Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@Fang Demgey3 Demgey3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Lale95 Lale95 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ bitliKedi bitliKedi ve diger kizlar ben kaşlarimi sildirip (microblading) ama şekli iyi degil bide tenime göre koyu.. iste bunu sildirip yeniden kaş yaptırmak istiyorum silme ile iyilesip kaş yenileme arasi en az 15-20 gün olmali. Sizce bebek yoksa bu ay. Regl olmadan önce test yapsam negatif ise. sildirsem kaşımı 1 hafta regl dongu gunu 15-20 arasi da yaptirsam gebelik varsa zararı olurmuki 2.seans 1 ay sonra olur. Ona gitmesemde olur hamilelik olursa bi fikir verin bana yaa. Hatta bana kalsa yarin gidip sildiresim var. Ama gebeysem kaşsız gezemem 9 ay 😂😂😂 bu arada neredeyse kaşım hic yok benim
Ayy ne biliyim aşkooo bence bebeğe zararı yoktur diye düşünüyorum ama bi doktor görüşü almak lazım diye düşündüm ☺️
Kız benn basından beri burdayım yeni gelmişim gibi niye bana davranıyor herkes olsun hosbuldum 😂😂😂😂 cano burası guzel doğru diyosjn seni diğer başlıklar dan da hatırlaıdmm
Ayy kız ne bilelim gebelik süreci bebe bekleme aşaması başımıza vurduysa ama sen deli bunlar hoşbuldm de geç 😂😂😂 ayy topic topic gezen deliyim ben nerde görsen hatırlarsın ama artık hamileyim inşallah😂😂😍😍

Hamile kizlarda var simdi burda🙄 çaktırma bende simdi kuru patlican, biber karisik yaptim. Benim en sevdiğim yemektir etli dolmalar. Sarmalarida severim. Hatta dogum yaptim eve geldim dedimki bana dolma yapin 🙈 iç hazirlarim koyarim dolaba haftada 2-3 sefer kesinlikle pişer. Eşimde rejim yapiyor zaten pilav yiyemedigi icin aksam porsiyonlarinda 1-2 tane minik yer. O sevmezdi simdi yapmayayım istiyor. Ama yaprak sarmasi cok zor yaa ugrasamam onla😅
Okumaadımkii okumadımkiii okumadan geçtiiiimm canım hiçbişeey istemedikiiii🥳🥳🥳🥳😂😂😂😂😂

Evetbendr de beyaz akıntı var cano test yaptım ovulasyon silik çıktı benım ki çatlamış sen naptın değerlendırdın mı

Değerlendirdim akıntı geldiği gün zaten değerlendirme günümdü 3-2-3-2 yönlerini yaptığım İçin devam ediyoruz bakalım inşallah tutar bu ay seviniriz hep beraber 😍🤲🏻

Kız benn basından beri burdayım yeni gelmişim gibi niye bana davranıyor herkes olsun hosbuldum 😂😂😂😂 cano burası guzel doğru diyosjn seni diğer başlıklar dan da hatırlaıdmm

Ahahaha aşko çok güldüm buna ben yaaa🤣🤣🤣 kıyamam kız çok aktif olmadın ya burda hatırlayamamışlardır ben unutmuyorum bak ahahaha 🤣🤣🤣

Amaa benim uykum geliyor aklımda buralarda kalıyor sabaha kadar çok konuşuyorsunuz hepsini okuyamıyorum önemli noktalara benide bi etiket yapın gece konuştuklarınıza göreyim bence nolur sanki😂😂😂

Aaa aşko sen taze hamişsin😍 yat uyu dinlen biz öyle önemli noktalar konuşmuyoruz geceleri gırgır şamata muhabbet 🤣🤣🤣🤣

Ayy bebeğim duş aldım simdi çok yorulmuşum be heryerin ağrıyo ekşınlı bir gece olcak kaçıp kendimi nasıl kurtarabilirim de uyuyabilirim diye düşünüyorum 🤣🤣🤣 kavga mı etsem hahahahaha 🙄🤣🤣 sen napıyosun

Yoooo yoooo kaçmak yoook gole devam🤣🤣🤣🤣 bende eve yeni geldim canım dışarıdaydık eşim arkadaşlar eşleri falan güzel bir gün geçirdik aşırı uykum var erken kalktım Demgey3 Demgey3 in testini görcem diye bir daha uyuyamadım🤣 sonra hep dışardaydık yoruldum benim ekşın günü yarın bugün rahat rahat yatıcam ahahaha🤣🤣🤣🤣

