosun😂😂😂 okul açılmadan bitirmem lazım kuzum bugün mutfak dolaplarını gardropların içini halletcem zaman yeterse de banyo duvarlarını yarında sil süpür mis gibi olcak 😂😂😂
Ayy o bebeem tutundunda ağzımı burnumu dağıtsın uyutsun ben razıyım 😂😂😂 oohh valla benim evide 💩 götürüyor bi kedi bi köpek var iki gündür temizleyemedim anlarsın halimi😂😂😂
Aynen canım öyle yapacağım bekleyeceğim ya
En iyisi kuzum hayırlı haberler ver bize inşallah🙏🙏🙏🙏
Kuzum bence kuruma çizgisi değil yaa 🥰

Back
X