Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bahçeye indik akşamdı kaçtı gitti bulamadik aniden
Yaa üzüldüm geçende bizim ki koltuğun altına saklanmıştı evi süpürürken ara ara bulamadım en son balkonda hava alıyordu ayy kaçtı sandım bıraktım herşeyi üst sokağa kadar baktım evdeymiş meğersem eşşek seste vermedi seslendim seslendim 😬😅

Ne uycam o kevgir suratlıya konuşsun dursun😂😂😂 ben gidip bebek mağzası gezsem bana deli dermisiniz😂😂😂

İnşallah kuzum🙏
O konuda da her gece dualarımdasınız inşallah yakın zamanda sizden çift çizgileri görücez❤️

İnşallah kuzum haber vermezmiyim kocamdan önce size yazıyorum ben en büyük destekcimsiniz siz 🥹😍
Yoo gez aşko ben yokken bile geziyom hakkındır gez 😍😍😂

Yaa üzüldüm geçende bizim ki koltuğun altına saklanmıştı evi süpürürken ara ara bulamadım en son balkonda hava alıyordu ayy kaçtı sandım bıraktım herşeyi üst sokağa kadar baktım evdeymiş meğersem eşşek seste vermedi seslendim seslendim 😬😅
Cok oyuncular ya saklaniyorlar 😂

Köpeğim dişi kedim erkek kuzum ikiside kısır 😍
Yaa bizim ki dişi kızgınlığa girmedi bu ay valla deli olcam hasta mı acaba diye 🙄 veterinere de götüremiyorum şimdi param yok uzakta zaten ay napcam bilemiyorum kuzum inşallah hasta değildir diye dua etmekten başka bişey gelmiyo şuan elimden

Ay bunubizde yaşadık gecenin 12sinde sokak sokak apartman apartman gezdik bide apartmanda bakıln 2 tane köpek var bizim sitenin dedim allahm köpeğede alışık bizimki ya giderse bizim saf oturmuş kuytu bi köşeye bizi izliyor ruh hastası😂😂😂

Bilmiyorum sana tahmin yapmış mıydım 🙈
Bana var gibi geldi ya 😻
Ya ilk attığım testte ben göremedim ama burada herkes gördü gölgeyi. Bir saat kadar dışarı çıktım geldim baya bir şey görünüyor ama kuruma çiZgisidir o umutlanma diye kendimle konuşuyorum 😅

Eklentiler

• 9F89A4B3-BA35-48E4-907E-F320729130B6.webp
    9F89A4B3-BA35-48E4-907E-F320729130B6.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 36
  • EFF3E189-0F09-471A-AF0E-7FEE50322C7F.webp
    EFF3E189-0F09-471A-AF0E-7FEE50322C7F.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 38
  • 4DCCA660-0C05-429B-A166-C5D119708088.webp
    4DCCA660-0C05-429B-A166-C5D119708088.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 37
Ya ilk attığım testte ben göremedim ama burada herkes gördü gölgeyi. Bir saat kadar dışarı çıktım geldim baya bir şey görünüyor ama kuruma çiZgisidir o umutlanma diye kendimle konuşuyorum 😅
Erken gebelik testi alıp sabah ilk idrarla yap canım

Ne uycam o kevgir suratlıya konuşsun dursun😂😂😂 ben gidip bebek mağzası gezsem bana deli dermisiniz😂😂😂

İnşallah kuzum🙏
O konuda da her gece dualarımdasınız inşallah yakın zamanda sizden çift çizgileri görücez❤️

İnşallah kuzum haber vermezmiyim kocamdan önce size yazıyorum ben en büyük destekcimsiniz siz 🥹😍
Ya canımsın her zamannnnn hep destek tam destek😍😍

Ben geçen ay test yüzünden gebe olduğumu zannedip ümitlendim
İnşallah vardır canım
Sen yinede ümitlenme

Yaa bizim ki dişi kızgınlığa girmedi bu ay valla deli olcam hasta mı acaba diye 🙄 veterinere de götüremiyorum şimdi param yok uzakta zaten ay napcam bilemiyorum kuzum inşallah hasta değildir diye dua etmekten başka bişey gelmiyo şuan elimden
Ayy kuzum inşallah değildir ama benim annemin kediside dişi bikere 2 ay kızana girmedi bi sağlık sıkıntısıda yoktu inşallah yoktur kötü düşünme kuzum🙏

Back
X