Yoooo yoooo kaçmak yoook gole devam🤣🤣🤣🤣 bende eve yeni geldim canım dışarıdaydık eşim arkadaşlar eşleri falan güzel bir gün geçirdik aşırı uykum var erken kalktım Demgey3 Demgey3 in testini görcem diye bir daha uyuyamadım🤣 sonra hep dışardaydık yoruldum benim ekşın günü yarın bugün rahat rahat yatıcam ahahaha🤣🤣🤣🤣
Yaa nolur ki kaçsam ayy kaçılmıyoda 🙄🤣 dün bekliyodu daha bitmedi dedim bide trip atıyo hey Allahım vurcan ağzına bitane 🤣🤣🤣🤣 oohh sefan olsun aşko Bende dün gece uyuyakalmıştım hatta bayılmıştım 🤣🤣🤣 yatağın keyfini çıkar bebeğim 😂😂

Yaa nolur ki kaçsam ayy kaçılmıyoda 🙄🤣 dün bekliyodu daha bitmedi dedim bide trip atıyo hey Allahım vurcan ağzına bitane 🤣🤣🤣🤣 oohh sefan olsun aşko Bende dün gece uyuyakalmıştım hatta bayılmıştım 🤣🤣🤣 yatağın keyfini çıkar bebeğim 😂😂

Ahahahaha adam beklemekten sabır taşına dönmüş sen kaçmaktan bahsediyorsun😂 bazen insanın hali kalmıyor tabi ama değerlendirme olmuş olur kaçma boşver🤣🤣😂 ilk evlendiğimiz zamanlar benimkide trip atardı dedim sana giren çıkan yok insan insanı anlamalı yarın olsa ne oluyor Yani diyordum alıştı zaten şu 8 aydır adam bayram ediyor değerlendirme ayağına🤣🤣🤣

@Fang Demgey3 Demgey3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Lale95 Lale95 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ bitliKedi bitliKedi ve diger kizlar ben kaşlarimi sildirip (microblading) ama şekli iyi degil bide tenime göre koyu.. iste bunu sildirip yeniden kaş yaptırmak istiyorum silme ile iyilesip kaş yenileme arasi en az 15-20 gün olmali. Sizce bebek yoksa bu ay. Regl olmadan önce test yapsam negatif ise. sildirsem kaşımı 1 hafta regl dongu gunu 15-20 arasi da yaptirsam gebelik varsa zararı olurmuki 2.seans 1 ay sonra olur. Ona gitmesemde olur hamilelik olursa bi fikir verin bana yaa. Hatta bana kalsa yarin gidip sildiresim var. Ama gebeysem kaşsız gezemem 9 ay 😂😂😂 bu arada neredeyse kaşım hic yok benim.
Planın güzel canım bence bir sıkıntı olmaz inşallah gebe kalırsın da 2. Seansa gitmezsin hatta inşallah hiç gitmeden hamile kaldığını öğrenirsin 🤲🏻🤲🏻

Ahahahaha adam beklemekten sabır taşına dönmüş sen kaçmaktan bahsediyorsun😂 bazen insanın hali kalmıyor tabi ama değerlendirme olmuş olur kaçma boşver🤣🤣😂 ilk evlendiğimiz zamanlar benimkide trip atardı dedim sana giren çıkan yok insan insanı anlamalı yarın olsa ne oluyor Yani diyordum alıştı zaten şu 8 aydır adam bayram ediyor değerlendirme ayağına🤣🤣🤣
Sana giren çıkan yok hahahhahah bende diyorum öyle ayy çok iyiydi yalnız değilmişim 🤣🤣🤣🤣 valla benim ki de aynı bayram ediyo 🤣🤣🤣

Sana giren çıkan yok hahahhahah bende diyorum öyle ayy çok iyiydi yalnız değilmişim 🤣🤣🤣🤣 valla benim ki de aynı bayram ediyo 🤣🤣🤣

Ama aşko o zamanlar canım çıkıyordu ya 🤣 taze gelin alışmamışım günde 2-3 yaşam enerjim yok oluyordu 🫢😂 sonra şükür düzene oturdu şikayetim yoktu ama şu bebiş çalışmaları işine geliyor adam her değerlendirme günü hazır olurmu ya gerçi olsunlar Allah güçten düşürmesin onlar bize lazım şuan ahahahaha🤣🤣🤣

İyiyim kuzu yeni eve geldim sayılır komşu çağırdı 40 günlük bebeği var ateşi var diye tedirgin oldu beni çağırdı ateş ölçer aldım evden gittim Allah'ım cok güzel bir bebek ateşi de yok annesi korkmuş öyle yarım saat bebekle oynadım😍😍 Bebek görünce özlemişim ya 😂💕

Dimi Ya miniciktir o şimdi aman olmasın bişeycik bebelere Allah korusun🧿 evet genelde çocuğu olanlar ikinciyi üçüncüyü bebek özlemleri gelince yapıyorlar benim komşum var 4 çocuğu var bebek özleniyor diyor özledikçe yapmış iyi cesaret dedim🤣🤣🤣🤣

Back
X